Chevrolet Express betrouwbaarheid

De Chevrolet Express is zeker een van de meest bekende commerciële bestelwagens, en is een vrij betrouwbare optie in zijn categorie. Deze is al jaren op de markt en heeft veel ruimte voor elk soort gebruik. De motor is krachtig genoeg en veel van zijn goede eigenschappen zijn aanwezig in de bestelwagen.

Overzicht

Het is een van de meest gebruikte bestelwagens omwille van zijn capaciteiten. De Express wordt geleverd met 3 soorten motoren van 2.8 L tot de grootste 6.6 L V8 motor. Hij kan 12 passagiers comfortabel vervoeren, en maximaal 15 passagiers. Chevrolet heeft geprobeerd om de veiligheidsvoorzieningen van de bestelwagen te maximaliseren.

Betrouwbaarheid

Bestelwagens worden gekocht om vele jaren gebruikt te worden, daarom is betrouwbaarheid het belangrijkst bij bedrijfsvoertuigen. De Express heeft een vrij goede reputatie in zijn categorie en hij staat op de 9e plaats van 21 bestelwagens en hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 3,0 op 5,0.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor bestelwagens en Chevrolet heeft veel gedaan voor de Express. Hij heeft zeer goed gepresteerd in crashtests. Hij heeft echter niet veel veiligheidsfuncties die de bestuurder helpen. Op het gebied van koprollen heeft hij een gemiddelde score van 3 van de 5 sterren. Al met al is het gewoon gemiddeld in termen van veiligheid.

Afschrijvingspercentage

De afschrijving helpt ook bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een bestelwagen. De Express heeft een hoog afschrijvingspercentage dan andere bestelwagens, en het waardeert ongeveer 31% reeds na 1 jaar. Na 5 jaar is hij 55% afgeschreven, wat veel is.

  Chevrolet Aveo betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Chevys winnen van veel van zijn concurrenten op het gebied van onderhoud en werkelijke eigendomskosten. De Express is gemakkelijk te repareren, en voor de eerste 5 jaar onder garantie, kost het niet veel. Na het verstrijken van de garantie, kost hij ongeveer $1,000 per jaar voor al zijn onderhoud en kleine reparaties of vervangingen.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chevrolet Express?

De Chevrolet Express is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Achterwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Chevrolet Express en heeft deze een turbo?

De Chevrolet Express heeft 276 pk en 298 lb-ft koppel. De motor is een Gas V6 met een cilinderinhoud van 4.3L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Express heeft 16 x 6,5 inch stalen voorwielen en 16 x 6,5 inch stalen achterwielen.

Is een Chevy Express een goede auto?

Hoogtepunten Groot trekvermogen, hoog laadvermogen, en optionele dieselmotor. Minpunten Oud interieurdesign, verouderde infotainmentsystemen, geen modellen met hoog dak. Verdict Hoewel niet zo modern als sommige van zijn concurrenten, is de Chevy Express nog steeds in staat om zware taken aan te kunnen.

Hoeveel kilometer gaat een Chevy Express mee?

Gemiddeld zal de Chevy Express bestelwagen 250.000 mijl meegaan. De Chevy Express bestelwagen gaat meer dan 16 jaar mee als er gemiddeld 15.000 mijl per jaar mee wordt gereden. Dit is afhankelijk van hoe het voertuig behandeld is en of de dealer onderhoud aanbeveelt.

  Chevrolet Silverado 1500 betrouwbaarheid

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts