Wat is het Ford Tremor Pakket

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

Ford’s SUV’s en trucks hebben altijd een zwak gehad voor off-roading, overlanding, en woestijn rijden. Dit komt omdat de meeste klanten houden van het gevoel van een robuuste SUV / vrachtwagen, soms zelfs meer dan het vermogen van het aan te pakken off-road paden en uitdagend terrein. Het heeft ook te maken met het feit dat veel mensen die deze trucks/SUV’s kopen ze gebruiken voor werkdoeleinden, waaronder vaak het doorkruisen van moeilijk terrein.

Ford weet dit en daarom zijn de meeste Ford SUV’s/vrachtwagens verkrijgbaar in de een of andere vorm van een off-road pakket. Ford bijvoorbeeld, de Ford Bronco Raptor is de duurste en meest capabele versie van de steeds populairdere Bronco, maar hij is bijna volledig gericht op terreinvaardigheid en rijden in de woestijn. Het Tremor-pakket is vergelijkbaar, maar lang niet zo samenhangend als het Raptor-pakket, dus wat is het Ford Tremor-pakket?

Het Ford Tremor-pakket is te vinden in trucks als de nieuwe Ford Maverick, de F-150, de Ranger en de meeste trucks uit de Ford Super Duty-serie. Het Tremor-pakket omvat een overvloed aan upgrades, die er allemaal voor moeten zorgen dat uw truck beter off-road kan rijden en zijn robuustheid vertienvoudigt.

Het is een pakket dat de meeste Ford-klanten geweldig vinden vanwege het uiterlijk, ook al gebruiken velen het niet voor terreinrijden, maar voor dagelijks gebruik. Al met al is het Tremor-pakket meer dan wat op het eerste gezicht lijkt, dus gaan we dieper in op wat het pakket eigenlijk inhoudt.

Wat is het Ford Tremor pakket?

Het Ford Tremor pakket is een van Ford’s meer verstandige off-road optionele pakketten voor sommige van haar voertuigen. De Ford Tremor pakket omvat dingen zoals een een-inch toename in de breedte, grotere en veel meer robuust uitziende 18-inch wielen, knobbelige 33-inch off-road banden, en een paar extra software pakketten die zeker zijn om uw off-road spel een stuk omhoog.

  Veelvoorkomende problemen met de Ford B Max

Dit pakket wordt ook geleverd met een grotere veerweg voor een betere off-road-ervaring op rotsen en hoge snelheden. Een beefier aandrijflijn hardware is ook inbegrepen, terwijl een selecteerbare vergrendeling achterste differentieel is ook inbegrepen. Als u voor het Tremor-pakket kiest, kunt u het nog verder uitbreiden met een Torsen limited-slip differentieel voor, waardoor de truck/SUV nog capabeler wordt.

Dit alles omvat ook bepaalde visuele upgrades, zoals nieuwe kleuren, bepaalde decals en nieuwe bekledingsmaterialen.

Met welke software functies komt het Ford Tremor pakket?

Ford heeft zijn huiswerk gedaan tijdens de ontwikkeling van de Tremor pakket door ook een paar extra software functies om het hele pakket een stuk meer bruikbaar. Deze omvatten een speciale Trail Control functie die werkt als een off-road adaptieve cruise control en helpt u rijden over ruwere oppervlakken door de auto te laten doen al het versnellen en remmen.

De Ford 1 Pedal Drive functie vindt ook zijn weg naar Tremor uitgeruste voertuigen en het stelt u in staat om de auto te rijden alsof het een elektrische auto. Dit betekent dat u alleen het gaspedaal kunt gebruiken om de auto te besturen, want zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, begint de auto te remmen.

Tot slot helpt de Trail Turn Assist-functie u uw draaicirkel te verkleinen door de binnenste wielen af te remmen, waardoor u veel gemakkelijker om uw as kunt draaien. Dit maakt een groot verschil voor de grotere Ford trucks die zo groot zijn geworden dat het bijna onmogelijk is om ze mee te nemen naar de meeste off-roading trails.

  Veel voorkomende Ford 7.3 Godzilla problemen

Is het Ford Tremor-pakket de moeite waard?

Het Ford Tremor-pakket is niet goedkoop, maar wel de moeite waard als u met uw truck off-road wilt gaan, want het maakt hem echt capabeler. Als je gewoon graag de looks van de Tremor pakket, bent u beter af te gaan via de aftermarket route en zet een reeks van stickers, een lift kit, en een paar goed uitziende wielen zelf.

Aan de andere kant, met de Tremor pakket gaat om uw truck meer concurrerend in de 2e hand markt en is dus gaan om waarde te behouden beter. Dus, hoewel de upfront kosten voor de Tremor pakket zijn niet goedkoop, kunt u een deel van uw geld terug als het gaat om de verkoop van de truck.

FAQ Sectie

Hoeveel kost het Ford Tremor-pakket?

Voor de Ford Maverick verhoogt het Tremor-pakket de uiteindelijke prijs met 3.000 dollar, terwijl het “appearance”-pakket dat beschikbaar is als u voor het eerste pakket kiest, u 1.500 dollar extra kost. Het Tremor-pakket op de Ford F150 kost echter maar liefst 13.455 dollar extra bovenop de normale prijs, waardoor het relatief dicht bij de top-specificatie Raptor ligt.

Als zodanig, het heeft alleen zin om te gaan voor dit pakket als je van de looks en je echt wilt gebruiken voor wat het was bedoeld om te worden gebruikt. Dit betekent dat dagelijks rijdende trucks geen enorme lift kits, enorme luide banden en een hele lading decals nodig hebben, want dat verpest alleen maar de dagelijkse rijeigenschappen van de truck.

  Ford Focus Electric Betrouwbaarheid

Is de Ford Raptor beter dan de Ford Tremor?

De Ford Raptor is de top papa van alle Ford off-road pakketten omdat Raptor trucks meestal krachtigere, compleet andere motoren hebben en onderhuids opmerkelijk verschillen van normale trucks. Daarom is een met Raptor uitgeruste truck een paar niveaus hoger dan een met Tremor uitgeruste truck.

Dit gaat ook gepaard met een enorme prijsverhoging, een Ford F150 Raptor kost 14.000 dollar meer dan de Ford F150 Raptor, maar de meeste mensen die de Raptor kopen zijn meer dan tevreden met wat hij biedt.

Wat is het verschil tussen Ford Raptor en Ford XLT?

Het Ford XLT-pakket is wat Ford zijn luxepakket noemt, wat betekent dat het XLT-pakket gewoon een normale Ford-truck is, maar met toegevoegde luxevoorzieningen zoals veel chroom, elektrische achterklep, privacy glass, lane-keep assist, tapijten, zilveren wielen, verwarmde en elektrisch bediende buitenspiegels, mistlampen, en nog veel meer.

Het XLT-pakket kost ongeveer $ 7.000 tot $ 8.000 meer voor de F150, wat betekent dat het instapmodel XL ongeveer $ 34.000 kost, maar de XLT kost $ 7.000 tot $ 8.000 meer.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts