Wat zijn de beste autowasproducten voor Audi?

Het is goed om het toe te geven, veel van ons houden van Audi’s vanwege hoe stijlvol deze luxe auto’s zijn. Je ziet er goed uit en voelt je geweldig als je er in rijdt. Wanneer het voertuig vuil is echter, het neemt de stijl beroep naar beneden een paar inkepingen.

Is het u ooit opgevallen dat wanneer u uw Audi een wasbeurt geeft, hij er goed uitziet, maar dat hij er niet geweldig uitziet? Denk terug aan de eerste keer dat u de auto van de dealer haalde. Weet u nog hoe schoon en glorieus die auto was? Het voelde geweldig om achter het stuur te zitten van zo’n mooie auto.

Vaak denken mensen dat als ze willen dat hun auto er nog als nieuw uitziet, ze hem naar een autodetailer moeten brengen. Ze kunnen je auto sprankelend schoon maken zodat je je een rockster voelt als je erin rijdt, maar als je de rekening van de klus ziet, ben je misschien niet zo blij als je geen bankrekening hebt die zo groot is als een rockster.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat u de Audi vaak terug naar de detailer moet brengen om hem er goed te laten uitzien. U kunt echter veel geld besparen door de auto zelf te wassen. Als u de juiste producten gebruikt, ziet uw Audi eruit alsof hij net van de dealer komt.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

De beste autozeep

Uw Audi heeft een shampoo en conditioner van hoge kwaliteit nodig die het vuil eraf houdt en de lak veilig houdt. Meguiar’s Gold Class Auto Shampoo en Conditioner is een top product waar alle professionals van houden. Het is een premium formule die vuil en vuil verwijdert zonder de bescherming van de wax van uw Audi aan te tasten.

Dit is een één stap formule, zodat u niet de hele dag uw auto hoeft te wassen om hem er als nieuw uit te laten zien. Een klein beetje gaat een lange weg, alles wat je nodig hebt is een paar theelepels om uw auto glanzend en schoon. Het is een goede investering omdat één fles heel lang meegaat.

De beste velgenreiniger

Als het aankomt op het wegspuiten van vuil en het schoonhouden van de banden, raden wij het gebruik van Sonax Wheel Cleaner Plus aan. Het is veel sterker dan andere reinigers, maar is niet schadelijk voor uw banden omdat het zuurvrij en pH gebalanceerd is. Het is veilig voor gebruik op uw velgen en afwerkingen.

Deze reiniger kan moeilijk te bereiken vuil losmaken waarvan u misschien dacht dat het onmogelijk te bereiken was. De extra sterke formule kan zelfs het dikste opgebouwde vuil aanpakken waardoor het de ideale velgenreiniger is voor luxe voertuigen.

  Welk merk heeft het beste interieur - Audi, Mercedes of BMW?

De Beste Snelle Detailer

Een quick detailer is altijd goed om te hebben als dagelijkse reinigingsoplossing. Als je een beetje modder op een plek krijgt die geen volledige wasbeurt vereist, dan kun je een quick detailer gebruiken om het op te ruimen. Onze favoriet is de Chemical Guys Synthetic Quick Detailer. Deze streepvrije formule is er een die zelfs professionals bij de hand hebben.

Het is een zachte formule die de wax of beschermlaag van de Audi niet zal verknoeien. Deze eenvoudig te gebruiken detailer houdt uw auto glanzend en ziet er als nieuw uit.

De beste interieurreiniger

Als het aankomt op het schoonhouden van het interieur van onze Audi, vertrouwen we alleen op 303 Aerospace Protectant. Veel interieur reinigers zijn te hard en strippen de verf rond de knoppen van de auto. 303 maakt een veel zachtere formule die ook een mooiere afwerking achterlaat.
Deze reiniger geeft uw interieur ook extra UV-bescherming zodat alles er langer als nieuw uitziet. Het kan gebruikt worden op veel verschillende materialen, zoals:

  • Vinyl
  • Kunststof
  • Afgewerkt leder
  • Rubber
  • Eisenglas
  • PVC
  • Glasvezel
  • Gel-lak
    Deze formule is ook zeer geschikt om vuil en stof achteraf af te stoten! Het is geurloos en is een niet-giftige oplossing op waterbasis. Het hoeft niet te worden afgespoeld en laat geen vettige sporen of strepen achter. Deze geweldige reiniger helpt zelfs de levensduur van uw reiniging te verlengen, zodat u niet zo vaak hoeft te schrobben.
  De beste Audi auto voor sneeuw

Wat zijn de beste car wash producten voor Audi? Laatste gedachten

Al deze geweldige autowasproducten kunnen worden gebruikt om uw Audi er langer als nieuw te laten uitzien. Nu het geheim bekend is, hoeft u geen geld meer te verspillen aan rekeningen voor autodetaillering!

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts