Wat is de beste tweedehands luxe auto?

Wat is de beste tweedehands luxe auto?

Luxe voertuigen zijn duur. Maar als u niet genoeg geld hebt om een nieuwe luxe auto te kopen, kunt u nog steeds genoegen nemen met een hoogwaardige en uitzonderlijke tweedehands luxe auto.

Het is een uitdaging om één luxe automerk/model als beste te kiezen, aangezien mensen verschillen in smaak en voorkeuren. Over het algemeen is Mercedes-Benz S-Klasse de beste luxe auto, maar BMW, Audi, en Lexus zijn niet ver weg. Lees verder om uit te vinden wat de beste luxe auto is voor uw behoeften en budget.

Luxe auto’s worden sneller afgeschreven dan andere auto’s op de markt. Dit komt omdat de meeste luxe auto’s duur in onderhoud zijn naarmate ze ouder worden. Dus, de meeste luxe auto-eigenaren zich te ontdoen van hen nadat de garantie is verstreken.

Een luxe auto die 70.000 dollar kost wanneer hij nieuw is, kan ongeveer 20.000 dollar kosten wanneer hij na een paar jaar gebruik wordt doorverkocht. Dit betekent dat veel luxeauto’s hun waarde binnen een zeer korte periode verliezen. Dus, als u een tweedehands luxe auto wilt, zijn er een heleboel opties.

De beste tweedehands luxe auto: Mercedes S-Klasse

Bovenaan onze lijst van de beste tweedehands luxe auto’s staat de Mercedes S-Klasse. Dit model van Mercedes biedt bijna alles wat een mens van een luxeauto kan verlangen. Hij heeft een optie voor een diesel- of gasmotor. De auto wordt ook geleverd met automatische transmissie.

Een nieuwe Mercedes S-klasse kan beginnen bij 95.000 dollar, maar dezelfde gebruikte auto kan gaan voor minder dan $ 30.000. Afhankelijk van het merk en model, kunt u zelfs een krijgen onder de $ 25.000. Deze auto toont luxe in het interieur en exterieur. Hij is stil, veilig, betrouwbaar, en presteert uitstekend.

  Is Volvo een luxemerk?

De best presterende tweedehands Luxe auto: BMW 7 serie

De BMW 7-serie is misschien niet in veel opzichten beter dan de Mercedes-Benz S-klasse, maar het is nog steeds de best presterende luxe auto op de markt. De nieuwste modellen zijn voorzien van slankere koplampen en voorgrilles, waardoor de auto er nog eleganter uitziet.

Een nieuwe BMW 7-serie kost u misschien meer dan $ 86.000, maar u kunt een gebruikte BMW 7-serie vinden onder de $ 25.000. Dit is een behoorlijk koopje vergeleken met de oorspronkelijke prijs. Voor deze uitstekende prijs, krijgt u adaptieve LED-koplampen, hoge kwaliteit stereo, een elektrische achterklep, en nog veel meer.

De beste middenklasse tweedehands luxe auto: Audi A8 sedan

Audi biedt altijd het beste van twee werelden. Hij is niet zo comfortabel als Mercedes, maar beter dan BMW. Aan de andere kant is het niet de best presterende auto, maar beter dan Mercedes. De Audi A8 Saloon biedt comfort, betrouwbaarheid en kracht.

Net als zijn concurrenten is een tweedehands Audi vrij duur in onderhoud, maar kan het toch de moeite waard zijn om in te investeren. Een gloednieuwe Audi A8 kan u meer dan 85.000 dollar kosten, maar dezelfde tweedehands auto kan verkocht worden voor minder dan 30.000 dollar. Deze auto komt qua comfort pas op de tweede plaats na de Mercedes-Benz S-Klasse.

De meest betrouwbare tweedehands luxewagen: 2014 Lexus RX 350

Het luxemodel van Toyota, Lexus, is de meest betrouwbare tweedehands luxe auto op onze lijst. Het Lexus RX 350 model is mooi ontworpen, comfortabel, handig en gemakkelijk te onderhouden. Het is ook technologisch geavanceerd met veel veiligheidsvoorzieningen, zoals remassistentie, dode hoek monitor, en lane-keeping assist.

  Beste jaar voor tweedehands Porsche Boxster

Een nieuwe Lexus RX 350 kost minstens 44.000 dollar. Maar na een paar jaar gebruik, kunt u dezelfde auto krijgen voor minder dan $ 25.000. Merk op dat de prijsdaling bij de Lexus RX 350 niet zo hoog is als bij Audi’s, BMW’s of Mercedessen, omdat hij gemakkelijker te onderhouden en op lange termijn betrouwbaarder is.

De veiligste tweedehands luxe auto: Mercedes-Benz E-Klasse

Veiligheid is van het grootste belang, of u nu een nieuwe of een tweedehands auto koopt. De Mercedes E-Klasse is een van de veiligste auto’s op de markt. Bovendien beschikt hij over een groot aantal luxe voorzieningen, zoals een Bang & Olufsen-audiosysteem en een actieve multi-contour bestuurdersstoel.

Hoewel de eenheden zijn niet veel, kunt u een nieuwe oudere model Mercedes zoals de 2014 Mercedes-Benz E-klasse voor ongeveer $ 27.000 te krijgen. Dezelfde gebruikte auto kan gaan voor zo laag als $ 11.000 op de markt. Voor zo’n prijs is dit een goede investering omdat u toch een veilige maar comfortabele en luxueuze Mercedes krijgt.

De beste tweedehands luxe auto onder $20.000: 2013 BMW X3

BMW’s hebben een van de laagste doorverkoopwaarden onder luxe auto’s. De BMW X3 is de best gebruikte luxe auto onder de $20.000 dollar. Een gloednieuwe 2013 BMW X3 gaat voor ongeveer $45, 000. Deze auto scoort hoog in veiligheid scores en het is heeft superieure brandstofefficiëntie.

FAQs over het kopen van een gebruikte luxe auto

Waar moet u op letten als u een tweedehands luxe auto koopt?

Net als bij een nieuwe auto moet u rekening houden met de veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en prestaties van de auto. Mercedes biedt het meeste comfort, terwijl BMW’s de best presterende auto’s zijn. Audi heeft het meeste vermogen, terwijl Lexus gemakkelijker te onderhouden is. Verder zult u de staat van de auto moeten controleren.

  Wat is de duurste luxe auto?

Zijn kilometers belangrijk bij de aankoop van een tweedehandse luxewagen?

Ja, kilometers zijn belangrijk. De meeste luxewagens beginnen na 100.000 mijl problemen te vertonen. Bij sommige Mercedes-modellen beginnen de problemen al vanaf 50.000 mijl. Audi’s zijn vrij duur in onderhoud naarmate ze ouder worden, terwijl BMW-onderdelen duur zijn om te vervangen.

Wat is het beste merk van tweedehands luxe auto’s?

Dat hangt ervan af wat u zoekt. Als u de beste in zijn geheel wilt, dan staat Mercedes bovenaan. BMW is echter de best presterende, terwijl Audi de kloof tussen Mercedes en BMW overbrugt. De voertuigen variëren ook, afhankelijk van het model dat u koopt.

Final thoughts

Met zo veel luxe auto’s op de markt, is het kiezen van de best gebruikte luxe auto niet gemakkelijk. Als u echter weet wat u in een auto wilt, is het gemakkelijker om te kiezen. De Mercedes-Benz S-klasse is de beste in het algemeen, terwijl de BMW 7-serie de best presterende gebruikte luxe auto is.
Alle voertuigen die we hebben geselecteerd zijn uitstekend en de moeite waard om in te investeren. Ze zijn misschien niet nieuw met een hoog prijskaartje, maar ze bieden nog steeds geavanceerde functies en presteren buitengewoon goed. Met slechts een paar duizend dollar, kunt u uw droomauto hebben.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts