Jeep Renegade betrouwbaarheid

Jeep komt van de tactische term GP, die staat voor General Purpose voertuigen. Het merk is prestigieus voor zijn capaciteit om voortdurend fantastische 4×4’s, SUV’s, en gaan 4×4 stoeien voertuigen te creëren. De Jeep Renegade (BU/520) is een subcompacte hybride SUV (B-deel) gemaakt door FCA US onder hun Jeep-merk. Standaard Renegade modellen vergezellen voorwielaandrijving. Het voertuig biedt de vierwielaandrijvingskaders Active Drive I en Active Drive Low, die beide zijn afgestemd op het Selec-Terrain-systeem van Jeep.

Overzicht

De Renegades worden aangedreven door een 2,4-liter vier-in-lijn die te verwaarlozen is vanwege zijn rauwe vermogen en onopvallende kilometrage. Optioneel op de Latitude en standaard op de Trailhawk en Limited modellen is echter een 1,3-liter super-4 die beter is. Het maakt 177 kracht en is meer gekwalificeerd voor vaardigheid en gaan 4×4 ravotten. We kunnen niet hetzelfde zeggen over de rest van de Jeep regeling. De twee motoren koppelen aan een onzekere 9 versnellingen geprogrammeerde transmissie die we skillet en een vier-wiel-vrije ophanging.

Betrouwbaarheid

Kwaliteit scores zijn gebaseerd op de eerste eigenaar reactie en feedback van hun nieuwe aankoop, terwijl Dependability scores richten zich op langere termijn eigendom ervaringen van 3 jaar. De 2021 Jeep Renegade heeft een verwachte betrouwbaarheidsscore van 80 op 100. Een J.D. Power verwachte betrouwbaarheidsscore van 91-100 wordt beschouwd als de Beste, 81-90 is Geweldig, 70-80 is Gemiddeld, en 0-69 is Redelijk en wordt beschouwd als suboptimaal.

  Jeep Commander betrouwbaarheid

Veiligheid

Volgens de NHTSA, de 2021 Jeep Renegade verworven een vier-sterren rating in de voorste bestuurderszijde en voor reiziger kant tests. Het bovendien verworven een vier-sterren veiligheid rating in zijn zijdelingse obstructie en posttests. De 2021 Jeep Renegade begeleidt standaard Blind Spot Monitoring en Rear Cross Path Detection, die afhankelijk is van radar gebaseerde sensoren om verschillende voertuigen in uw kwetsbare zijzones te identificeren.

Doorverkoopwaarde

De restwaarde is afhankelijk van de tijd en de staat. Een Jeep Renegade zal na 5 jaar 48% afgeschreven zijn en heeft een 5-jaars restwaarde van $14.506.

Onderhoud en reparatie

De normale jaarlijkse kosten voor reparaties en onderhoud aan een Jeep Renegade bedragen $498, tegenover $466 voor subcompacte SUV’s en $652 voor alle voertuigmodellen. De normale volledige jaarlijkse uitgave voor ongeplande reparaties en steun over alle model lange periodes van een voertuig.

FAQ

Is de Jeep Renegade een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Jeep Renegade is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Jeep Renegade?

De Jeep Renegade is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Jeep Renegade en heeft deze een turbo?

De Jeep Renegade heeft 180 pk en 175 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.4 L Het brandstofsysteem is: Sequentiële MPI.

  Polestar vs Tesla betrouwbaarheid - wat is beter?

Welk type wielen heeft hij?

Jeep Renegade heeft 17 X 6,5 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 6,5 inch Aluminium Achterwielen.

Hebben Jeep Renegades veel problemen?

De Cherokee en Renegade’s 9-versnellingsbak zijn gevoelig voor harde schakelingen, slingeren problemen, en een bedrading defect dat kan leiden tot plotselinge uitschakelingen of onverwacht schakelen in neutraal.

Waarom is de Jeep Renegade zo slecht?

De 4-cilinder 2.4L Tigershark motor van de Jeep Renegade verbruikt te veel olie. Dit is een bekende ontwerpfout. Defecte zuigerveren laten olie door de ringen sijpelen en verbranden dan tijdens de verbranding.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts