BMW 2 serie betrouwbaarheid

Leuk voor de autoliefhebber, de 2-serie heeft een coupé en gran coup carrosserievormen. De coupé is het basismodel en heeft veel te bieden voor autoliefhebbers. De rijpresentie op de weg is beslist een head-turner. De stabiliteit van alle BMW’s is altijd ongelooflijk, en ook de 2-serie vormt hierop geen uitzondering.

Overzicht

De 2-serie heeft ook een M-model met een AWD-systeem, dat uw rijstabiliteit aanzienlijk zou verhogen. De basis 2-serie 230i coupé komt rond de 37.000 dollar met een 4-cilinder 2.0 L B48 motor, die 255 pk produceert. Het M-model heeft een enorme 3.0 L 6-cilinder B58 motor, die 382 pk produceert. Dit is duidelijk een zeer goede motoropstelling die extreem goede ritten zou bieden.

Betrouwbaarheid

Duitse auto’s zijn altijd betrouwbare opties geweest voor mensen, vanwege hun superieure onderzoek en ontwikkeling, tractie op de weg, en kwaliteit van onderdelen. De 2-serie is ook een zeer betrouwbare auto en BMW heeft geen compromissen gesloten in de auto. De 2-serie is een van de meest betrouwbare auto’s geweest in 2016 en 2019, door het Consumentenrapport.
De betrouwbaarheidsbeoordelingen van deze auto zijn net zo goed als de rijkwaliteiten van de auto. Volgens J.D Power is de auto uiterst betrouwbaar en zij gaven hem een score van 82 op 100. Dit is zeer goed en bewijst zijn duurzaamheid.

  Porsche vs. Lexus: Betrouwbaarheid

Veiligheid

Als we het over de veiligheid van de auto hebben, stelt de 2-serie ook op dit gebied niet teleur. De auto heeft alle veiligheidsvoorzieningen die iemand zich maar kan wensen, zoals airbags, tractiecontrole, hulp bij het volgen van de rijstrook, elektronische stabiliteit, remassistentie, enz. Hij heeft een uitstekende veiligheidsscore van 9,5 op 10.

Onderhoud en herstelling

Het onderhoud van dit soort auto’s is echt belangrijk als u dezelfde kwaliteit wilt ervaren gedurende het hele leven van de auto. Hoewel de kwaliteit van de onderdelen echt goed is, zijn de onderdelen echt duur om te repareren als er iets stuk gaat. De auto kost u ongeveer $13.000 in 10 jaar, wat ruwweg iets meer is dan $1.000 per jaar.

FAQ

Is de BMW 2-Serie een Voorwielaandrijving, Achterwielaandrijving of All-Wheel-Drive auto?

De BMW 2-Serie is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen heeft de BMW 2 Reeks?

De BMW 2-Serie is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Subcompacte Auto’s

Wat zijn de pk’s in een BMW 2-Serie en heeft deze een turbo?

De BMW 2-Serie heeft 248 pk en 258 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de BMW 2-Serie?

13.8 Cubic Feet (0,391 m3)

  Beste tweedehands BMW SUV

Welk type wielen heeft hij?

BMW 2-Serie heeft 17 X 7,5 inch Aluminium Voorwielen en 17 X 7,5 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel kilometer kan een BMW 2-Serie meegaan?

Met het juiste onderhoud kunnen de meeste BMW wagens tussen 200.000 en 250.000 mijl meegaan. Naarmate de wagen ouder wordt, zal hij regelmatig onderhoud nodig hebben. Algemene onderdelen zoals het koelsysteem, de elektrische ramen en de batterij moeten ook worden vervangen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts