Welke auto heeft de meeste ruimte?

Een ruime auto vinden in 2021 is niet zo moeilijk, maar om de ruimste auto’s te vinden is heel wat onderzoek nodig. Om de auto met de meeste ruimte te vinden, moeten we rekening houden met zowel de laadruimte als de totale binnenruimte, en dit zijn de auto’s die als beste uit de bus kwamen.

De Honda CR-V wordt algemeen beschouwd als een van de beste familie SUV’s die er zijn om vele redenen. Hij biedt veel laadruimte, veel binnenruimte, en genoeg ruimte voor een heel gezin. Echter, je moet zeker kijken naar de Honda Odyssey minivan als je wilt dat de meeste ruimte die je kunt krijgen.

De nieuwe Hyundai Santa Fe is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van de oude, en als je dat koppelen aan alle ruimte te bieden, de Santa Fe is een geweldige optie. Als u een grote drie-rij SUV met superieure all-around ruimte wilt, moet u zeker kijken naar de Nissan Armada.

Als u echter niet van SUV’s houdt, vrees dan niet, want de Audi A8 en de BMW 7-Serie bieden veel ruimte rondom. Van alle auto’s op deze lijst, zijn deze twee veruit de meest comfortabele, maar ze zijn lang niet zo ruim als de Nissan Armada of de Honda Odyssey.

Honda CR-V – Familie SUV benchmark

De Honda CR-V is een middelgrote SUV met een behoorlijke aanhang. Al generaties lang vertrouwen veel Amerikaanse gezinnen het vervoer van hun geliefden toe aan de CR-V, en het is veilig om te zeggen dat ze de juiste keuze hebben gemaakt als het gaat om ruimte, veiligheid en betrouwbaarheid.

Of het nu gaat om hoofdruimte, beenruimte of laadruimte, de CR-V weet uit te blinken dankzij een behoorlijk doordacht ontwerp. Hoewel de CR-V plaats biedt aan vijf en niet aan zeven, is de ruimte op beide rijen superieur aan zowat elke SUV met 7 zitplaatsen, zeker als je ook de laadruimte in aanmerking neemt.

  In welke SUV kun je het beste slapen?

Honda Odyssey – Beste familie minivan op de markt

Als u een echte familieman bent, bent u beter af met een minivan, en er is geen betere minivan dan de Honda Odyssey. De Odyssey biedt een overvloed aan binnenruimte, zo veel zelfs dat Honda de Odyssey heeft uitgerust met een set microfoons, zodat u zelfs met de achterpassagiers kunt spreken.

De betrouwbaarheid is ook superieur aan die van de meeste minivans die in de VS worden gemaakt, en dat geldt ook voor de brandstofefficiëntie. De V6 motor onder de motorkap levert veel vermogen, maar is toch volgzaam genoeg voor alledaags woon-werkverkeer.

Nissan Armada – drie-rij SUV kolos

De Japanners weten hoe ze een geweldige gezinsauto moeten maken. Ze geven geen exorbitante bedragen uit aan flamboyante high-end audiosystemen en 20-inch wielen, ze willen altijd de essentie perfectioneren voordat ze besluiten een tandje bij te schakelen. Dit is vooral duidelijk bij de Nissan Armada.

Met een uitzonderlijke veiligheidsscore is de Armada perfect voor een groot gezin, en als je dat koppelt aan een pittige V8, is het veilig om te zeggen dat je je de koning van de weg zult voelen. De onlangs herontworpen Armada biedt een aanzienlijk bijgewerkt infotainmentsysteem en een enorme laadruimte als u de derde rij stoelen neerklapt.

Audi A8 – Vooruitgang door technologie

Hoewel alle voornoemde auto’s ongelooflijk ruim zijn, zijn ze lang niet zo comfortabel als de Audi A8. Deze full-size vlaggenschip sedan uit Ingolstadt is gemaakt voor wie veel tijd op de weg doorbrengt en voor wie dat wil doen in de grootst mogelijke stijl en comfort.

  Wat zijn de voor- en nadelen van het kopen van een tweedehands auto?

De A8 ziet er niet zo punchy uit als de nieuwe BMW 7-serie, maar veel mensen geven daar de voorkeur aan omdat een ingetogen look hem net dat tikkeltje aangenamer maakt. De A8 is standaard voorzien van Apple CarPlay, een groot panoramisch zonnedak, B&O sound system, 22-voudig elektrisch verstelbare verwarmde en geventileerde stoelen, luchtvering en nog veel meer.

BMW 7-Serie – De keuze van de bestuurder

Als u waarde hecht aan een auto met een goede wegligging, kunt u beter kiezen voor de BMW 7-Serie dan voor de Audi A8, omdat de besturing in de A8 niet goed aanvoelt in vergelijking met die van de 7-Serie. De 7-serie biedt ook een zijdezachte luchtvering, een pittige motor en de ruimste achterbank van alle sedans die te koop zijn, op de Rolls Royce Phantom na.

De laadruimte is van hetzelfde niveau als die van de A8, wat betekent dat u met beide tevreden zult zijn. De 7-serie is ook standaard uitgerust met tal van functies, en tussen de twee kunt u het beste voor de 7-serie kiezen als u waarde hecht aan autorijden, maar voor de A8 gaan als u waarde hecht aan technologie.

FAQ Sectie

Zijn SUV’s met drie rijen de meest praktische SUV’s die er zijn?

Dat hangt ervan af of u de derde zitrij wilt gebruiken of niet. Als u genoeg ruimte nodig heeft voor 7 passagiers, dan is een drie-rij SUV de beste keuze. Je moet dan wel inboeten aan laadruimte om zeven passagiers comfortabel in één auto te kunnen vervoeren.

  Welke SUV heeft de breedste bestuurdersstoel?

Dat gezegd hebbende, als je niet van plan bent om alle zeven stoelen te gebruiken, dan is het beter om te kiezen voor een 5-zits SUV omdat je daar meer ruimte in zult vinden. Zelfs als je de derde zitrij laat zakken, voelen veel drie-rij SUV’s een beetje krap aan op de middelste rij.

Wat is de ruimste elektrische auto?

De ruimste elektrische auto is ongetwijfeld de Tesla Model X, omdat de Model X genoeg ruimte heeft om zeven passagiers tegelijk te vervoeren, wat zeldzaam is in het segment van elektrische auto’s. Hoe dan ook, als u niet zoveel ruimte nodig hebt, kunt u de tweede en derde rij gemakkelijk neerklappen voor een enorme laadruimte.

Als u een meer sedanachtige elektrische auto wilt, moet u zeker de nieuwe Mercedes EQS bekijken, want de EQS biedt toonaangevend interieurcomfort en ruimte in het segment van elektrische sedans.

Zijn SUV’s de beste auto’s om te kopen als ik boven alles ruimte wil?

SUV’s bieden inderdaad veel ruimte, maar een minivan of een personenbusje is een veel betere keuze. Er zijn veel passagiersbusjes zoals de Ford Transit, de RAM ProMaster City Wagon, Mercedes Benz Sprinter, of de GMC Savana.

Je moet wel in gedachten houden dat al deze bestelwagens zijn vrij groot en een beetje moeilijk te rijden voor degenen zonder bestelwagen ervaring. Niettemin zijn dit degenen om voor te gaan als je wilt superieure ruimte, wat er ook gebeurt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts