Chrysler Aspen Betrouwbaarheid

De Aspen was een SUV, die ook werd gerebadged als Dodge Durango en nog steeds door hen wordt verkocht. Hij werd echter door Chrysler uit de productie genomen vanwege de lage verkoopcijfers. De Aspen was een SUV gebaseerd op een vrachtwagen en had veel ruimte. De Aspen is solide en is een goedkope optie als je veel ruimte en prestaties van je SUV wilt.

Overzicht

Dezelfde auto wordt ook gemaakt door Dodge onder de naam Dodge Durango, en het zijn allebei geweldige auto’s om te bezitten. De Aspen wordt geleverd met een 4.7 L grote motor met zijn 4×4 mogelijkheden, waardoor de auto zelfs op ruwe oppervlakken en in de bergen gebruikt kan worden. De auto heeft een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen en een behoorlijk brandstof gemiddelde voor een grote SUV.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van een oude auto hangt vooral af van hoe makkelijk de auto te onderhouden is. Chrysler is niet het beste merk op het gebied van betrouwbaarheid, maar het heeft wel een aantal solide auto’s voortgebracht, zoals de Aspen. De betrouwbaarheid van de Aspen staat op de 8e plaats van de andere Chrysler auto’s. De Aspen is geen complexe auto en hij is ook solide genoeg, wat hem betrouwbaar maakt.

Veiligheid

Chrysler is misschien niet het meest betrouwbare merk, maar ze leggen wel de nadruk op de veiligheid van hun auto’s. De Aspen heeft maar een paar terugroepacties gehad en de resultaten van de crashtests zijn ook prima. Dit is een 5 sterren beoordeelde veiligheidsauto met vele andere bestuurders assistentie functies zoals elektronische stabiliteit, bandenspanningscontrole, kinderveiligheidssloten, en nog veel meer.

  Chrysler 300 SRT Betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Gelukkig is het goede aan Chrysler auto’s dat ze niet veel kosten in hun onderhoud en reparatie. De auto’s zijn niet zo complex en gemakkelijk te bewerken. Met grote zorg en tijdig onderhoud van de auto, zou het ongeveer $ 500 per jaar kosten voor al zijn onderhoud en service.

FAQ

Is de Chrysler Aspen een voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Chrysler Aspen is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Chrysler Aspen?

De Chrysler Aspen is een auto met 8 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility Vehicle

Hoeveel pk heeft een Chrysler Aspen en heeft hij een turbo?

De Chrysler Aspen heeft 303 pk en 330 lb-ft koppel. De motor is een Gas V8 met een cilinderinhoud van 4.7L/ Het brandstofsysteem is: SMPI.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Chrysler Aspen?

22,1 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Chrysler Aspen heeft 18 x 8.0 inch Aluminium Voorwielen en 18 x 8.0 inch Aluminium Achterwielen.

Is de Chrysler Aspen uit productie genomen?

Ja, hij werd uit productie genomen vanwege de slechte verkoop in 2009. Hij werd vervangen door de Dodge Durango.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts