Chevrolet City Express Betrouwbaarheid

Net als de Chevy Express is de City Express een beroemde bestelwagen omwille van zijn betrouwbaarheid en ruimte. Het City Express model wordt ook gemaakt door Nissan of Mitsubishi. Het werd echter door Chevrolet uit productie genomen omdat zij al de Express bestelwagen maken.

Overzicht

De bestelwagen is geschikt voor het vervoer van veel passagiers of andere taken. Het kan ook slepen of worden gebruikt als kraam langs de weg. Hij wordt aangedreven door 2.0 L die 131 pk produceert. Het is veel meer een compacte en goedkope optie dan de grotere Express van.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is vaak erg goed bij Chevrolet, en dat is waarom deze bestelwagens vele jaren meegaan. De City Express is een van de beste bestelwagens op het gebied van betrouwbaarheid. Hij heeft 4.0 van de 5.0 sterren en hij staat op de 1e plaats van 21 commerciële bestelwagens. De bestelwagen is nog steeds verkrijgbaar onder Chevrolet of Nissan badge.

Wederverkoopwaarde

Bestelwagens worden meestal veel meer afgeschreven dan auto’s. De City Express wordt, net als de andere Express bestelwagens, snel afgeschreven. Reeds na één jaar bezit van deze bestelwagen, is hij ongeveer 34% afgeschreven en na 5 jaar, is hij ongeveer 56% afgeschreven. Echter, het busje wordt stopgezet door Chevrolet, het zou goed zijn voor de mensen die proberen om dit nu te kopen.

  Chevrolet Aveo betrouwbaarheid

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijke factor in de betrouwbaarheid van auto’s, maar commerciële bestelwagens lijden hier meestal als gevolg van hun vormen. Het busje heeft echter een aantal nuttige veiligheidsvoorzieningen zoals stabiliteitscontrole of antiblokkeerremmen en meer. Hij werd niet getest op botsingen, maar de Nissan-versie werd getest door de EuroNCAP, en kreeg 3 sterren.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn geen groot probleem voor Chevrolet-eigenaars omdat ze veel minder kosten dan vele anderen. De City Express is nu uit productie genomen, dus u zou waarschijnlijk een gebruikt exemplaar kopen. Afhankelijk van de staat, zou het busje veel minder kosten in garantie, maar het zou bijna $1,000 per jaar kosten voor al zijn onderhoud en andere reparaties.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chevrolet City Express?

De Chevrolet City Express is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Voorwielaandrijving

Wat is het vermogen in een Chevrolet City Express en heeft deze een turbo?

De Chevrolet City Express heeft 131 pk en 139 lb-ft koppel. De motor is een Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.0L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet City Express heeft 15 x 5,5 inch Stalen Voorwielen en 15 x 5,5 inch Stalen Achterwielen.

Hoe lang gaat een Chevy City Express mee?

Gemiddeld gaat de Chevy Express bestelwagen 250.000 mijl mee. De Chevy Express bestelwagen gaat meer dan 16 jaar mee als er gemiddeld 15.000 mijl per jaar mee wordt gereden. Dit is afhankelijk van hoe het voertuig behandeld is en of de dealer onderhoud aanbeveelt.

  Bentley Mulsanne Betrouwbaarheid

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts