Chevrolet Silverado 1500 betrouwbaarheid

Chevrolet vrachtwagens staan bekend om hun kwaliteit en trekvermogen. Chevrolet produceert al meer dan 100 jaar vrachtwagens. De Silverado werd geïntroduceerd in 1998 en is sindsdien verkocht als een van de beste keuzes van de mensen.

Overzicht

De Silverado is een van de meest value-to-money pick-up trucks op de markt. De 1500 categorie van de truck heeft 5 verschillende uitrustingsniveaus, er is een HD editie van de truck. De ruime cabine voor de passagiers en de krachtige truck heeft trekcapaciteiten tot 13.000 lbs.

Betrouwbaarheid

Pickup trucks zijn een soort eenmalige investering voor veel zakenmensen. Mensen willen dat ze uiterst betrouwbaar en duurzaam zijn. De Silverado is een van de beste opties daarvoor, en hij komt op de 4e plaats in zijn categorie. De voorspelde betrouwbaarheidsscore van de Silverado is 83 op 100, wat opnieuw geweldig is.

Veiligheid

Pickup trucks zijn meestal veiliger dan andere sedans of hatchbacks omwille van hun sterke carrosserie en grote bodemvrijheid. De Silverado is een 5-sterren veiligheidstruck met een extreem sterke carrosseriekooi en veiligheidsvoorzieningen zoals parkeerhulp, automatische remmen, botswaarschuwing, airbags, lane-keeping assist, en meer.

Afschrijvingspercentage

Een lager afschrijvingspercentage heeft een goede invloed op de betrouwbaarheid van auto’s. Chevys zijn meestal goed in restwaarde, maar de Silverado heeft, vanwege zijn grote vraag en uitstekende kwaliteit, een van de beste restwaarden. Hij is na 5 jaar slechts 38% afgeschreven en behoudt een waarde van meer dan $25.000.

  Chevrolet Bolt EV betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De Silverado is een pick-up truck, en het onderhoud van vrachtwagens hangt af van het gebruik door de eigenaar. Chevys zijn echter normaal gesproken onderhoudsarm en de Silverado heeft lage onderhoudskosten van rond de $700 per jaar. In de 10 jaar dat hij in bezit is, zou hij ongeveer $10.000 kosten.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chevrolet Silverado 1500?

De Chevrolet Silverado 1500 is een auto met 6 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Achterwielaandrijving

Wat zijn de pk’s in een Chevrolet Silverado 1500 en heeft deze een turbo?

De Chevrolet Silverado 1500 heeft 310 pk en 348 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.7L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Silverado 1500 heeft 20″ x 9″ inch aluminium voorwielen en 20″ x 9″ inch aluminium achterwielen.

Welk jaar Silverados moet ik vermijden?

Het 2015 model is een van de gevaarlijkste. Er zijn veel problemen met het model, waaronder transmissie storingen. Transmissieproblemen komen ook vaak voor bij de 2016 en 2017 Chevrolet Silverado 1500’s. Deze twee modellen hebben een grote kans op transmissieproblemen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts