BMW 4-serie Betrouwbaarheid

De 4-serie is BMW’s compacte executive auto serie die bestaat uit een coupé, gran coupé, cabriolet en liftback. De serie zit vol met high-performance motoren en stabiliteit op de weg. Dit kan uw leuke dagelijkse rit zijn met M-modellen als de high-speed auto’s. Voor elektrificatie zijn er ook hybride modellen beschikbaar.

Overzicht

Er is een enorm aanbod van aandrijflijnen in deze serie. Het basismodel van de serie, de 430i heeft een 4-cilinder turbomotor, die 255 pk levert en in 7,5 seconden van 0 naar 100 km/u kan rijden. Daarna is er het M model dat een 3.0 L I6 motor heeft. De auto is alles wat iemand zich kan wensen.

Betrouwbaarheid

Wat betrouwbaarheid betreft, schittert de 4-serie ook op dit gebied. De motor is duurzaam en hij is al jaren op de markt. Er is geen enkel ernstig motorprobleem gemeld over deze motoren. Behalve de motor zijn de bouwkwaliteit en de onderdelen echt goed en duurzaam.
Als we praten over betrouwbaarheid ratings, dan J.D Power beoordeeld de auto met 81 uit 100. Deze score is echt goed en bewijst de superieure kwaliteit van de auto. Dit kan zelfs nog toenemen als de auto goed wordt onderhouden en er met goede zorg mee wordt gereden.

Veiligheid

Veiligheid is één ding dat de betrouwbaarheid van een auto kan verhogen of verlagen. Gelukkig zijn de veiligheidsvoorzieningen van de 4-serie zo goed dat de auto zich kan meten met alle andere auto’s op de markt. De auto is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en crashpreventie.

  Beste olie voor BMW X3 en BMW X5

Onderhoud en herstelling

Het enige wat mensen afschrikt van de Duitse auto’s zijn de hoge operationele en onderhoudskosten van hun auto’s. De 4-serie is ook duur in onderhoud en het kan zelfs $ 2.000 per jaar kosten na 5 jaar van de auto. Naast het preventieve onderhoud, zou elk ongepland bezoek ook veel kosten.

FAQ

Is de BMW 4 Reeks een Voorwielaandrijving, Achterwielaandrijving of een All-Wheel-Drive wagen?

De BMW 4 Reeks is een All Wheel Drive wagen.

Hoeveel zitplaatsen heeft de BMW 4 Reeks?

De BMW 4-Serie is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een BMW 4-Serie en heeft hij een turbo?

De BMW 4-Serie heeft 382 pk en 368 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 met een cilinderinhoud van 3,0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

BMW 4-Serie heeft 18 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

Is de BMW 3 of 4 serie beter?

De BMW 3 Reeks is krachtiger en sneller dan de BMW 2 Reeks, die 255 pk en 295 lb-ft koppel heeft. De BMW 4 Reeks heeft 248 pk en 258 koppel. Beide auto’s worden aangedreven door een viercilinder motor.

Wat is het verschil tussen een BMW 4 Reeks en een 3 Reeks?

Het belangrijkste verschil tussen de BMW 3 Reeks en de BMW 4 Reeks is de verscheidenheid aan beschikbare koetswerkstijlen. Voor de BMW 3 Reeks zijn er drie mogelijkheden: een sportberline, een sportwagen of een Gran Turismo. Er zijn drie versies van de BMW 4 Reeks: een coupé, Gran Coupé en Cabrio. De Gran Coupe is een vierdeurs coupé die krachtiger is dan de 3 Serie sedan.

  BMW 8 serie betrouwbaarheid

Zijn BMW’s betrouwbaar na 100k mijl?

Een BMW die goed onderhouden en regelmatig onderhouden wordt, zou meer dan 100.000 mijl mee moeten gaan. Sommige BMW eigenaars hebben hun BMW al meer dan 250.000 mijl in hun bezit. Ze gaan lang mee als ze goed onderhouden worden.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts