Wat is het BMW premium pakket?

Het BMW premium pakket is een populaire keuze onder BMW fans. Het biedt u exclusieve kenmerken zoals comfortabele zetels met ingebouwde massagefunctie, elektrische achterklep en een elektrisch schuifdak. Het premium pakket verschilt sterk, afhankelijk van het model van de gekochte BMW.

Het BMW premiumpakket verschilt per BMW model

Een goed voorbeeld van het premium pakket is het premium pakket in een BMW 328i of 328d met comforttoegang, comfortstoelen, LED-koplampen, moonroof, lendensteun en satellietradio met een gratis abonnement voor de periode van één jaar.

Sommige BMW modellen zoals de BMW 340i hebben het BMW Premium pakket als standaard aankoopoptie. Het hangt er ook sterk van af in welke regio u op dat moment verblijft bij de aankoop van de BMW. Verschillende regio’s hebben de neiging om verschillende pakketten te hebben.

Gemeenschappelijke premium kenmerken

De meeste nieuwere BMW modellen met het BMW Premium pakket beschikken over de volgende kenmerken:
Automatische buitenspiegels voor bestuurder en passagier
Garage deuropener
● Kompas
Elektrisch verstelbare passagiers- en bestuurdersstoel met lendensteun en verstelling
● Mentedak
● BMW assistentie systeem met Bluetooth
● Dakota leder
Opties voor stoelgeheugen bestuurder

Het sportpakket

Als vergelijking voor het BMW Premium pakket, moeten we kijken naar de lijst van verschillen tussen het BMW Premium pakket en het BMW Sport pakket. Het Sport pakket brengt de volgende voordelen met zich mee:
Verbetering van de sportvering
Shadowline bekleding
● Sportstuur
● Een verhoogde topsnelheid
● Verschillende 17” wielen met betere performance banden
● 6-Speed Steptronic versnellingsbak
Zoals u kunt zien, ligt de nadruk bij het ene pakket op comfort en luxe en bij het andere op puur rijplezier en verbeterde snelheidsprestaties. Wat beter bij uw behoeften past, is geheel aan u. Vergeet niet dat het premiumpakket ook een sportstand heeft, wat voor sommige bestuurders meer dan genoeg blijkt te zijn.

  Wat is beter, Mercedes of BMW?

Sportpakketten hebben altijd een stijver en sportief afgesteld onderstel, wat geweldige resultaten oplevert bij het rijden op hoge snelheden, maar hinderlijker kan zijn bij het nemen van verkeersdrempels of kuilen in de stad.

BMW premiumpakket in verschillende BMW Reeksen

Typische BMW 3 Reeks Premium Pakket add-ons en kosten

De best verkochte serie automodellen van BMW is de BMW 3 Serie. Het BMW Premium pakket voegt aan deze wagens verwarmde zetels vooraan en achteraan toe, een verwarmd stuur, realtime verkeersupdates, navigatie-GPS en een upgrade van het 10,25″ infotainmentsysteem naar een maar liefst 12,3″ infotainmentsysteem. Ook krijg je te spelen met een head-up display.

Voor auto’s uit de 2021 kost het premiumpakket ongeveer 3.500 dollar extra, maar biedt het voorzieningen als een rijassistentiepakket, een systeem voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook, dodehoekdetectie en handige functies als parkeerhulp.
BMW’s pakket komt met eisen, bijvoorbeeld, als je wilt de $ 4.500 Executive pakket aan te schaffen, moet u al hebben gedekt de rij-assistentie pakket dat komt op ongeveer $ 700.

BMW 5 Serie Premium pakket kenmerken

Het 2021 BMW 5 Serie Premium pakket kost $ 2.700 en omvat lederen zetels, all-wheel drive, verwarmde achterzetels, en een head-up display. Bovendien omvat het Wi-Fi hotspot, een elektrisch kofferdeksel, starten op afstand en draadloos opladen van apparaten. U krijgt ook een opgewaardeerde versie van het 16-luidsprekers Harman Kardon stereo systeem en gebaren-gebaseerd infotainment.

  Welke BMW is het best geschikt voor driften?

Het volgende upgradeniveau voor de BMW 5 Reeks is het Executive pakket, dat 3.600 dollar meer kost en alle bovengenoemde kenmerken omvat, plus verduisterde achterruiten en keramische bedieningselementen. Daarnaast kunt u ook masserende voorzetels krijgen voor $1.000.

BMW 7 Reeks Premium pakket kenmerken en kosten

Grappig genoeg kan de klant in deze volmaakt luxueuze wagen ook upgraden naar een premiumpakket, alsof het al niet premium genoeg is.

Het Premium-pakket van de BMW 7 Serie is beschikbaar voor de modellen 740i, 740i xDrive en 750i xDrive en omvat een elektrisch bedienbare zonneklep achter en zonneschermen voor de achterste zijruiten. Het beschikt ook over een head-up display en prachtige nappalederen interieurs.

Het autobahn-pakket is ook verkrijgbaar voor dezelfde modellen en omvat een actief Comfort Drive-systeem, Road Preview en een geïntegreerd actief stuursysteem.
Het BMW 7 Reeks Premium-pakket omvat ook masserende zetels en gelaagd glas dat de temperatuur in het interieur regelt en ook als geluidsisolerend materiaal werkt. U profiteert ook van geurende lucht.

Andere pakketten

Als u het rijcomfort van uw BMW naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u kiezen voor het Technology-pakket, dat rijhulpsystemen toevoegt.

Als u de tevredenheid van uw passagiers wilt verhogen, kunt u kiezen voor het Rear Seat Comfort Pack, dat de achterzetels van uw auto upgradet naar eersteklas. Het voegt verwarmde zetels toe, evenals grote 10-inch schermen op de rugleuning van beide voorzetels. Niet alleen dat, maar u krijgt ook een Blu-ray speler en een TV in de auto.

  Wat is de beste oude BMW om te kopen?

Meer vragen over BMW pakketten

Is het BMW Premium pakket de moeite waard?

Afhankelijk van het model en de regio waarin u zich bevindt, brengt het BMW premium pakket verschillende voordelen met zich mee voor uw auto. Het is waardevoller voor sommige modellen zoals de BMW 3 Reeks omdat het veel functies toevoegt, en minder waar voor het geld op andere modellen zoals de BMW 7 Reeks, die al veel luxe en functies hebben.

Wat omvatten de BMW technologie pakketten?

Alle BMW pakketten zijn verschillend voor de verschillende BMW modellen, maar in het algemeen omvat het BMW technologiepakket draadloos opladen, een LCD displaytoets, een 12,3 inch infotainmentscherm met gebarenbediening, een head-up display en een parkeerassistent die uw auto automatisch in elke mogelijke ruimte kan parkeren door zelf te schakelen, te remmen en te bewegen.

Wat is het BMW executive pakket?

Het BMW executive pakket is niet voor alle wagens beschikbaar en vereist dat u bepaalde pakketten, zoals het BMW Premium pakket, reeds vooraf bezit. Het is een upgrade van uw wagen die speciaal ontworpen is voor bedrijfsleiders en kaderleden. Het biedt extra functies zoals een start met afstandsbediening, verwarmde en gekoelde bekerhouders, verduisterde achterruiten, deuren die zacht sluiten, adaptieve LED koplampen en nog veel meer.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts