Chevrolet Bolt EV betrouwbaarheid

Chevrolet gelooft in het leveren van betaalbare en betrouwbare auto’s, en dat is ook het geval voor hun elektrische auto’s. De Bolt EV is een 5-deurs hatchback die betaalbaar is gemaakt voor mensen die hun CO2-uitstoot willen minimaliseren. Het rijden met de Bolt EV is erg leuk, en andere kenmerken maken het de moeite waard.

Overzicht

De Bolt EV heeft veel handige functies, zoals rijden met één pedaal, snelladen en andere veiligheidsfuncties. De auto wordt aangedreven door een 66 kWh batterijpakket, die een geschatte actieradius heeft van 259 mijl, samen met snellaadmogelijkheden. De auto is zeker leuk om te rijden.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is geen probleem bij de Chevrolet, want ze staan bekend om hun duurzaamheid en mensen vertrouwen op Chevrolet. De betrouwbaarheidsscore van Chevrolet is ook goed met 3,5 sterren van de 5,0. De Bolt EV is een elektrische toevoeging aan hun gamma en hij heeft ook goede betrouwbaarheidsbeoordelingen. De J.D Power beloonde de Bolt EV met een 74 score van de 100.

Afschrijvingspercentage

De afschrijving van elektrische voertuigen is sneller dan gewone auto’s. Hetzelfde is het geval met de Bolt EV, en hij waardeert ongeveer 30% af na 1 jaar in bezit te zijn. Het is zelfs nog erger en hij verliest 50% van zijn waarde na 5 jaar.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen en -metingen zijn een belangrijke factor in de betrouwbaarheid van auto’s. Mensen willen zich veilig voelen tijdens het rijden. De Bolt EV heeft alle veiligheidsfuncties van Chevy, zoals remmen voor voetgangers, noodremmen, voorwaartse botsingswaarschuwing, lane-keeping assist, following distance indicator, enz.

  BMW M2 Betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Mensen denken dat elektrische auto’s geen onderhoud nodig hebben, maar dit is niet waar. EV’s hebben wel degelijk onderhoud nodig voor hun stuurinrichting, banden, ophangingssysteem, remsysteem, enz. De Bolt EV kost ongeveer $ 2.750 in zijn eerste 5 jaar. Maar omdat er minder bewegende delen zijn, zijn er minder uitgaven aan reparaties en hoef je je alleen maar te richten op preventief onderhoud.

FAQ

Is de Chevrolet Bolt EV een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chevrolet Bolt EV is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Chevrolet Bolt EV?

De Chevrolet Bolt EV is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine stationwagon

Hoeveel pk heeft een Chevrolet Bolt EV en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Bolt EV heeft 200 pk en 266 lb-ft koppel. De motor is een Electric met een cilinderinhoud van NA Het brandstofsysteem is: Elektrisch.

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Bolt EV heeft 17 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 17 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Wat zijn de problemen met de Chevy Bolt?

Probleem: De batterij van uw voertuig kan in brand vliegen. De oplossing: Zowel een hardware- als softwarevervanging zijn beschikbaar om het probleem te verhelpen. GM zal alle defecte modules vervangen in 2017-2019 Bolt EV’s, en in 2020-2022 Bolt EV/EUV’s.

  Chevrolet Camaro Z/28 betrouwbaarheid

Hoe lang gaat de batterij van de Chevy Bolt mee?

De batterij van de Chevy Bolt gaat tussen de 300.000 en 400.000 mijl mee voordat de capaciteit op is.

Wat is de Chevy Bolt 0 tot 60 tijd?

0-60 MPH 6.3 sec

Zijn Chevy bouten comfortabel?

De nieuwe Bolt EUV is vergelijkbaar met de standaard Chevy Bolt, maar heeft veel meer hoofdruimte dan de standaard Bolt EV. Hij beschikt ook over een veel grotere achterbank die 3 centimeter meer beenruimte biedt. De 16,3 kubieke meter laadruimte achter de neerklapbare achterbank is iets minder dan de 16,6 in de standaard Bolt Ev.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts