Volkswagen Golf te vermijden jaren

VW Golf

De Volkswagen Golf is altijd een van de meest populaire auto’s op de planeet geweest. De Golf werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1970 en VW is erin geslaagd om meer dan 35 miljoen exemplaren te verkopen. VW heeft onlangs de gloednieuwe Mk8 Golf onthuld, maar het lijkt erop dat de algemene ontvangst van de Golf 8 niet zo goed is als VW had gehoopt.

De reden hiervoor is dat de Golf 8 niet zo premium aanvoelt als de meeste van zijn voorgangers en omdat de markt voor nieuwe auto’s niet zo sterk is als voor de Covid. De vorige Golf was echter een van de meest succesvolle Golf-modellen, wat betekent dat sommige Golfs zeker beter zijn dan andere.

Zo moet u de 2006 Golf, de 2007 Golf, de 2008 Golf, en de 2012 Golf te vermijden. Deze vier lijken de slechtste Golf model jaren tot nu toe voor een verscheidenheid van verschillende redenen die we gaan in dit artikel diep in te gaan.

Je moet deze vermijden om het meeste voor je geld te krijgen, want het is nooit een goed idee om compromissen te sluiten over de algemene bruikbaarheid van het voertuig. Hoe dan ook, het is onmogelijk om de naam VW Golf te besmeuren, want het is echt een van de beste en meest succesvolle auto’s aller tijden.

Volkswagen Golf 2006

De 2006 Volkswagen Golf was onderdeel van vele terugroepacties over de hele wereld voor vele essentiële auto veiligheids- en emissiesystemen. De dieselmotoren die in de 2006 Golf werden aangeboden waren uiterst ongeraffineerd, luidruchtig en inefficiënt. Het grootste probleem waar de 2006 Golf mee te kampen heeft, heeft te maken met de motor en de motorkoelsystemen.

Deze zitten ook vol met distributiekettingen die slecht gemaakte spanners hebben die de neiging hebben om na een tijdje te breken en de hele motor te vernielen. NHTSA heeft ook een paar veiligheidsgerelateerde terugroepacties gedaan, wat betekent dat de 2006 Golf ook niet de veiligste auto is die er is. Nu, 15 jaar later, kunnen de problemen met de 2006 Golf alleen maar erger zijn.

  Aiways vs VW - wat is beter?

Volkswagen Golf 2007

De 2007 Volkswagen Golf staat bekend om zijn elektrische problemen, meer dan alle andere Golfs die er voor kwamen. Deze problemen hebben meestal betrekking op de elektrische ramen, veel schakelaars in de auto, koepellampen, buitenverlichting en problemen met de dashboardmeters. Het 2007 model was ook onderdeel van een groot aantal terugroepacties over de hele wereld, zowel voor veiligheids- als mechanische problemen.

De 2007 Golf is iets beter dan de 2006 Golf, maar beide zijn bij lange na niet betrouwbaar. De 2007 Golf heeft ook problemen met de distributieketting, ongeraffineerde dieselmotoren, matige kwaliteit, en problemen met de remmen.

2008 Volkswagen Golf

De 2008 Volkswagen Golf heeft meestal ook te kampen met elektrische problemen, maar de 2008 Golf heeft ook de neiging om door de batterijen te gaan als een gek. Soms blijven de dashboard lampjes branden na het uitschakelen van de auto wat leidt tot een lege accu in de ochtend. De 2008 Golf heeft ook last van niet kunnen starten, afslaan en voorwaartse schokken bij het inschakelen van de aandrijving.

De 2008 Golf heeft ook last van problemen met betrekking tot de brandstofpomp, bobines, brandstof injectoren, brandstofleidingen, en elektrische problemen. Er kan van alles misgaan met een 2008 Golf, dus zorg voor goed onderhoud als u niet wilt dat dat gebeurt.

Volkswagen Golf 2012

De 2012 Volkswagen Golf is een festival van problemen als het lijdt aan verschillende problemen in verband met de motor, de remmen, de elektrische, de emissies, kwaliteitsproblemen, schorsing problemen, en brandstofsysteem problemen. De NHTSA riep de 2012 Golf terug omdat hij niet door de emissietests kon komen, wat betekende dat VW de motor moest verstoppen om dat te laten gebeuren.

  Veelvoorkomende problemen met de Volkswagen Up

De achterremmen slijten voortijdig, het gasklephuis werkt niet goed, het subframe gaat na verloop van tijd stotteren en de airco gaat naar rotte eieren ruiken… De 2012 Golf heeft heel wat lijken in de kast zitten, wat betekent dat vermijden de beste manier van handelen is. Hoewel alle vier deze Golf modellen geweldige auto’s kunnen zijn, zijn ze meer problematisch dan andere Golf modellen.

FAQ Sectie

Welk Volkswagen Golf modeljaar is het beste?

De VW Golf heeft nogal wat modeljaren die de neiging hebben om een algehele superieure ervaring te bieden. De 2009 Golf staat bekend als een compleet pakket als het gaat om betrouwbaarheid, waarde, kwaliteit en een lange levensduur. De 2018 VW Golf is waarschijnlijk een van, zo niet het beste Golf-model dat ooit is uitgekomen, omdat het een grote waarde biedt, het is beter gebouwd dan de Golf 8 en het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt van een 21e-eeuwse auto.

Hoe dan ook, deze twee zijn ongelooflijk populair als het gaat om de VW Golf 2e hands markt. Het beste VW Golf model van allemaal is de Mk7.5 Golf, omdat het erin slaagt om de perfecte balans tussen technologie, comfort, waarde, en ergonomie te vinden.

Is de Volkswagen Golf het waard?

Als meer dan 34 miljoen verkochte exemplaren niet genoeg zijn om u ervan te overtuigen dat een VW Golf de moeite waard is, dan weet ik het echt niet meer. De Volkswagen Golf is een alledaagse auto en dat betekent dat hij alles wat je in een auto nodig hebt in één pakket wil aanbieden. Daarom is de Golf comfortabel, technologisch geavanceerd, veilig, efficiënt en praktisch.

  Is Volkswagen Caddy een goede auto?

De Golf heeft de neiging om zijn meer premium rivalen te onderbieden als het gaat om de prijs, wat betekent dat Volkswagen meer geïnteresseerd is in het aanbieden van waarde boven al het andere. Je kunt niet voor niets in elke uithoek van de wereld een Volkswagen Golf kopen. De Golf is inderdaad de moeite waard en als u op zoek bent naar zo’n auto, is de Golf een no-brainer.

Welke Volkswagen Golf uitvoering is de beste?

De beste uitrustingsniveaus en motoren van de Volkswagen Golf zijn de Golf GTD, de Golf GTI, de Golf GTE en de Golf R. Als u een VW Golf met dieselmotor wenst, moet u voor de Golf GTD gaan, want dat is de beste diesel Golf die er is. Als je een hot hatch wilt die niet al te serieus is over zichzelf, is de iconische GTI de manier om te gaan.

Als u een milieuvriendelijke, maar high-end Golf wilt, dan is de GTE de juiste keuze. Het neusje van de zalm is de Golf R, een 300 pk AWD monster dat kan wedijveren met auto’s die vijf keer zo duur zijn.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts