Welke Mercedes heeft een derde rij?

Als u een groot gezin hebt en een auto wilt waarin u met z’n allen kunt zitten, dan zit u goed bij Mercedes. Mercedes-Benz heeft verschillende SUV-modellen met een derde rij.

De Mercedes modellen met derde-rij zitplaatsen zijn Mercedes-Benz GLB, GLE en GLS klasse. Al deze luxe SUV’s presteren op hoog niveau en zijn voorzien van luxe voorzieningen. Maar omdat de behoeften van mensen verschillen, is het belangrijk om uit te zoeken welk model bij uw wensen past.

Om de juiste Mercedes met derde zitrij te kiezen, moet u de afmetingen van de cabine vergelijken om te zien welk model perfect bij u past. Bovendien moet u de kenmerken van de verschillende modellen vergelijken om de auto te vinden met de kwaliteiten die u wenst.

Mercedes GLB-Klasse

De Mercedes GLB-Klasse is de beste optie voor iemand met een krap budget die toch een 7-zitter wil. Met een vanaf prijs van rond de $38,000, is dit een van de meest betaalbare Mercedes SUV’s op de markt. Ondanks dat hij betaalbaar is, beschikt hij toch over de uitzonderlijke kenmerken van Mercedes-Benz.

Deze compacte SUV biedt een verscheidenheid aan high-end functies en heeft veel laadruimte als u off-road wilt gaan. Het bijzondere aan deze auto is dat u de derde rij stoelen kunt neerklappen om uw laadruimte te vergroten. Bovendien zijn de stoelen op de tweede rij ook neerklapbaar. Met beide rijen neergeklapt, beschikt u over een zee aan opbergruimte.

Met een 2,0-liter turbomotor die 221 pk levert, is deze SUV krachtig genoeg voor uw dagelijkse woon-werkverkeer. U kunt ook kiezen voor de AWD-optie, zodat u soepel kunt rijden op alle soorten terrein. Andere topvoorzieningen zijn een intuïtief infotainmentsysteem, een ruim interieur en tal van veiligheidsvoorzieningen.

  Mercedes vs Lexus Onderhoudskosten

Afmetingen van de zitplaatsen in de Mercedes-Benz GLB-Klasse:

o Passagiers zitplaatsen: Standaard 5 zitplaatsen, 7 zitplaatsen beschikbaar
o Hoofdruimte (1e rij): 40,7 inch
o Beenruimte (1e rij): 41,1 duim
o Schouderruimte (1e rij): 55,9 duim
o Hoofdruimte (2e rij): 39,3 cm
o Beenruimte (2e rij): 38,1 inch
o Schouderruimte (2e rij): 54,9 cm
o Hoofdruimte (derde rij): 34,8 cm
o Beenruimte (derde rij): 29,1 duim
o Schouderruimte (derde rij): 43,8 cm
o Laadvolume: 22,0-62,0 kubieke meter

Mercedes GLE-Klasse

De Mercedes GLE-Klasse is de perfecte derde-rij SUV voor mensen die waar voor hun geld willen. Deze middelgrote SUV heeft de meeste kenmerken van de krachtigere GLS, maar tegen een betaalbare prijs. Hij heeft ook een vanafprijs van rond de 58.000 dollar.

De Mercedes GLE-Klasse is vooral gericht op luxe, betrouwbaarheid en gemak. Het is een van de best beoordeelde SUV’s op de markt als het gaat om betrouwbaarheid. Bovendien heeft hij een ruim interieur dat zelfs op de derde rij zitplaatsen comfort biedt.

De GLE-Klasse is een krachtige machine die dankzij de krachtige 2,0-liter 4-turbomotor in 7 seconden van 0 naar 60 kan rijden. Andere belangrijke voorzieningen zijn een sleutelvrije start, een verstelbaar stuurwiel, een elektrisch bediende achterklep, sleutelvrije toegang, cruise control en handsfree communicatie aan boord.

Het derde-rijpakket van de Mercedes GLE-Klasse biedt niet alleen een optie voor 7 zitplaatsen, maar ook in zes richtingen verstelbare stoelen op de tweede rij en elektrisch neerklapbare buitenste rugleuningen voor eenvoudig in- en uitstappen op de derde rij. Met dergelijke voorzieningen is dit een perfecte gezinsauto.

Afmetingen van de zitplaatsen in de Mercedes GLE-Klasse

o Passagierszitplaatsen: Standaard 5 zitplaatsen, 7 zitplaatsen beschikbaar
o Hoofdruimte (1e rij): 40,5 inch
o Beenruimte (1e rij): 40,3 duim
o Schouderruimte (1e rij): 59,3 duim
o Hoofdruimte (2e rij): 36,9 cm
o Beenruimte (2e rij): 40,9 cm
o Schouderruimte (2e rij): 58,3 cm
o Laadvolume: 33,3 – 74,9 duim

  Wat is de beste Mercedes voor hondenbezitters?

Mercedes GLS-Klasse

Als u bereid bent om geld uit te geven voor een van de meest krachtige en luxueuze SUV’s op de markt, dan is de Mercedes-Benz GLS-Klasse de beste optie. Deze grote en luxueuze SUV kost rond de 76.000 dollar en is een van de beste derde-rij voertuigen op de markt.

De Mercedes GLS-Klasse SUV heeft geen gebrek aan ruimte of comfort, zelfs met zijn derde-rij stoelen. Hij heeft ook de grootste laadruimte wanneer de zetels neergeklapt zijn. U kunt er dus gemakkelijk alle spullen in kwijt die u nodig hebt voor een weekendje weg of een sportief uitje.

U kunt kiezen voor het basismodel – de GLS 450 of gaan voor de krachtige AMG GLS 63 SUV. De modellen in deze klasse zijn uniek in hun soort en bieden het comfort dat alleen kan worden vergeleken met de beste SUV’s op de markt.

Kopers hebben de keuze tussen een turbogeblazen 3.0-liter zes-in-lijn motor of een twin-turbo 4.0-liter V8-motor. Merk op dat beide motoren zijn uitgerust met EQ Boost, zodat u uitzonderlijke prestaties krijgt. Daarnaast beschikt hij over tal van geavanceerde en luxueuze functies.

Mercedes GLS-Klasse afmetingen zitplaatsen

o Passagiers zitplaatsen: Standaard 7 zitplaatsen met 6 beschikbaar
o Hoofdruimte (1e rij): 39,4 inch
o Beenruimte (1e rij): 40,3 duim
o Schouderruimte (1e rij): 59,3 duim
o Hoofdruimte (2e rij): 40,2 cm
o Beenruimte (2e rij): 41,9 cm
o Schouderruimte (2e rij): N.V.T.
o Beenruimte (derde rij): 34,6 cm
o Laadvolume: 17,4 – 84,7 kubieke meter

Goede dingen om te weten over derde-rij SUV zetels

Welke Mercedes met derde rij heeft de grootste laadruimte?

Een van de voordelen van een Mercedes met derde rij is dat u de derde rij stoelen kunt neerklappen om extra laadruimte te krijgen. Met neergeklapte zetels heeft de Mercedes GLS de grootste laadruimte met 84,7 kubieke meter aan ruimte. Dat is genoeg ruimte om veel spullen mee te nemen als u gaat picknicken of op reis gaat.

  Wat is de beste Mercedes voor een eerste auto?

Biedt Mercedes 7-zitters aan?

Mercedes-Benz heeft verschillende 7-zitters op de markt. Enkele Mercedes modellen met 7 zitplaatsen zijn de Mercedes-Benz GLE, GLB, en GLS SUV’s. Trouwens, Mercedes heeft met zijn nieuwe kleinste SUV ook een interessant designplan bedacht waardoor er zelfs zeven zitplaatsen in kunnen.

Welke Mercedes-Benz SUV heeft de meest comfortabele derde-rij zitplaats?

Derde rij zitplaatsen kunnen erg oncomfortabel zijn, vooral voor volwassenen. De meeste Mercedes-modellen met een derde rij zijn echter zeer comfortabel. De Mercedes GLS-Klasse heeft de beste zitplaatsen op de derde rij. Dat is te danken aan het ruime interieur en de grotere afmetingen. De meeste volwassenen zullen zich comfortabel voelen op de derde rij van de GLS, terwijl de andere modellen een krappe zit zullen zijn.

Slotgedachten

De Mercedes-Benz modellen met derde-rij zitplaatsen zijn de GLS-Klasse, GLE-Klasse, en GLB-Klasse. Als u een compacte luxe SUV met derde-rij zitplaats wilt, is de GLB de beste optie. Als u waar voor uw geld wilt, kies dan de middelgrote GLE SUV met een derde-rij zitplaats, terwijl de GLS ideaal is voor wie op zoek is naar comfort en luxe.

Welk Mercedes-model u ook kiest, u vindt altijd het comfort en de luxe die u wenst. Ze zijn allemaal uitgerust met top-notch en geavanceerde functies. Ze zijn ook comfortabel en zeer geschikt voor gezinnen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts