Hyundai Genesis betrouwbaarheid

Genesis is het nieuwste luxemerk van Hyundai, dat in 2016 de oude gen Equus verving. De Hyundai Genesis is een executive vierdeurs luxe sedan met achterwiel- of vierwielaandrijving. Na officieel te zijn afgesplitst in de luxe divisie, heeft Genesis niet meer achterom gekeken en een sprong naar succes gemaakt in de luxe markt.

Overzicht

In zijn klasse van luxueuze middelgrote auto’s staat het nieuwste model van 2021 Genesis aan de top dankzij zijn stille interieur, materialen van topkwaliteit, praktische voorzieningen en aangename rijdynamiek. De standaardmotor van de Hyundai Genesis is een turbogeblazen 2.0T Theta 4-cilinder die 210 pk levert. Maar als dat niet genoeg is, is er een optionele met een 3.8L Lambda V6 motor die meer pk’s produceert rond de 306 pk. De luxewagen is vrij duur, maar doet zijn prijskaartje eer aan.

Betrouwbaarheid

De Hyundai Genesis is niet de goedkoopste in zijn klasse, maar voegt heel wat standaarden en extra uitrustingen en functies toe aan de goede waarde voor het geld. Hyundai Motor’s Genesis is gerangschikt op de 7e plaats van 30 luxe full-size auto’s, met een betrouwbaarheid rating van 3,5 op 5,0 wat goed is.

Veiligheid

Hyundai doet niet onder op het gebied van veiligheidsvoorzieningen en dat hebben ze ook gedaan met de Hyundai Genesis. De luxe 4-deurs sedan bevat vele veiligheidsvoorzieningen, waaronder slimme sensoren, lane keep assistance, slimme cruise control, automatische noodrem, grootlichtassistentie, driver attention alert, en nog veel meer. Door al deze extra veiligheidsvoorzieningen krijgt de Genesis een waardering van 4 sterren.

  Cadillac CT4-V Blackwing Betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

Hyundai Genesis is een goed uitgeruste en krachtige presterende luxe auto die de moeite waard is om te kopen. Volgens een geschatte voorspelling zal het nieuwste model van de Genesis 2021 47% afgeschreven zijn na 5 jaar, wat goed kan zijn aangezien dit een luxemodel is en niet iedereen zich dit kan veroorloven.

Onderhoud en reparatie

De full-sized luxe sedan slaagt er nog steeds in om wat van uw fortuin te besparen, aangezien de gemiddelde totale jaarlijkse kosten voor reparatie en onderhoud niet al te veel zijn in vergelijking met andere luxe modellen. De gemiddelde jaarlijkse reparatiekosten voor een Genesis bedragen $565, wat redelijk is in vergelijking met een gemiddelde van $976 voor full-size luxe auto’s.

FAQ

Is de Hyundai Genesis een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Hyundai Genesis is een All Wheel auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Hyundai Genesis?

De Hyundai Genesis is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Hoeveel pk heeft een Hyundai Genesis en heeft hij een turbo?

De Hyundai Genesis heeft 311 pk en 293 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,8 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Hyundai Genesis?

15.3 Cubic Feet ( 0,433 m3 )

  Dodge Challenger SRT Demon Betrouwbaarheid

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Genesis?

5,1 inch ( 12,95 cm)

Welk type wielen heeft hij?

Hyundai Genesis heeft 18 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel kilometer gaat een Hyundai Genesis mee?

Regelmatig onderhoud en service moeten ervoor zorgen dat de Hyundai Genesis meer dan 200.000 mijl mee kan gaan. Voertuigen die te duur zijn om te repareren of te onderhouden kunnen snel onrendabel worden.

Wat zijn veel voorkomende problemen met Hyundai Genesis?

  • De luidsprekers spelen geen audio meer.
  • Verf chippen en schilferen.
  • Afbladderende lak.
  • Rammelend geluid tijdens het rijden.
  • Het alarm van het anti-diefstal systeem blaast zonder enige reden.
  • Timing ketting slaat over.
  • Motor slaat af.
  • Stuurbekrachtigingspomp maakt een jankend geluid.

Houden Genesis auto’s hun waarde?

Het vlaggenschip Genesis verliest 35,3 procent van zijn oorspronkelijke waarde als hij de G90 Ultimate krijgt met zijn 5.0-liter V-8. De bijgewerkte styling van de G90, inclusief het uitstekende wielontwerp, is iets waar we van houden.

Is de Hyundai Genesis een goede auto?

De chique Hyundai sedan is indrukwekkend voor zijn prijs, zeker gezien de uitrusting. Hoewel het geenszins een sportsedan is, is het weggedrag soepel en responsief. Hij heeft een stille, goed afgewerkte cabine met een comfortabele achterbank die ongewoon ruim is voor een middelgrote auto.

Is Genesis een Bentley?

Hyundai maakt Genesis. Hyundai maakt Genesis, de luxe autodivisie van Hyundai. Hoewel ze relatief nieuw is, beschikt elk nieuw Genesis-model over precisietechniek die een ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt en een nieuwe standaard in verfijning zet.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts