15 interessante feiten over de Kia Soul

 1. De Kia Soul is een compacte crossover SUV die sinds 2008 wordt geproduceerd door Kia Motors.
 2. De Kia Soul is verkrijgbaar met een 1,6-liter viercilindermotor of een 2,0-liter viercilindermotor, beide gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak.
 3. De Kia Soul heeft een algemene veiligheidsscore van vijf sterren van de National Highway Traffic Safety Administration.
 4. De Kia Soul heeft een maximaal trekvermogen van 1.000 pond.
 5. De Kia Soul is verkrijgbaar in zes uitrustingsniveaus: LX, S, EX, GT-Line, X-Line en GT.
 6. De Kia Soul heeft een brandstofverbruik van maximaal 26 mpg stad en 31 mpg snelweg.
 7. De Kia Soul is verkrijgbaar met een reeks functies, waaronder Apple CarPlay, Android Auto, een Harman Kardon audiosysteem en een acht-inch touchscreen.
 8. De Kia Soul was te zien in de hitfilm “Pitch Perfect 2”.
 9. De Kia Soul werd gebruikt als ruimtetaxi in de sci-fi film “Jupiter Ascending” uit 2014.
 10. Kia bracht in 2015 een limited edition Kia Soul EV “Batman” model uit.
 11. De Kia Soul heeft een optioneel “Soul-Lift”-pakket, dat een “juweelachtige” chromen grille, chromen bekleding en LED-rijverlichting toevoegt.
 12. De Kia Soul is leverbaar met een “panoramisch zonnedak”.
 13. De Kia Soul is verkrijgbaar met een reeks voorzieningen zoals lane-keeping assist, forward-collision avoidance en adaptive cruise control.
 14. De Kia Soul werd in 2019 door Kelley Blue Book uitgeroepen tot een van de 10 coolste nieuwe auto’s onder de 20.000 dollar.
 15. De Kia Soul werd in 2020 door U.S. News & World Report uitgeroepen tot de Best Subcompact SUV for the Money.
  Kia K5 betrouwbaarheid

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle compacte crossover SUV, dan is de Kia Soul de perfecte keuze voor u. Deze betaalbare auto heeft veel te bieden, van zijn indrukwekkende prestaties tot zijn brede scala aan functies.

De Kia Soul is verkrijgbaar met een 1,6-liter viercilindermotor of een 2,0-liter viercilindermotor, beide gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak. Hij heeft een algemene veiligheidsscore van vijf sterren van de National Highway Traffic Safety Administration en een maximaal trekvermogen van 1.000 pond. Bovendien is hij zuinig in de stad en op de snelweg.

De Kia Soul is verkrijgbaar in zes uitvoeringen, waaronder LX, S, EX, GT-Line, X-Line en GT. Hij wordt ook geleverd met een reeks voorzieningen, zoals Apple CarPlay, Android Auto, een Harman Kardon audiosysteem en een acht-inch touchscreen. Er is zelfs een optioneel “Soul-Lift”-pakket, dat een “juweelachtige” chromen grille, chromen afwerking en LED-rijverlichting toevoegt.

De Kia Soul was zelfs te zien in films als “Pitch Perfect 2” en “Jupiter Ascending”. Er is zelfs een limited edition “Batman”-model dat in 2015 werd uitgebracht. Bovendien is de Kia Soul verkrijgbaar met een panoramisch zonnedak en een reeks veiligheidsvoorzieningen, waaronder lane-keeping assist, forward-collision avoidance en adaptive cruise control.

Het is geen wonder dat de Kia Soul door Kelley Blue Book in 2019 is uitgeroepen tot een van de 10 coolste nieuwe auto’s onder de 20.000 dollar en door U.S. News & World Report in 2020 tot de Best Subcompact SUV for the Money. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle compacte crossover SUV, is de Kia Soul zeker de moeite waard om te bekijken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts