Audi e-tron GT betrouwbaarheid

De e-tron GT is een volledig elektrische auto van Audi die in 2020 op de markt komt. De auto heeft een grote accu, waarmee je zelfs lange afstanden kunt afleggen. Ook beschikt hij over snellaadmogelijkheden. De auto is een vier executive sedan en hij heeft ook Audi’s beroemde all-wheel-drive systeem.

Audi e-tron GT

De auto heeft 2 AC synchrone elektromotoren die worden aangedreven door een 93,4 kWh accupakket. De auto ondersteunt ook tot 270 kW snelladen en daarmee kan de auto in 22 minuten worden opgeladen. De geschatte actieradius van de auto is ongeveer 264 mijl (425 km).
De elektromotor van de auto maakt extreme acceleratie van de auto mogelijk en hij kan van 0 naar 60 mph gaan in slechts 4,1 seconden. Er is ook een RS-model van de auto die in slechts 3,3 seconden van 0 naar 60 mph kan gaan.

Betrouwbaarheid

De e-tron GT is een relatief nieuwe auto om zijn betrouwbaarheid te beoordelen. De vorige e-tron modellen van Audi zijn behoorlijk betrouwbaar en duurzaam geweest. De GT heeft twee bagageruimtes, wat bijdraagt aan de praktische bruikbaarheid van de auto. Er zijn enkele problemen gemeld als plotseling vermogensverlies, maar dat kan worden gedekt in Audi’s 4 jaar garantie.

Onderhoud

Elektrische auto’s hebben vaak weinig tot geen onderhoudskosten doordat er minder bewegende delen in de auto zitten. Er zijn nog steeds een aantal onderhoudswerkzaamheden aan elektrische auto’s, zoals het vervangen van remblokken en remsystemen, het vervangen van oplaadpunten en het vervangen van banden. Deze worden allemaal gedaan bij een bepaalde kilometerstand en dit zou u zeker geld besparen.

  Porsche vs. Audi betrouwbaarheid - Wat is beter?

Elektrisch luxe voertuig

De e-tron GT heeft zeer lage onderhoudskosten en heeft een zeer fijne elektrische motor. De auto is echt duur, maar het betaalt zich terug in de vorm van de prestaties van uw auto. De auto is een nieuwe toevoeging aan de e-tron line-up van Audi, en het heeft tijd om eventuele grote gebreken te laten zien. Maar als we naar de vorige e-trons kijken, kunnen we wel zeggen dat de auto betrouwbaar genoeg is.

FAQ

Is de Audi e-tron / e-tron Sportback een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Audi e-tron / e-tron Sportback is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Audi e-tron / e-tron Sportback?

De Audi e-tron / e-tron Sportback is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Standaard SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Audi e-tron / e-tron Sportback en heeft deze een turbo?

De Audi e-tron / e-tron Sportback heeft 355 pk en 414 lb-ft koppel.

Wat voor wielen heeft hij?

De Audi e-tron / e-tron Sportback heeft 20 X 9 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 9 inch Aluminium Achterwielen.

Wat is de actieradius van de Audi e-tron GT?

De actieradius van de e-tron GT is 232 mijl of 373 km.

Is Audi e-tron GT een goede auto?

De Audi E-Tron GT is een geweldige auto. De gloednieuwe vierdeurs EV is een fun-to-drive luxe hybride auto en elektrische auto. Hij is wendbaar en krachtig, en biedt een comfortabele rit en een actieradius van meer dan 200 mijl. Hij heeft een prachtig design en veel eenvoudig te gebruiken technologie.

  Beste motor flush voor audi a4

Hoe lang gaat de Audi e-tron batterij mee?

Audi claimt dat deze batterij een actieradius van 241 mijl zal bieden (in Amerika is de officiële claim 204 mijl voor de 95 kWh E-tron SUV).

Hoe snel is de Audi RS E-Tron GT?

De E-Tron GT Quattro levert 496 pk en 464 lb-ft koppel. Dat zijn 522 paarden en 472 lb-ft twist met overboost. De RS levert 590/637 pk en 612 lb-ft. De topsnelheid van de GT Quattro bedraagt 152, die van de RS 155 mph.

Biedt Audi een uitgebreid serviceplan voor zijn voertuigen?

Ja, u kunt de dekkingsperiode verlengen door een van onze uitgebreide serviceplannen aan te schaffen. Zo kunt u tot het einde van de looptijd reparaties laten uitvoeren zonder dat u daarvoor zelf hoeft te betalen. Het omvat ook pechverhelping, dus als er iets gebeurt tijdens uw reis van huis, hulp is net om de hoek.

Waar wordt de e-tron GT geproduceerd?

Audi Brussel is sinds 2018 de fabrikant van de Audi e-tron, het eerste volledig elektrische model met vier ringen van het merk.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts