Lexus IS F Betrouwbaarheid

Lexus is een onderdeel van Toyota, met alle gevolgen van dien. Lexus kan conservatiever zijn dan de concurrentie, reageert trager op rends en is minder frequent met zijn model-upgrades. De IS F maakt gebruik van een volledig elektrisch tandheugelstuursysteem met een overbrengingsverhouding van 13,6:1. De aandrijflijn is gekoppeld aan een nieuwe sportversie van Lexus’ elektronische stabiliteitscontrolesysteem (Vehicle Dynamics Integrated Management, of VDIM, met drie verschillende aan-uitstanden).

Overzicht

De Lexus IS F is voorzien van Brembo kruisgeveerde remschijven (14,2 voor, 13,6 achter) en aluminium remklauwen met zes zuigers voor en twee zuigers achter, voorzien van het Lexus embleem. Daarnaast heeft de IS F 19-inch BBS velgen van gesmeed aluminiumlegering. De Lexus IS F is voorzien van een 4.969 cc (5,0 L; 303,2 cu in) direct ingespoten 2UR-GSE V8 die SAE 310 kW (416 bhp; 421 pk) levert bij 6600 tpm, terwijl het maximumkoppel 371 lb-ft (503 N⋅m) bedraagt bij 5200 tpm.

Betrouwbaarheid

De Lexus ISF is een zeer betrouwbare auto. Dit is een auto die Lexus definieert. Hoogwaardig, efficiënt, elegant, goed gebouwd, en in staat om Mercedes Benz, BMW en Audi te verslaan. De Lexus IS F maakt zijn van Toyota afkomstige karakter waar en heeft bewezen betrouwbaar te zijn als gebruikte auto.

Veiligheid

Dit punt is de prioriteit wanneer iemand een voertuig moet kopen. Zoals aangegeven door de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), verwierf het model van het huidige jaar zich een algemene veiligheidsscore van vijf sterren, wat echt geweldig is. Afgezien van deze vijf sterren, heeft de Lexus IS F een vier sterren score behaald bij crashtests met naar voren gerichte botsveiligheid.

  GMC Acadia Betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

Lexus is gewoon de personificatie van hoge restwaarde, en hun voertuigen gewoon niet afschrijven zoals de rest van hun leeftijdsgenoten. De modeljaren 2018 en 2017 zijn ook aantrekkelijke jaren voor de Lexus modellen en bieden een relatief goede waarde.

Onderhoud en reparatie

De jaarlijkse onderhoudskosten van een Lexus IS F bedragen $ 531. Reparatie- en onderhoudskosten variëren afhankelijk van leeftijd, kilometerstand, locatie en winkel.

FAQ

Is de Lexus IS F een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lexus IS F is een Rear-Wheel-Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lexus IS F?

De Lexus IS F is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Compact Cars

Wat zijn de pk’s in een Lexus IS F en heeft hij een turbo?

De Lexus IS F heeft 416 pk en 371 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5.0 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferbak van de Lexus IS F?

13.3 Cubic Feet ( 0,377 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lexus IS F?

5,7 inch ( 14,48 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Lexus IS F heeft 19 X 8,5 inch Gesmede Aluminium Voorwielen en 19 X 9,5 inch Gesmede Aluminium Achterwielen.

Hoe lang gaat de Lexus F Sport mee?

Een Lexus gaat tussen de 250.000 en 300.000 jaar mee. Dit is als het regelmatig, correct onderhoud krijgt en conservatieve rijgewoonten volgt. Een Lexus kan tussen 17 en 20 jaar meegaan als er gemiddeld 15.000 mijl per jaar mee wordt gereden. Lees verder om te weten te komen of Lexus te vertrouwen is, welke modellen het meest betrouwbaar zijn en hoeveel het onderhoud kost.

  Lexus GS F Betrouwbaarheid

Is de Lexus IS F snel?

De officiële topsnelheid van Lexus is 273,6 km/u (170 mph), wat overeenkomt met de Vmax van het model.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts