Honda Civic Si betrouwbaarheid

Honda auto’s staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid en zijn een van de beste op het gebied van betrouwbaarheid. De Civic is meestal een 4-deurs sedan, en het Si model is een sportmodel van de Civic. De Civic Si heeft een licht sportieve carrosserie en een snellere motor. Het recente Si model werd in 2021 geïntroduceerd, en ook deze is uiterst betrouwbaar om te rijden.

Overzicht

De Si is een sportmodel van de wereld Civic, en het heeft een 1.5 turbo motor die 200 pk produceert met een 6-versnellingsbak systeem. De auto rijdt net als alle andere Hondas bijzonder soepel en zit ook nog eens heerlijk.

Betrouwbaarheid

Mensen zijn geïnteresseerd in de betrouwbaarheid van een auto voordat ze hem kopen. Honda is altijd een betrouwbare optie vanwege de zeer goede kwaliteit van de onderdelen, en de goede geschiedenis op het gebied van betrouwbaarheid. Het is een van de meest betrouwbare automerken in de wereld op dit moment. De Civic Si is uiterst betrouwbaar, en hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 82 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

De betrouwbaarheid van een auto is ook afhankelijk van de veiligheid van de auto. Hondas staan meestal bekend om hun veiligheid en goede resultaten in crashtests. De Civic is getest door NHTSA en IIHS, en heeft van beide een zeer goede beoordeling gekregen. IIHS heeft de auto zelfs beloond met de Top Safety Pick+ award.

  Honda Pilot betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is vaak zeer laag bij Honda wagens, en ze verkopen zeer goed. Honda auto’s hebben een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar, wat extreem goed is. De Civic heeft een nog lager afschrijvingspercentage van 38% na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Een van de grootste voordelen van het bezitten van een Honda is hun lage onderhoudskosten en gemakkelijk te repareren auto’s. Gemiddeld kosten Honda auto’s rond de 428 dollar, wat lager is dan veel andere concurrenten. De Civic Si heeft een gemiddelde onderhoudskost van rond de $400, en de auto heeft ook een lagere kans op grote reparaties.

FAQ

Is de Honda Civic Si een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Honda Civic Si is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Honda Civic Si?

De Honda Civic Si is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Auto’s

Hoeveel pk heeft een Honda Civic Si en heeft hij een turbo?

De Honda Civic Si heeft 205 pk en 192 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 1,5 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Honda Civic Si?

14.7 Cubic Feet ( 0,416 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Honda Civic Si heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

  BMW 4-serie Betrouwbaarheid

Hoe lang gaan Civic Si motoren mee?

Hij zou gemiddeld meer dan 200.000 mijl mee moeten gaan. Hij kan langer meegaan als je er goed voor zorgt en hem goed onderhoudt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts