Lamborghini Huracán betrouwbaarheid

Lamborghini kijkt altijd verder omhoog om meer innovatieve en geavanceerde sportwagens te introduceren. Dat is precies wat ze deden toen ze de Lamborghini Gallardo vervingen door de Huracán. De 2-deurs komt in zowel coupe als cabriolet carrosserie stijl. Hij werd uitgebracht in 2014 en bleef in productie.

Overzicht

De Lamborghini Huracan is verbazingwekkend in zowel zijn prestaties als styling. Hij heeft een 5,2-liter odd-firing V10-motor met een 7-traps dual-clutch transmissie. De sportwagen is extreem krachtig met een topsnelheid van 212 km/u. Het duurt slechts 3 seconden om de 60mph mark te bereiken.

Betrouwbaarheid

De Huracan heeft een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en wordt door zijn klanten hoog aangeschreven. Zolang je het onderhoud bijhoudt, is de Lamborghini Huracan betrouwbaar genoeg om veel langer dan 10 jaar mee te gaan. De betrouwbaarheid van de Huracan wordt door AutoExpress beoordeeld met een score van 4 op 5. Sinds de supercar in 2014 in productie ging, zijn er geen grote problemen gemeld. De Lamborghini Huracán is kogelvrij als ooit zo’n term op een supercar zou kunnen worden toegepast.

Veiligheid

Dankzij zijn combinatie van vierwielaandrijving en de neiging om te ondersturen in plaats van achterwaarts uit de bocht te spinnen, is de Huracan een van de veiligste en meest toegankelijke opties in zijn klasse. De Lamborghini Huracan is uitgerust met een antiblokkeerremsysteem, parkeersensoren (voor en achter), centrale vergrendeling en een bestuurdersairbag.

  Audi e-tron GT betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Gebruikte Huracan houden hun waarde vrij goed, vooral in exotische markten. Zorg er enkel voor dat u ze niet gloednieuw koopt. Een voorspelde afschrijving van 46% wordt voorspeld voor de Lamborghini Huracan na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Niet iedereen kan een luxe auto zoals de Lamborghini Huracán bezitten. Het onderhoud van luxe auto’s wordt vaak gezien als zwaar, maar dat is niet altijd het geval. Hoewel Huracáns doorgaans een vergelijkbaar brandstofverbruik hebben als BMW / Audi Premium-modellen, worden ze ook geleverd met een basis- en aandrijflijngarantie van 3 jaar met onbeperkte kilometers, en een antiroestdekking van 12 jaar, zodat uw machine gedekt is in geval van een ramp en roestvrij is in geval van roest. Verder zouden de onderhouds- en reparatiekosten per jaar rond de $1000 liggen.

FAQ

Is de Lamborghini Huracán een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lamborghini Huracán is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Lamborghini Huracán?

De Lamborghini Huracán is een auto met 2 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Tweezitters

Hoeveel pk heeft een Lamborghini Huracán en heeft hij een turbo?

De Lamborghini Huracán heeft 630 pk en 442 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-10 met een cilinderinhoud van 5.2 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Lamborghini Huracán?

3.5 Cubic Feet ( 0,099 m3 )

  BMW VS Lamborghini betrouwbaarheid - wat is beter?

Welk type wielen heeft hij?

Lamborghini Huracán heeft 20 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 11 inch Aluminium Achterwielen.

Is een Lambo een betrouwbare auto?

De betrouwbaarheid van late-model Lambos is bekend, maar Gallardos lijken zeer tevreden klanten te hebben. De onderhoudskosten voor eigenaars variëren van $800 tot $2.000 per jaar.

Hoeveel kilometer gaan Lamborghini’s mee?

Tot 150.000 km, maar dan moet u om de 10-20 km een set banden van 2000 dollar vervangen.

Wat is sneller Aventador of Huracan?

Het is duidelijk, althans wat prestaties betreft, dat de Aventador superieur is aan de Huracan. De Huracan is 0,3 seconde trager dan de Aventador bij een snelheid van 62 mijl per uur. Zijn topsnelheid bedraagt iets meer dan 201 mijl per uur, waarmee hij dicht in de buurt komt van de topsnelheid van de Aventador, die 217 mijl per uur haalt.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts