Veelvoorkomende problemen met Jeep Commander

Jeep Commander Problemen

De Jeep Commander is een uitstekende auto voor dagelijks gebruik en off-road activiteiten. Hij is krachtig, ruim en heeft een uitzonderlijk trekvermogen. Deze duurzame SUV heeft echter ook meerdere problemen waar geïnteresseerde kopers van op de hoogte moeten zijn. Maar wat zijn de meest voorkomende problemen van de Jeep Commander?

Het boxy design van de Jeep Commander laat hem er sterk uitzien en in staat om zware omstandigheden te weerstaan. Hoewel dit waar is, heeft de Jeep Commander met veel problemen te kampen. Maar de meest voorkomende problemen zijn elektrische problemen, motorproblemen, onregelmatig stationair draaien, lekkend schuifdak, verwarmingsproblemen, kapotte deurhendel, en gebroken bouten van het uitlaatspruitstuk.

Wat zijn de meest voorkomende problemen met de Jeep Commander?

Motor problemen

Dit is een van de grootste problemen waarmee Jeep Commanders te maken kregen. Toch was het probleem wijdverspreid op de 2006 Jeep Commander modellen uitgerust met de 4,7-liter V8-motoren. Verschillende auto’s werden teruggeroepen en Chrysler erkende dat de powertrain control module (PCM) geherprogrammeerd moest worden.

De meeste gebruikers van dit Jeep-model klaagden dat hun auto midden op de weg afsloeg, zelfs zonder enige waarschuwing.

Elektrische problemen

De 2008 Jeep Commander is het meest getroffen modeljaar als het gaat om elektrische problemen. Gebruikers klaagden over defecte back-up sensoren, problemen met hun radio, en slecht functionerende dashboard meters. Dus, als u een 2008 Jeep Commander wenst te kopen, laat de monteur deze onderdelen controleren.

Onregelmatig stationair draaien

Als de bougies van uw Jeep Commander defect zijn, kunt u een onregelmatig stationair draaien gaan ervaren. Dit betekent dat het toerental op en neer kan gaan, in plaats van constant te blijven.

Kapotte uitlaatspruitstuk bouten

Een ander veel voorkomend probleem dat gebruikers van de Jeep Commander meldden, waren gebroken uitlaatspruitstukbouten. Normaal gesproken begon het met een tikkend geluid dat uit het uitlaatspruitstuk kwam. Niettemin waren veel mensen in staat om dit probleem op te lossen door het vervangen van de defecte uitlaatspruitstuk pakkingen en bouten.

  Jeep Grand Cherokee Betrouwbaarheid

Vandaar, als u een tikkend geluid van het uitlaatspruitstuk hoort, laat uw auto repareren door een monteur om escalatie van dit probleem te voorkomen. Deze kwestie is gemeenschappelijk in de 2006 tot 2010 Jeep Commander modellen.

Er komt warme lucht uit de uitlaten van het instrumentenpaneel

De meeste 2006 tot 2010 Jeep Commander modellen hebben dit probleem. Gebruikers meldden een storing in het handmatige temperatuurregelsysteem. Wanneer koude lucht werd gekozen, leverde het systeem toch warme lucht.
Toch raden de meeste monteurs aan om het handmatige temperatuurregelsysteem te vervangen om het probleem te verhelpen.

Een lekkend schuifdak

Sommige Jeep Commander-modellen hebben een ontwerpfout in het zonnedak. Als gevolg daarvan lekt het zonnedak, waardoor schade aan de veiligheidsgordel en elektronica van de auto ontstaat. Dit probleem komt vaak voor bij de 2007 Jeep Commander. Bovendien doet het probleem zich voor in de eerste levensjaren van de auto, wat zeer verontrustend is. Dus, als u in gebieden woont waar het veel regent, is dit niet de auto voor u.

Het 4WD systeem waarschuwingslampje gaat aan zonder reden

Dit probleem werd ontdekt in de modeljaren 2006 tot 2010 Jeep Commander. Verscheidene gebruikers meldden dat hun 4WD-systeemwaarschuwingslampje abrupt aangaat, zelfs als er geen foutcodes op de eindaandrijvingsregelmodule (EDCM) worden bijgehouden. Om dit probleem op te lossen, moet u de software van de auto updaten.

Gebroken deurklink

Dit is een veel voorkomend probleem bij verschillende Jeep modellen. Toch komt het probleem vaak voor bij de 2006 Jeep Commander. Aangezien de deurklink van plastic is gemaakt, gaat hij niet erg lang mee. Daarom kan u genoodzaakt zijn deze te vervangen door een duurzame deurklink.

  Jeep Commander betrouwbaarheid

Vertraagde transmissie inschakeling

Sommige gebruikers van de Jeep Commander kunnen te maken krijgen met een vertraagde inschakeling van de transmissie als gevolg van een defecte interne terugloopfilter van de koeler. Dit probleem komt vaak voor bij Jeep Commander geproduceerd tussen 2006 en 2009. Het kan zijn dat u het defecte filter moet vervangen om dit probleem op te lossen.

FAQ

Is de Jeep Commander een betrouwbare auto?

Verbazingwekkend genoeg is de Jeep Commander een zeer betrouwbare auto. Hij wordt bovengemiddeld betrouwbaar bevonden door de meeste betrouwbaarheidsbureaus zoals Consumer Reports. Bovendien is hij goedkoop in onderhoud, in tegenstelling tot de meeste van zijn concurrenten die duur in onderhoud zijn en minder betrouwbaar.

Hoe lang gaat de Jeep Commander mee?

De Jeep Commander kan een lange tijd meegaan, zolang hij goed onderhouden wordt. Gemiddeld gaat een Jeep Commander tussen de 150.000 en 200.000 mijl mee. Wordt hij echter niet goed onderhouden, dan kan het zijn dat hij niet langer dan 150.000 mijl meegaat.

Is de Jeep Commander goedkoop in onderhoud?

Ja, de Jeep Commander is goedkoop in onderhoud. De gemiddelde jaarlijkse onderhoudskosten bedragen $639, terwijl de gemiddelde onderhoudskosten van een auto $651 bedragen. U zult dus minder geld kwijt zijn om deze auto te onderhouden dan de meeste van zijn rivalen.

Wat is het minst betrouwbare Jeep Commander modeljaar?

De titel voor het minst betrouwbare Jeep Commander modeljaar gaat naar de Jeep Commander 2006. Hij wordt op de voet gevolgd door het modeljaar 2007 Jeep Commander. De 2006 Jeep registreert meer dan 2.000 problemen, terwijl het 2007 modeljaar registreert meer dan 1.000 problemen.

  Jeep Grand Cherokee Trackhawk Betrouwbaarheid

Enkele veel voorkomende problemen die de Jeep Commander modeljaar 2006 registreert zijn elektrische problemen, motorproblemen, aandrijflijn problemen, auto die afslaat, en nog veel meer. Bovendien, heeft de 2006 Jeep Commander ten laatste 6 terugroepingen gehad, dat is het hoogste onder Jeep Commander Modeljaren.

Na hoeveel kilometer krijgt de Jeep Commander problemen?

Dat hangt af van hoe goed u uw auto onderhoudt. Niettemin zeggen de meeste Jeep Commander eigenaars dat ze problemen begonnen te ondervinden na het raken van 90.000 mijl. Anderen kregen ook problemen na de 125.000 mijl. Dus, met het juiste onderhoud, kan de Jeep Commander problemen krijgen na meer dan 120.000 mijl.

Conclusie

De Jeep Commander mag dan een off-road beest zijn, maar deze ruige SUV komt met een hoop problemen die je op tijd moet oplossen om problemen te voorkomen. Met het juiste onderhoud en de juiste zorg kunnen de meeste van de bovenstaande problemen worden vermeden. Wat meer is, moet je wegblijven van de 2006 Jeep Commander, zoals het heeft veel problemen.

Over het algemeen is de Jeep Commander een uitstekende auto voor mensen die graag off-road rijden en een groot gezin hebben. Met een capaciteit van zeven zitplaatsen en een grote laadruimte, is dit een goede familie auto.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts