Welke Mercedes heeft de grootste kofferbak?

Als u op zoek bent naar een luxueuze, comfortabele en goed presterende auto met voldoende laadruimte, dan is een Mercedes SUV een uitstekende optie. Maar welke Mercedes heeft de grootste kofferbak?

De Mercedes-Benz G-Klasse heeft de grootste kofferbak. Met een kofferbakinhoud van 38,1 kubieke meter is deze luxueuze SUV van Mercedes de perfecte off-roader. U kunt al uw gewenste spullen en uitrusting voor een uitstapje of avontuur zonder problemen meenemen. Als u de stoelen neerklapt, beschikt hij over een nog grotere laadruimte, namelijk 68,6 kubieke meter.

Als het gaat om de totale laadruimte wanneer de stoelen van de auto’s zijn neergeklapt, biedt de Mercedes-Benz GLS-Klasse het grootste laadvolume. Dit is te danken aan de 84,7 kubieke meter ruimte wanneer de stoelen zijn neergeklapt. Met opgeklapte stoelen heeft hij echter slechts 17,4 kubieke meter, wat minder is dan de helft van wat de G-Klasse biedt.

Mercedes SUV met de grootste laadruimte

Mercedes-Benz G-Klasse

Als u op zoek bent naar een Mercedes SUV met de grootste laadruimte wanneer de stoelen niet neergeklapt zijn, dan is de G-Klasse de auto die u moet kiezen. Deze luxueuze en populaire SUV beschikt over 38,1 kubieke meter laadruimte, wat uitzonderlijk is gezien het brede scala aan functies waarover hij beschikt.

Totaal laadvolume

De Mercedes-Benz G-Klasse, of G-Wagon, heeft ook een totale ruimte van 68,6 kubieke meter wanneer de achterbank is neergeklapt. Dit geeft de eigenaar meer ruimte om al zijn spullen op te bergen tijdens een roadtrip of picknick. Het is een perfecte terreinwagen zonder in te boeten op comfort of prestaties.

Ontwerp

De G-Wagon is een van de krachtigste SUV’s op de markt. Hij is uitstekend ontworpen voor een goed uitgebalanceerde tractie, vermogen en wegligging. Zijn boxdesign is al decennialang een begrip en het is nog steeds een van de meest gewaardeerde SUV’s op de weg. Zijn interieur straalt weelde en hightech uit.

  Welke Mercedes rijdt het best op gas?

Prestaties

Op het gebied van prestaties zijn er maar weinig SUV’s die zich met de G-Wagon kunnen meten. Deze terreinauto straalt kracht en uithoudingsvermogen uit, want hij kan op elk terrein uit de voeten. Tenslotte was hij bedoeld als militair voertuig. Met een prijs van rond de $132.800 is dit voor veel mensen een droomauto.

Mercedes-Benz GLS-Klasse

Totaal laadvolume

Als u veel laadruimte wenst en het niet erg vindt om enkele achterzetels neer te klappen, dan is de Mercedes-Benz GLS-Klasse de beste optie. De achterkant van deze auto biedt een totaal van 84,7 kubieke meter wanneer de stoelen zijn neergeklapt. Maar wanneer de stoelen niet zijn neergeklapt, beschikt u slechts over 17,4 kubieke meter, wat een stuk minder is dan bij de G-Wagon.

Ontwerp

De GLS-Klasse biedt niet alleen veel bergruimte, het is ook een prachtige SUV met een strak design. De auto is prachtig vormgegeven, zowel van binnen als van buiten. Hij beschikt ook over hightech voorzieningen en een ruim interieur. Als drie-rij SUV is het een perfecte SUV voor een gezin.

Prestaties

U zult niet teleurgesteld zijn in hoe krachtig en efficiënt deze SUV is. U hebt de keuze uit een 483 pk sterke twin-turbo V8 of een 362 pk sterke turbogeladen zes-in-lijn motor. En met het AWD-systeem kunt u deze auto op elk terrein probleemloos besturen.

Mercedes sedan met de grootste laadruimte

Mercedes-Benz S-Klasse

Niet iedereen is een SUV-liefhebber. Als u de Mercedes sedan met de grootste kofferruimte wilt, is de S-Klasse uw beste keuze. Zijn kofferbak is groter dan die van de E-Klasse, C-Klasse en A-Klasse sedans. U zult dus niet teleurgesteld zijn als u veel ruimte wilt om uw spullen te bewaren.

  Welke Mercedes modellen hebben Apple CarPlay?

Totaal laadvolume

De Mercedes-Benz S-Klasse heeft een totaal laadvolume van 18,7 kubieke meter, wat een van de beste is op de markt onder de sedans. Naast de grote kofferbak heeft de S-Klasse ook een ruim interieur, waardoor de bestuurder en passagiers zich comfortabel voelen.

Prestaties

Ondanks de grootste kofferruimte onder de Mercedes sedans, straalt de S-Klasse toch een slank en elegant design uit dat in het oog springt. Bovendien presteert hij op hoog niveau, want hij is een van de meest geavanceerde auto’s op de weg.
Met een prijs van rond de 100.000 dollar is de S-Klasse echt een koopje, want u krijgt niets minder dan waar u voor betaalt. Hij is luxueus, presteert goed, is gemakkelijk te besturen, comfortabel en heeft een grote laadruimte.

Meer kofferruimte vergelijkingen

Welke auto heeft de grootste koffer – Mercedes S-Klasse of BMW 7-serie?

Beide Duitse wagens hebben zeer geavanceerde functies en een uitzonderlijk comfort en rijgedrag. Mercedes is luxueuzer en comfortabeler, terwijl BMW betere rijeigenschappen en prestaties heeft. Wat laadruimte betreft, heeft de S-Klasse een iets groter laadvolume met 18,7 kubieke meter, vergeleken met de BMW 7-serie’s 18,2 kubieke meter.

Welk model van Mercedes heeft een grotere koffer – S-Klasse of E-Klasse?

De Mercedes-Benz S-Klasse heeft de grootste kofferruimte van alle Mercedes sedans. Dit model beschikt over 18,7 kubieke meter laadruimte, terwijl de E-Klasse over 13,1 kubieke meter laadruimte beschikt. Merk op dat niet alle S-Klasse modellen 18,7 kubieke meter aan laadruimte hebben, aangezien sommige modellen 17 en sommige modellen 16 kubieke meter aan laadruimte hebben.

Welke Mercedes SUV heeft een grotere laadruimte – GLS-Klasse of G-Klasse?

Beide SUV’s hebben een groot laadvolume. Als u echter een SUV wilt met een groter laadvolume wanneer de zetels niet neergeklapt zijn, dan heeft de G-Klasse meer plaats. Wilt u daarentegen een SUV met een groter laadvolume wanneer de zetels neergeklapt zijn, dan is de GLS-Klasse de beste keuze.

  Wat is de goedkoopste Mercedes auto?

Welke Mercedes sedan heeft de grootste kofferbak?

De Mercedes S-Klasse sedan is de grootste sedan onder de Mercedes modellen. Daarna volgt de E-Klasse, die enkele centimeters korter is dan de S-Klasse. De S-Klasse is 206,9 inch lang met een wielbasis van 124,6 inch. Terwijl de E-Klasse 196,4 duim lang is met een wielbasis van 115,7 duim.

Welke Mercedes-auto heeft de grootste kofferbak?

Als we het over auto’s hebben, bedoelen we sedans, cabriolets en coupes. De Mercedes-auto met de grootste kofferbak is de Mercedes E-klasse wagon. Deze auto heeft een maximale laadruimte van 35 kubieke meter achter de achterbank. En als de stoelen neergeklapt zijn, heeft hij een totaal van 64 kubieke meter.

Veel kofferruimte

De Mercedes-Benz G-Klasse heeft de grootste kofferbak met 38,1 kubieke meter. Maar wanneer de zetels neergeklapt zijn, heeft de GLS-Klasse de grootste laadruimte met 84,7 kubieke meter. Bij de sedans heeft de Mercedes S-Klasse de grootste kofferbak met 18,7 kubieke meter.
Als u van plan bent een roadtrip te maken of te gaan picknicken en veel spullen mee te nemen, is een auto met een grote kofferbak om al uw spullen in te vervoeren van cruciaal belang. Alle modellen die we hierboven hebben vermeld, zijn met hun grote kofferruimte uitstekend geschikt voor uitstapjes.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts