Over Cars A2Z

Een goed antwoord is belangrijk op alle vragen, klein of groot, wanneer u een auto wilt kopen.

Contacteer ons

netherlands@luxurycarsa2z.com

Ontmoet ons team

Rolf Hansen (Oprichter)

Waarom bent u met Luxury Cars A2Z begonnen?

Ik had het gevoel dat er iets ontbrak. Er zijn veel automotive websites voor auto-nerds, maar mensen die “gewoon” de beste luxe auto willen, hebben ook antwoord nodig op hun vragen.

Wat is jouw droomauto?

Als kind dagdroomde ik over een BMW en een Ferrari. Meerdere van hun auto’s staan nog steeds tussen mijn favorieten.

Wat is uw beste advies voor iemand die een nieuwe auto wil kopen?

Onderzoek, onderzoek, en onderzoek. Laat de verkoper niet beslissen over je volgende auto. Slaap er een nachtje over.

Wat doet u als u niet werkt aan Luxury Cars A2Z?

Ik hou van ontdekken. Met mijn gezin op reis, of zelfs gewoon naar het dichtstbijzijnde bos of ons zomerhuisje.

Dan Gurbalov (Auteur)

Wat is jouw droomauto?

Ford Raptor, als je die enorme truck als auto kunt tellen. Anders zou ik voor een Dodge Challenger SRT8 gaan. Ik heb het liefst een veilig gevoel op de weg, en ik hou ervan om iets te hebben dat groot genoeg is om een motor achterin te plaatsen.

Wat is je beste advies voor iemand die een nieuwe auto wil kopen?

Voel maar. Koop niet de eerste auto waarin je stapt voor een proefrit. Als je niet het gevoel hebt dat dit jouw auto is, moet je je niet haasten om hem te kopen.

Waarom schrijft u zo graag over auto’s?

Ik hou van het geluid van de meeste benzinemotoren. Ik hou ook van de geur.

Wat doe je als je niet over auto’s schrijft?

Ik rij motor, ik hou van skiën en fitnessen. Ik ga wandelen in de natuur, en ik breng graag tijd door in de natuur, ver weg van het stadslawaai.

Marko Mikulic (Auteur)

Wat is uw droomauto?

Mijn droomauto zou waarschijnlijk de Ferrari F40 zijn. Ik denk persoonlijk dat de F40 de definitieve supercar is, een raspende V8 in combinatie met zo’n tijdloos ontwerp blijft maar stijgen op de lijst van “beste superauto’s aller tijden”.

Wat is je beste advies voor iemand die een nieuwe auto wil kopen?

Probeer een perfect evenwicht te vinden tussen wat je nodig hebt en wat je wilt. Een auto is een rationele aankoop, maar ook een emotionele aankoop. Je moet je evenveel zorgen maken over het aantal kilometers per liter als over de kilometerprijs.

Waarom schrijft u zo graag over auto’s?

Ik schrijf graag over auto’s omdat auto’s een grote persoonlijke interesse van mij hebben. Ik ben opgegroeid in een autoliefhebbersgemeenschap en van jongs af aan heb ik altijd autogerelateerd werk willen doen.

Wat doe je als je niet over auto’s schrijft?

Op dit moment ben ik bijna afgestudeerd in de rechten. Daarnaast ben ik amateurmuzikant, producer, beatmaker, liefhebber van videogames en films.

Extra

Ik ben ook een groot liefhebber van road trips en autoritten en ik ben goed thuis in de autosport. Ik ben redelijk geïnteresseerd in de juridische aspecten van de auto-industrie, met name het gebruik van AI-technologieën en autonome rijtechnologieën.

Edwin Odipo

Wat is uw droomauto?

Mijn droomauto is de Mercedes-Benz GLE-Coupe. Deze SUV is niet alleen knap met een sportieve uitstraling, maar hij is ook luxueus met veel hightech voorzieningen. Hij heeft alles wat je nodig hebt in een subcompacte SUV.

Wat is je beste advies voor iemand die een nieuwe auto wil kopen?

Autoverkopers kunnen soms opdringerig zijn. Daarom kan het kennen van het hele auto aankoopproces u helpen te ontspannen en de best mogelijke deal te vinden. Dus, doe je onderzoek, kijk rond, overweeg voorfinancieringsopties, onderhandel over voorwaarden, houd rekening met verzekeringskosten en maak een proefrit met de auto.

Waarom schrijft u graag over auto’s?

Auto’s maken ons leven gemakkelijk. U kunt met veel gemak een verre vriend of familielid bezoeken of zelfs even snel naar de kruidenier gaan op een paar kilometer van uw huis. Stel je voor hoe het leven was voor de uitvinding van de auto? Voor mij zijn auto’s een zegen die het leven gemakkelijker hebben gemaakt.

Vandaar dat ik over auto’s schrijf om mensen te helpen hun behoeften te vervullen. Of het nu gaat om het kopen van een auto, het verkopen van een auto, het uitvoeren van reparaties, en alles wat ze moeten weten over auto’s.

Wat doe je als je niet over auto’s schrijft?

Ik speel graag basketbal. En als ik niet aan het basketballen ben, zit ik natuurlijk achter de wielen van mijn Toyota Premio uit 2006 op weg naar een nieuw avontuur in de natuur.