Lexus UX betrouwbaarheid

Het merk Lexus staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit. De voertuigen zijn betrouwbaar, comfortabel en rijden soepeler dan elk ander voertuig op de markt. De Lexus UX is een subcompacte luxe crossover SUV van Lexus. De UX is in 2018 in productie gegaan en wordt voortgezet als een 5-deurs SUV.

Overzicht

De luxe crossover SUV is verrijkt met een kwalitatief interieur en functies. Op het gebied van gebruikte SUV’s is de UX degelijk. Het voertuig rijdt comfortabel op ruwe oppervlakken en heeft een goed brandstofverbruik. Een 2.0-liter M20A-FKS I4-motor drijft de UX aan en levert 169 paardenkrachten. De prestaties zijn zeer goed. Hij sprint van 0 naar 100 km per uur in 8,5 seconden en haalt een topsnelheid van 160 km per uur.

Betrouwbaarheid

Volgens J.D. Power krijgt de 2021 UX een score van 75 op 100 voor betrouwbaarheid, wat een vrij gemiddelde score is. Volgens de rangschikking binnen de categorie Luxe Subcompacte SUV’s, staat de Lexus UX op plaats 6. De 5-deurs SUV is beschikbaar met voorwiel- en vierwielaandrijving.

Veiligheid

Volgens Euro NCAP kreeg de Lexus UX vijf van de vijf sterren bij crashtests. Daarvan beoordeelde 96 procent de bescherming voor volwassen inzittenden, 85 procent voor kinderinzittenden, 82 procent voor kwetsbare weggebruikers en 77 procent voor veiligheidsassistentievoorzieningen.

Wederverkoopwaarde

Het afschrijvingspercentage voor een Lexus UX 250H uit 2020 wordt geschat op 46 procent na 5 jaar. Deze waarde zal naar verwachting ruwweg $16.974 dalen van zijn recente prijs van ongeveer $36.900 tot $19.926 in vijf jaar.

  Ford EcoSport Betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

De kosten voor onderhoud en reparaties voor Lexus voertuigen bedragen ongeveer $551 per jaar, hoewel de kosten stijgen naarmate ze ouder worden. U kunt uw Lexus onderhoudskosten laag houden met verschillende beschikbare plannen. Om dure reparaties te vermijden, kan het een goed idee zijn om uw garantie uit te breiden.

FAQ

Is de UX een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Lexus UX is een voorwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Lexus UX?

De UX is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Wat zijn de pk’s in een Lexus UX en heeft hij een turbo?

De Lexus UX heeft 169 pk en 151 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Poort/Directe Injectie.

Welk type wielen heeft hij?

Lexus UX heeft 18 X 7 inch Aluminium Voorwielen en 18 X 7 inch Aluminium Achterwielen.

Is de UX een goede auto?

De Lexus UX 2022 is een subcompacte luxe SUV. De UX heeft een luxueus interieur, met comfortabele voorstoelen en veel standaard veiligheidsvoorzieningen. Hij is wendbaar en stabiel in bochten, makkelijk te parkeren en rijdt soepel over hobbels en dips op de weg.

Is de Lexus UX elektrisch?

De volledig elektrische Lexus UX 300e is ontworpen om u te prikkelen vanaf het moment dat u op “power” drukt, terwijl de soepele, snelle acceleratie u meeneemt op een naadloze reis. De geluiddichte, zorgvuldig ontworpen cabine is het hart van een ervaring waarin elektriciteit alles aandrijft, van de airconditioning tot de remmen.

  Aston Martin Vantage betrouwbaarheid

Wat betekent UX in Lexus?

Stedelijke crossover

Is de UX 250h een goede auto?

De Lexus UX 250h heeft een goede reputatie. Zelfs in vergelijking met de luxe hybride en elektrische SUV-klassen behaalt hij een goed brandstofverbruik. Hij heeft ook een ruime cabine en comfortabele zetels.

Welke auto’s zijn vergelijkbaar met de Lexus UX?

Hoewel de UX concurreert met de Mercedes GLA en BMW X1, Audi Q3 of Volvo XC40, is de UX aantoonbaar zijn meest nabije rivaal. Hij heeft een coupé-achtig profiel, sportieve rijeigenschappen en is even krachtig als de BMW X2.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts