Chevrolet Malibu betrouwbaarheid

Bekend om zijn betaalbare auto’s, maakt Chevrolet één van de meest betrouwbare auto’s op de markt. De Malibu is een middelgrote 4-deurs sedan. Chevrolet maakt dit model al sinds 1964 en het is nu in zijn 9e generatie. De auto heeft een geweldige rijdynamiek en een comfortabel interieur.

Overzicht

De Malibu is een van de populairste auto’s uit de jaren ’60 en ’70. De recente generatie is verkrijgbaar in 4 uitrustingsniveaus met de optie van een 1.35 L turbomotor, 1.5 L motor en een 2.0 L motor. De Malibu wordt geleverd met alle connectiviteitssystemen zoals de Apple CarPlay, Android Auto, en Amazon’s Alexa. Er was een hybride versie, maar die is in 2020 stopgezet.

Betrouwbaarheid

Chevrolet is het betrouwbare merk van GM Motors, anders dan Buick. De Malibu is een geweldige duurzame optie voor een sedan. De auto heeft een betrouwbaarheidsscore van 89 op 100 door J.D Power. Deze score rechtvaardigt de auto door te kijken naar de goede kwaliteit van de onderdelen. Hij heeft ook geen grote problemen om bezorgd over te zijn.

Veiligheid

Veiligheidsopties zijn uiterst belangrijk in de huidige tijd. De Malibu heeft veel geweldige veiligheidsvoorzieningen en een algemene veiligheidsscore van 4 van de 5 sterren door NHTSA. De auto presteert uitstekend in crashtests. Verder biedt de auto veiligheidsopties zoals cruise control, lane departure warning, collision warning, emergency brakes, en andere.

  Chevrolet Cobalt betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

De restwaarde is vaak goed bij Chevrolet auto’s vanwege het lage onderhoud en de hoge vraag. Hetzelfde is het geval met Malibu en het heeft een goede restwaarde. De auto schrijft ongeveer 50% af in 5 jaar, wat geweldig is voor eigenaren.

Onderhoud en reparatie

Auto’s met veel onderhoud zijn vaak een probleem voor eigenaars. Het goede aan de Chevys is dat ze niet veel kosten in hun onderhoud. De Malibu heeft een lage kans op grote reparaties, en de onderhoudskosten zijn ook niet zo duur en liggen gemiddeld rond de $500 per jaar.

FAQ

Is de Chevrolet Malibu een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chevrolet Malibu is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Chevrolet Malibu?

De Chevrolet Malibu is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Hoeveel pk heeft een Chevrolet Malibu en heeft hij een turbo?

De Chevrolet Malibu heeft 160 pk en 184 lb-ft koppel. De motor is een Turbocharged Gas I4 met een cilinderinhoud van 1.5L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Chevrolet Malibu?

15.7 Cubic Feet ( 0,445 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Chevrolet Malibu heeft 18 x 8.0 inch Aluminium Voorwielen en 18 x 8.0 inch Aluminium Achterwielen.

Hebben Chevy Malibu’s problemen?

NHTSA meldt dat meer dan de helft van de klachten over de 2018 Malibu te maken had met de motor of het brandstofsysteem. Er zijn veel problemen, van eenvoudige problemen met de benzinedop tot ernstige koelvloeistof- en olielekkages door verschillende pakkingen.

  Chevrolet Bolt EV betrouwbaarheid

Hoe lang gaat de Chevy Malibu mee?

De Chevrolet Malibu staat bekend om een levensduur van 150.000 tot 200.000 mijl. Als u een gemiddelde van 15.000 mpg rijdt, zou uw Chevrolet Malibu 13 jaar mee moeten gaan.

Is de Chevy Malibu het kopen waard?

Consumer Reports geeft de 2020 Malibu een score van twee op vijf op basis van zijn betrouwbaarheidsbeoordelingen van de afgelopen jaren. Deze rangschikking is consistent over de afgelopen jaren, waar de 2016- en 2018-modellen elk een rangschikking van één op vijf hebben, terwijl het 2017-model een rangschikking in de tweede helft van vijf heeft.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts