Mercedes AMG C43 betrouwbaarheid

Mercedes is een van de grootste en meest betrouwbare autofabrikanten ter wereld. De betrouwbaarheid van Mercedes is ongeëvenaard en de C43 is een estate variant van de Mercedes-Benz C-Klasse auto’s. De auto is gemaakt om vele jaren mee te gaan met veel comfort.

Overzicht

De C43 is een estate model met een grote motor van twin-turbocharged 3.0 L die een groot vermogen genereert van 362 pk. De auto accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 4,1 seconden. Hij biedt de inzittenden veel comfort, waar Mercedes bekend om staat.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste factoren voor het kopen van een auto, omdat mensen niet hun geld willen investeren in een auto die daarna al hun geld opslokt. Mercedes wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare auto’s. De C43 heeft een geweldige betrouwbaarheidsscore van 81 op 100 door J.D Power en het wordt als geweldig bestempeld.

Veiligheid

De veiligheidsopties zijn altijd vrij ruim bij Duitse auto’s en ze worden ook regelmatig crash-tested door vele organisaties. De C43 is zowel door de IIHS als de NHTSA aan een crashtest onderworpen en kreeg van beide organisaties een uitstekende beoordeling. De auto heeft veiligheidsvoorzieningen zoals botswaarschuwing, automatische noodremmen, voetgangersdetectie, airbags, lane-departure warning, etc.

Afschrijvingspercentage

Het kopen van een Duitse auto is altijd een goede investering voor de toekomst omdat ze niet snel hun waarde verliezen. Mercedessen hebben na 5 jaar meestal een waardevermindering van ongeveer 45%. De AMG C43 heeft een gemiddelde afschrijving van 53% na 5 jaar en dat is geweldig.

  Mercedes-AMG CLA betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn een van de grootste zorgen onder de autobezitters. Mercedes auto’s zijn altijd vrij solide en ze kosten gemiddeld in vergelijking met andere Duitse inzendingen. De AMG C43 kost ongeveer 500 dollar per jaar voor al zijn onderhoud en andere reparaties, afhankelijk van het type reparatie.

FAQ

Is de Mercedes-AMG C43 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-AMG C43 is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Mercedes-AMG C43?

De Mercedes-AMG C43 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG C43 en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG C43 heeft 385 pk en 384 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG C43?

12.6 Cubic Feet (0,357 m3)

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-AMG C43?

8,89 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Mercedes-AMG C43 heeft 18 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat de Mercedes C43 mee?

Uw Mercedes-Benz C43AMG zorgt goed voor zichzelf. Uw Mercedes-Benz C43 AMG gaat minstens 200.000 kilometer mee als u uw best doet om hem te onderhouden. U wilt zorg dragen voor uw auto, maar weet niet precies wanneer.

  BMW X6 M Betrouwbaarheid

Is de C43 een goede dagelijkse bestuurder?

Ja, de Mercedes-AMG is een prima auto voor dagelijks gebruik. Hij is comfortabel, veilig en krachtig. Hij is perfect voor woon-werkverkeer naar het werk, naar school of waar u ook naartoe moet. De C43 is een sportieve sedan die de beste rijdynamiek biedt. Omdat de C43 zo prestatiegericht is, zijn er compromissen gesloten op het vlak van het comfort voor de dagelijkse bestuurder en de leefbaarheid.

Heeft de C43 AMG luchtvering?

Ja, de C43 AMG beschikt over luchtvering.

Wat is AMG ACTIVE RIDE CONTROL?

AMG ACTIVE RIDE CONTROL maakt daarbij gebruik van een actieve vering in combinatie met een traploos instelbare demping. Met behulp van een stereocamera scant het systeem de weg voor u en past het de demping van elk wiel aan de oneffenheden voor u aan.

Heeft de C43 adaptieve cruise control?

Ja, hij is leverbaar met adaptieve cruise control met semi-autonome rijmodus. DISTRONIC PLUS® is een technologie voor adaptieve cruise control van Mercedes-Benz.

Heeft de Mercedes C43 Lane Keep Assist?

U kunt Lane Keep Assist krijgen bij de Mercedes-AMG. Het helpt bestuurders om binnen hun rijstrook te blijven door camera’s, radarsensoren en GPS-gegevens te gebruiken om onbedoeld verlaten van de rijstrook te helpen voorkomen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts