Mercedes AMG E63 S Betrouwbaarheid

Mercedes is een van de Duitse reuzen en ze zijn over de hele wereld beroemd om hun luxe auto’s. De AMG E63 S is een high-performance model van de E-klasse en hij heeft een nog snellere motor en een extreem goede aanwezigheid op de weg.

Overzicht

De E-klasse auto’s zijn 4-deurs executive auto’s en de AMG E63 S heeft een twin-turbo V8-motor die extreem snel te rijden is en een adembenemende 603 pk produceert. De auto wordt standaard geleverd met een AWD-systeem dat zelfs op besneeuwde wegen uiterst soepel rijdt.

Betrouwbaarheid

Mensen geven de voorkeur aan auto’s die niet zo duur zijn in het onderhoud. Mercedes auto’s zijn relatief duur in onderhoud, maar de kwaliteit van de onderdelen en auto’s is geweldig waardoor deze auto’s minder vaak grote reparaties nodig hebben. De AMG E63 S is een vrij duurzame auto en hij heeft een betrouwbaarheidsscore van 75 op 100 door J.D Power en een 8 op 10 beoordeling door Top Gear.

Veiligheid

Veiligheidsvoorzieningen bepalen ook de betrouwbaarheid van een auto. Mercedes auto’s staan bekend om hun veiligheidsvoorzieningen en solide auto’s. De E-klasse auto’s zijn crash-tests ondergaan door IIHS en NHTSA en beide hebben de auto beloond met geweldige resultaten. De AMG E63 S heeft vele andere veiligheidsvoorzieningen zoals botswaarschuwing, noodremmen, Mercedes Pre-safe functie, etc.

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook een belangrijk onderdeel bij het bepalen van de betrouwbaarheid van een auto. Mercedessen verouderen doorgaans vrij goed, waardoor ze hun waarde behouden. De gemiddelde Mercedes heeft na 5 jaar een waardevermindering van ongeveer 45% en de AMG E63 S heeft na 5 jaar een waardevermindering van ongeveer 50%.

  Waarom zou ik geen Mercedes kopen?

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn het grootste deel van de betrouwbaarheid. De auto’s die meer geld nodig hebben voor hun onderhoud zijn niet zo bekend bij de mensen. Mercedes auto’s kosten meestal aanzienlijk onderhoud. De AMG E63 S kost ongeveer 1.000 dollar per jaar voor al zijn onderhoud en voortijdige reparaties.

FAQ

Is de Mercedes-AMG E63 S een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-AMG E63 S is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-AMG E63 S?

De Mercedes-AMG E63 S is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Midsize Cars

Hoeveel pk heeft een Mercedes-AMG E63 S en heeft hij een turbo?

De Mercedes-AMG E63 S heeft 603 pk en 627 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 4.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-AMG E63 S?

13.1 Cubic Feet (0,371 m3)

Welk type wielen heeft hij?

Mercedes-AMG E63 S heeft 20 X 9,5 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 10 inch Aluminium Achterwielen.

Is de E63 AMG comfortabel?

Ja, de E63 AMG is zeer comfortabel. Hij heeft een lederen interieur dat zacht en luxueus aanvoelt. De zetels zijn ondersteunend en bieden comfort tijdens lange ritten. De E63 S is een prachtige cruiser, zelfs met zijn low-profile banden. De E63 S is een snelle wagen die feilloos presteert in de Comfort-stand. Deze instelling is zo goed voor het onderstel van Mercedes, dat het met gemak hobbels en oneffenheden kan trotseren. Het creëert een wolkachtige rijervaring.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts