Welke Audi haalt het beste brandstofverbruik?

Audi heeft zich de laatste jaren enorm ingespannen om het kilometerrendement van zijn auto’s te verbeteren. Ze hebben nu een aantal van de best presterende voertuigen in de industrie op dat front. Dus, welke Audi heeft de beste kilometerstand? Laten we dat eens uitzoeken!

We gaan ons hier houden aan 2018, 2019, en 2020 modellen van Audi. Dit komt omdat dit de modellen zullen zijn die u het meest waarschijnlijk ‘nieuw’ zult tegenkomen. Er kunnen een aantal oudere auto’s die wel een betere gas kilometers dan deze, maar veroudering motoren zal hebben invloed gehad op deze enigszins, waardoor het moeilijk om te zeggen hoeveel MPG je zou krijgen van hen nu.

2018 Audi A3 e-Tron 4-Cilinder, 1.4L Motor

De 2018 Audi A3 was een van de eerste hybride voertuigen geproduceerd door Audi. Het blijft een van de meest brandstofefficiënte van alle Audi voertuigen, buiten de puur elektrische voertuigen in hun gamma.

Wanneer het voertuig op elektriciteit en gas rijdt, is het in staat om een fantastische 83MPG te bieden.
Als de stroom is afgetapt, dan is de Audi A3 meer dan in staat om puur op gas te rijden. Zelfs dan levert hij een respectabele 36 MPG. Houd er wel rekening mee dat deze auto niet zo krachtig is als een aantal andere hier genoemde auto’s. Daarom is de MPG iets hoger dan veel van de andere Audi voertuigen.

  Beste jaar voor de Audi S4

De Audi A3 is de laatste jaren een puur elektrische auto geworden. Het 2020 model kan 77mpg bieden, maar hou er wel rekening mee dat hij niet meer op gas zal rijden.

2020 Audi A4 4-Cilinder 2.0L

De Audi A4 is altijd een van de meest zuinige Audi’s geweest. Dit is een enorm goed ontworpen auto, en het 2020-model is geen uitzondering op die regel.

Met een geschatte 35 mpg op de snelweg en 27mpg in de stad, zal de 2020 Audi A4 een gecombineerd gemiddelde van 30 mpg bieden.

Dit is in de veronderstelling dat u de automatische versie van het voertuig te kopen. De handgeschakelde versie kan iets andere cijfers hebben, maar ze zullen niet verbazingwekkend verschillen van deze. Het zal nog steeds waarschijnlijk zweven rond de gecombineerde 30mpg mark.

2018 Audi A4 Ultra, 4-Cilinder 2.0L Motor

De 2018 Audi A4 Ultra biedt een beetje meer kilometers op de snelweg dan de 2020 standaard Audi A4 model. Hier is het in staat om een enorme 37MPG op de snelweg. Echter, voor de stad rijden, gaat het zo laag als 24mpg, waardoor we een gecombineerde 31mpg.

Dit betekent dat het 2018-model een beetje beter is dan het 2020-model op het gebied van kilometrage, maar houd er rekening mee dat deze motoren nu verouderen. Dit betekent dat de kilometerstand waarschijnlijk op gelijke hoogte zal liggen tussen de twee modellen.

  Wat zijn de beste autowassen voor Audi?

2019 Audi A3 Cabriolet 4-Cilinder 2.0L

De Audi A3 is een ander model waar je altijd op kunt rekenen om een stellaire MPG te bieden.
Het 2019 model biedt 26mpg voor de stad rijden, en de snelweg is ongeveer 35mpg. Dit geeft ons een gecombineerd aantal van 29MPG. Het is een beetje minder kilometers dan sommige van de andere opties hier, maar de snelweg MPG is fantastisch, vooral omdat de 2019 Audi A3 nog steeds wordt beschouwd als een ‘nieuwer’ model.

2020 Audi A8 L 6-Cilinder 3.0L

Dit is een van de Audi hybride modellen voor 2020.
Dit model geeft je een gecombineerd cijfer van 54MPG wanneer hij zowel op elektriciteit als premium gas rijdt.

Helaas, met 23MPG wanneer hij alleen op gas rijdt, is dit een van de minst zuinige Audi modellen in 2020. Dus, als je een van deze, zult u altijd wilt ervoor zorgen dat je het hebt opgeladen, anders is het gaat worden blazen door gas als er geen morgen is.

2020 Audi Q5 4-Cilinder 2.0L

Dit is het tweede hybride model van Audi voor 2020.
Wanneer hij hybride rijdt, kan hij 65mpg halen. Wanneer hij puur op gas rijdt, biedt hij 27mpg. Nog steeds niet briljant, maar het is superieur aan de Audi A8, ondanks het aanbieden van vergelijkbare hoeveelheden van het vermogen.

  Beste motor flush voor audi a4

Vergeet niet, deze cijfers zijn de markt gebrachte cijfers van Audi. Uw kilometers kunnen variëren. Het hangt allemaal af van de omstandigheden waarin u rijdt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts