Aston Martin DB11 betrouwbaarheid

De DB11, de opvolger van de DB9, is een exotische supercar met extreme premium en luxe kenmerken. Het is een tweedeurs grand tourer met een gestroomlijnd en scherp carrosserie-ontwerp. Hij heeft een middenmotor en achterwielaandrijving voor de beste rijervaring. Elke centimeter van deze auto is een pure luxe en een duidelijke head-turner op de weg.

Overzicht

De DB11 heeft twee versies met twee verschillende zeer snelle motoren. Er is een 528 pk sterke 4.0 L V8 twin-turbocharged motor en dan is er de kolossale 630 pk sterke 5.2 L V12 twin-turbocharged motor. Dit gecombineerd met de achterwielaandrijving, biedt een van de snelste ritten voor auto’s.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van dit soort auto’s is altijd al niet zo goed geweest, maar daar maakt niemand zich echt druk om. Deze wagens zijn super duur en enkel gemaakt om extreem snel te rijden. Dat wil echter niet zeggen dat de DB11 niet betrouwbaar genoeg is.

Dat gezegd hebbende, Aston Martin heeft een slechte reputatie op het gebied van betrouwbaarheid vanwege de handgemaakte technieken die ze gebruiken. Hoe luxe dat ook klinkt, de auto’s zijn ook zo delicaat. De DB11 heeft extreme zorg nodig, maar met zorg zou de DB11 lang genoeg meegaan. Het brandstofgemiddelde is ook niet zo geweldig en hij kost 5.0 gals/100 miles.

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De gebruikte onderdelen in de DB11 zouden jaren meegaan, maar met goed onderhoud. Hoe duur de auto ook is, hij heeft nog meer onderhoud nodig om te kunnen rijden. De reparatieprijzen zijn ook enkele van de hoogste, dus een garantie zou daarbij kunnen helpen. Niettemin moet u rekening houden met ongeveer $ 2.500 per jaar voor al het onderhoud en reparaties van de auto.

De DB11 – Superauto die alleen bekend staat om zijn snelheid

De auto is inderdaad snel en heerlijk om in te rijden. Het geluid is alleen beter dan veel andere auto’s. Echter, deze premium grand tourers kosten wel veel in onderhoud. Wil je een betrouwbare auto, ga dan zeker voor Toyota of Hondas, maar wil je een premium supercar, dan is dit je antwoord.

FAQ over Aston Martin DB11

Is de Aston Martin DB11 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

Aston Martin DB11 is een Rear Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in een Aston Martin DB11?

Aston Martin DB11 is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Minicompact Cars

Hoeveel pk heeft een Aston Martin DB11 en heeft hij een turbo?

De Aston Martin DB11 heeft 503 pk en 513 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 4,0 L. Het brandstofsysteem is Gasoline Direct Injection.

  Wat zijn de beste tweedehands auto's op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid?

Hoe groot is de kofferruimte van een Aston Martin DB11?

9.5 Cubic Feet ( 0,269 m3 )

Hoeveel zitplaatsen heeft een Aston Martin DB11?

De Aston Martin DB11 heeft 4 zitplaatsen.

Welk type wielen heeft hij?

De Aston Martin DB11 heeft 20 X 9 inch aluminium voorwielen en 20 X 11 inch aluminium achterwielen.

Zijn Aston Martins duur in onderhoud?

Ja, ze zijn duur in onderhoud vanwege de hoge prijs van de auto. De onderhoudskosten zijn echter veel lager dan bij andere luxe auto’s zoals Mercedes Benz of BMW. De Aston Martin DB9 heeft een catalogusprijs van $230.000, maar de gemiddelde prijs voor een nieuw exemplaar ligt rond de $150.000.

Is de Aston Martin DB11 een goede auto?

De Aston Martin DB11 is een geweldige auto, want hij heeft een krachtige motor, een luxueus interieur en een prachtig exterieurdesign. Het prijskaartje is echter hoog voor zo’n luxe auto.

Is de Aston Martin DB11 een supercar?

De Aston Martin DB11 is een supercar die in 2016 werd uitgebracht. Hij heeft een V8-motor die 503 pk levert en in slechts 4 seconden van 0 naar 60 mph accelereert.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts