Mercedes AMG E63 S Wagon Betrouwbaarheid

Mercedes is een van de Duitse reuzen en ze zijn in de hele wereld beroemd om hun luxe auto’s. De AMG E63 S wagon is een high-performance estate model van de E-klasse en hij is ontworpen om meer passagiers en vracht te vervoeren met dezelfde hoge snelheid als de AMG E63 S.

Overzicht

De E-Klasse is een vierdeurs executive auto en de AMG E63 S wagon heeft dezelfde twin-turbo V8-motor die extreem snel rijdt en een magnifieke 603 pk levert. De auto wordt standaard geleverd met een AWD-systeem dat ongelooflijk soepel rijdt, zelfs op regenachtige of besneeuwde oppervlakken. De grote bagageruimte van de auto geeft een voordeel aan gezinnen om nog meer lading mee te nemen.

Betrouwbaarheid

Kopers geven de voorkeur aan voertuigen die niet echt duur zijn om te onderhouden. Mercedes voertuigen zijn relatief duur om te onderhouden, maar de aard van de onderdelen en voertuigen is ongelooflijk waardoor deze voertuigen minder blootgesteld zijn aan grote reparaties. De AMG E63 S wagon is een vrij duurzame auto en hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 75 op 100 door J.D Power en een 8 op 10 beoordeling door Top Gear.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen bepalen ook de betrouwbaarheid van een auto. Mercedes auto’s staan bekend om hun veiligheidsvoorzieningen en solide auto’s. De E-klasse auto’s zijn crash-tests ondergaan door IIHS en NHTSA en beide hebben de auto beloond met geweldige resultaten. De AMG E63 S wagon heeft vele andere veiligheidsvoorzieningen zoals botswaarschuwing, noodremmen, Mercedes Pre-safe functie, etc.

  Chrysler 200 betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook een belangrijk onderdeel bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. Mercedes auto’s verouderen meestal vrij goed, waardoor ze hun waarde behouden. De gemiddelde Mercedes is na 5 jaar ongeveer 45% afgeschreven, de AMG E63 S wagon is na 5 jaar ongeveer 50% afgeschreven.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn het grootste deel van de betrouwbaarheid. De auto’s die meer geld nodig hebben voor hun onderhoud zijn niet zo bekend bij de mensen. Mercedes auto’s kosten meestal aanzienlijk onderhoud. De AMG E63 S wagon kost ongeveer $1.000 per jaar voor al zijn onderhoud en voortijdige reparaties.

FAQ

Is de Mercedes-AMG E63 S Wagon een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-AMG E63 S Wagon is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG E63 S Wagon?

De Mercedes-AMG E63 S Wagon is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Midsize Station Wagons

Wat is het vermogen van een Mercedes-AMG E63 S Wagon en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG E63 S Wagon heeft 603 pk en 627 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 4.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG E63 S Wagon?

78.9 Cubic Feet ( 2.234 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-AMG E63 S Wagon heeft 20 X 9,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 10 inch Aluminium Achterwielen.

  Honda Civic Si betrouwbaarheid

Is de E 63 S een goede auto?

Ja, de AMG E63S is een zeer betrouwbare auto. Hij kreeg van J.D Power een betrouwbaarheidscijfer van 7,9 op 10. Dit betekent dat de auto minder problemen had dan de meeste andere vergelijkbare middelgrote luxe sedans. De zetels zijn zeer comfortabel, met verstelbare en dynamische bekleding. Ze kunnen ook worden gebruikt om te knuffelen rond hoeken. Het is een uitstekende upgrade van de E63.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts