Dodge Journey Betrouwbaarheid

Dodge heeft een grote naam voor het maken van sportwagens en SUV’s zoals de Durango. De Journey is nog een middelgrote SUV van Dodge, maar hij is kleiner dan de grotere Durango. Hij werd in 2020 uit productie genomen. Toch is het nog steeds een goede optie vanwege de vele ruimte en goede eigenschappen.

Overzicht

Dodge auto’s hebben een geschiedenis van grote prestaties motoren. De Journey kwam in verschillende uitrustingsniveaus tijdens zijn productie en hij had een motoraanbod van 2,4 L en de grootste 3,6 V6-motor. De auto heeft een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen, en hij is ook verkrijgbaar in een AWD voor maximale soepelheid op de weg.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een grote zorg voor mensen die willen dat hun auto consistent is in zijn prestaties en vele jaren meegaat. Dodge is de laatste tijd een behoorlijk betrouwbaar merk geweest. Echter, de Journey is niet de meest betrouwbare Dodge auto met zijn betrouwbaarheidsscore van 2 op 5 door J.D Power.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen en -maatregelen van een auto bepalen mede de betrouwbaarheid van een auto. De betrouwbaarheidsscore is niet het sterkste punt van de Journey, maar de veiligheidsscores van de auto zijn vrij goed. Hij heeft een algemene veiligheidswaardering van 4/5 door NHTSA. De auto presteerde geweldig in zijn crashtests, en hij heeft veel noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen.

  Dodge Challenger SRT Demon Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is een andere factor in het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. De doorverkoopwaarde is een groot punt voor Dodge auto’s en de Journey behoudt zijn waarde met 40% na zelfs na 5 jaar van het bezit ervan.

Onderhoud en reparatie

De onderhoudskosten van een auto zijn de belangrijkste factor voor de betrouwbaarheid van een auto. De Journey heeft een lage onderhoudskost van ongeveer $562 per jaar. Dit is inclusief al zijn preventief onderhoud, reparaties. Bovendien is de kans op grote reparaties ook niet groot vanwege de goede kwaliteit onderdelen.

FAQ

Is de Dodge Journey een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Dodge Journey is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Journey?

De Dodge Journey is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 2WD

Wat zijn de pk’s in een Dodge Journey en heeft deze een turbo?

De Dodge Journey heeft 173 pk en 166 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.4 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Dodge Journey?

18,29 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Dodge Journey heeft 17 X 6,5 inch Stalen Voorwielen en 17 X 6,5 inch Stalen Achterwielen.

Welke problemen hebben Dodge journeys?

Op Carproblemzoo.com zijn er 6.672 klachten geweest over de Dodge Journey over 14 modeljaren. De 2009 Dodge Journey heeft ook 2.173 klachten. De meest voorkomende problemen zijn Elektrische problemen (1.858), Service remmen (880) en motorkoeling (861).

  Dodge Magnum Betrouwbaarheid

Hoe lang gaat een Dodge Journey mee?

De Dodge Journey gaat typisch tussen 150.000 en 200.000 mijl mee bij regelmatig onderhoud. Sommige gebruikers hebben gemeld dat hun Dodge Journeys meer dan 200.000 mijl hebben afgelegd. U zou 10 tot 15 jaar uit uw Dodge Journey kunnen halen als u 15.000 mijl per jaar rijdt.

Hebben Dodge Journeys motorproblemen?

De motorproblemen van de Dodge Journey beginnen meestal wanneer de wagen 44.000 mijl heeft afgelegd. De auto zal bij normaal gebruik afslaan, de stuurbekrachtiging uitschakelen, de remmen stoppen en een luid piepend geluid uit de motor laten komen.

Hebben Dodge journeys transmissieproblemen?

Dit is een veel voorkomend probleem bij auto’s. Transmissieproblemen bij Dodge Journey kunnen bestaan uit schakelvertragingen, springen en knarsen bij het optrekken, schudden van het voertuig op de weg of fluitende geluiden van onder de motorkap.

Wat is vergelijkbaar met een Dodge Journey?

De Ford Edge, de Honda Pilot en de Toyota 4Runner zijn in veel opzichten goed vergelijkbaar.

Zijn Dodge Journeys goed in de sneeuw?

De vierwielaandrijving van de Dodge Journey is ideaal voor gladde wegen. Hij verdeelt het vermogen efficiënt door indien nodig direct vermogen te geven aan de voorwielen en vervolgens vermogen terug te trekken naar de achterwielen als dat nodig is.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts