Beste Audi A4 Luchtinlaat

Audi maakt een luxe auto, dus je moet het behandelen als zodanig. Je moet goed zorgen voor uw Audi door het installeren van de beste perfomance accessoires. Dit zal ervoor zorgen dat uw Audi in de best mogelijke voorwaarde blijft terwijl u het bezit. Als u op zoek bent naar een luchtinlaatsysteem voor uw Audi A4, moet u ervoor zorgen dat u op zoek bent naar het juiste model jaar.

Automodellen veranderen door de jaren heen als technologie verandert en we vinden betere manieren om dingen te maken. Dit is waar zelfs met luxe merken zoals Audi. Auto onderdelen zijn niet one size fits all, zelfs als het dezelfde auto gewoon een ander jaar. We gaan een periode van 10 jaar behandelen, beginnend bij het 2005 model en eindigend met het 2016 model.

Wat is een luchtinlaatsysteem?

Een luchtinlaatsysteem is een kritisch onderdeel van uw automotor. Het verzamelt lucht en verdeelt deze over de motorruimte om uw motor koel te houden. Een inlaatsysteem haalt lucht van buiten de motorruimte, meestal via de grille. De lucht buiten de motor is over het algemeen koeler en dichter, en levert een veel rijker zuurstofgehalte.

Dit proces is beter voor het vermogen, de motorefficiëntie en de verbranding. Wanneer u het juiste inlaatsysteem voor uw Audi A4 kiest, kunt u meer pk’s en hogere prestaties van uw auto verwachten.

  Wat is de slechtste Audi om tweedehands te kopen?

2005-2008 – AEM Koude Lucht Inductie Systeem 21-681C

De AEM Cold Air Intake System verhoogt de pk’s door het vervangen van de vervaardigde luchtfilter en inlaatsysteem van uw voertuig. Dit systeem werd specifiek ontworpen voor de 2005 tot 2008 modellen van de Audi A4. Dit oversized luchtfiltratiesysteem verstrekt ongelooflijke luchtstroom en prestaties.

Het synthetische materiaal is afwasbaar en gemakkelijk te reinigen wanneer nodig, meestal elke 100.000 mijl. U kunt zich op uw gemak voelen in de wetenschap dat dit inlaatsysteem wordt geleverd met een levenslange beperkte garantie.

2009-2013 – Volant Luchtinlaat 119206

Gemaakt van polyehtylene, dit inlaatsysteem heeft een zeer lage restrictie, waardoor een toename van het luchtvolume. Het heeft de mogelijkheid om zich te isoleren en te beschermen tegen hitte van de motor, stof en vuil dat u tijdens het rijden kunt tegenkomen. Uw motor zal een grotere hoeveelheid koude lucht ontvangen, waardoor u meer pk’s krijgt. Dit systeem heeft een garantie van 4 jaar of 100.000 mijl.

2010-2013 – Injen SP Cold Air Intake Systeem SP3080P

Het Injen Air Intake System geeft uw motor de kans om diep adem te halen en de prestaties te verbeteren waar u op heeft gewacht. De eerste luchtinlaat systeem om vier patenten op de tuning proces te houden, zult u uiterst tevreden met hoe deze intake werkt. Het aluminium materiaal zorgt voor een soepele en uiterst efficiënte luchtstroom naar uw motor.

  Is Audi of BMW prestigieuzer?

2013-2016 – AEM Cold Air Induction Systeem 21-750

Dit AEM inlaatsysteem is een nieuwer model van het vorige dat we bespraken voor de 2005 tot 2008 modellen. Het is ontworpen om de temperatuur van de aangezogen lucht te verlagen en daardoor de pk’s te verhogen. U kunt dit systeem tot 100.000 mijl gebruiken voordat u zult moeten denken aan het schoonmaken ervan.

Cilindervormig, dit inlaatsysteem is gemaakt van een olievrij synthetisch materiaal en heeft een massa luchtstroom sensor. Het is super eenvoudig te installeren en wordt zelfs geleverd met een levenslange beperkte garantie.

2014-2015 – K;N Typhoon Inlaat Kit 69-9508T

Nog een systeem gemaakt van aluminium, u zult ongelooflijk onder de indruk zijn van de verbeterde prestaties die uw auto u zal geven. Het systeem wordt geleverd met een herbruikbare luchtfilter gemaakt van geolied katoen. U kunt ook een hitteschild verwachten dat speciaal voor de Audi A4 is ontworpen en de temperatuur van uw motorruimte zal regelen. De installatie is eenvoudig en kan worden voltooid in 90 minuten of minder.

Conclusie

Wanneer u een luxe auto zoals een Audi A4 koopt, wilt u er zeker van zijn dat u er onderdelen van hoge kwaliteit in stopt. Een after market luchtinlaat kan u voorzien van meer pk’s en betere prestaties. Je kunt niet zomaar een luchtinlaatsysteem kiezen, maar er zijn er die speciaal zijn ontworpen om met de Audi A4 te werken.

  Audi vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts