Lexus GS F Betrouwbaarheid

Lexus, Toyota’s luxedivisie, werd in 1989 gelanceerd met de full-size sedan LS 400. Maar het was de RX 300 crossover, een van ’s werelds eerste crossovers op autobasis, die een benchmark creëerde voor niet alleen luxemerken maar ook niet-luxemerken en Lexus in staat stelde de toppositie in te nemen. De GS 350 F Sport voegt een achterwielbesturing toe voor een beter rijgedrag op modellen met achterwielaandrijving.

Overzicht

Het model van de vierde generatie werd getoond in de vorm van een GS 350 met achterwielaandrijving (GRL10), aangedreven door een V6-motor gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak. Er zijn drie rijmodi, variërend van de brandstofbesparende Eco tot Sport S en Sport S+, waarmee de transmissie sportiever kan worden geschakeld en de motor meer gas kan geven, en waarmee de demping van de ophanging en de stuurinrichting kunnen worden aangepast. Nieuwe, grotere 14-inchremmen zijn standaard, evenals 19-inch F Sport-wielen, een nieuwe voorbumper, achterspoiler, F Sport-stuurwiel, F Sport-stoelen en een nieuw ophangingssysteem met AVS instelbare dempers.

Betrouwbaarheid

De 2020 Lexus GS F is een zeer goede en plezierige sportsedan, maar hij is omringd door betere performers en betere deals. Flare Yellow is de populairste en meest gedurfde kleuroptie die wordt aangeboden. De 2020 Lexus GS F is niet de beste sport sedan, maar het is een goede.

Veiligheid

De GS F beschikt ook over een snelweg lane-keeping systeem met stuurhulp en lane-departure waarschuwingen. Het is niet zo geavanceerd als Toyota/Lexus’ Lane Tracing Assist van de laatste generatie, maar niet slecht voor een auto die sinds de lancering van de GS van de vierde generatie in 2012 niet meer significant is bijgewerkt. Er is een preclusion braking assist functie met voetgangersdetectie, dode hoek monitoring, rear cross-traffic alert, en een standaard achteruitrijcamera.

  Lexus UX betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

Een Lexus GS F 350 is na 5 jaar 40% afgeschreven en heeft een doorverkoopwaarde van 32.592 dollar over 5 jaar.

Onderhoud en reparatie

De geschatte kosten voor onderhoud en reparatie van een Lexus GS F variëren van $95 tot $3506, met een gemiddelde van $347.

FAQ

Is de Lexus GS F een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lexus GS F is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lexus GS F?

De Lexus GS F is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Compacte Auto’s

Hoeveel pk heeft een Lexus GS F en heeft hij een turbo?

De Lexus GS F heeft 467 pk en 389 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5.0 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Lexus GS F?

14.1 Cubic Feet (0,399 m3)

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Lexus GS F?

5,1 inch ( 12,95 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Lexus GS F heeft 19 X 9 inch gesmede aluminium voorwielen en 19 X 10 inch gesmede aluminium achterwielen.

Is de GS F het waard?

De GS F is geen hot rod. De GS F heeft een ruime koffer en een interieur dat ruim is. Hij beschikt ook over een reeks standaard rijhulptechnologieën. De GS F is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar prestaties en onderscheidend vermogen in het middensegment van luxe-sedans.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts