Wat zijn de beste tweedehands auto’s op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid?

Als u op zoek bent naar de beste tweedehands auto’s op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Selecteer gewoon de juiste tweedehands auto voor uw budget en behoeften.

De beste tweedehands auto’s voor veiligheid en betrouwbaarheid zijn Toyota Yaris, Honda Fit, Honda Accord, Volkswagen Jetta, Toyota Prius, en Subaru Impreza. Deze auto’s hebben een uitstekende staat van dienst voor zowel veiligheid en betrouwbaarheid. De meeste van hen zijn hoog gerangschikt op Consumer Reports en andere betrouwbaarheid ratingbureaus.

Hieronder vindt u een lijst van de top gebruikte auto’s voor veiligheid en betrouwbaarheid:

## Toyota Yaris (2011 – heden)

Bovenaan onze lijst staat de Toyota Yaris van model 2011 en verder. Deze compacte Japanse auto is een van de beste compacte auto’s op de markt. Niet alleen is deze fraaie hatchback mooi en zuinig, maar hij scoort ook hoog in veel veiligheids- en betrouwbaarheidsbeoordelingen.

De Toyota Yaris is bovendien voorzien van voorwielaandrijving. De auto is gemakkelijk en leuk om te hanteren en te rijden met zijn uitstekende rijdynamiek. Met een capaciteit van vijf zitplaatsen, is dit een perfecte auto voor nieuwe bestuurders en gezinnen. Bovendien is een gebruikte Toyota Yaris goedkoop, want hij kost rond de $14.000.

Honda Fit 2012

Als u op zoek bent naar een betrouwbare subcompacte auto, dan zou Honda Fit bovenaan uw lijst moeten staan. De Honda Fit is niet alleen veilig en betrouwbaar, hij is ook eenvoudig te onderhouden en heeft een uitstekend brandstofverbruik. Het enige probleem met deze auto is het navigatiesysteem. Een gebruikte Honda Fit gaat voor ongeveer $ 13.000.

Net als de Toyota Yaris wordt de Honda Fit geleverd met voorwielaandrijving en 5 zitplaatsen. Maar in tegenstelling tot de meeste subcompacte auto’s, is de Honda Fit vrij ruim met een grotere laadruimte. Het is de meest gebruikte auto op deze lijst voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en waarde.

  Wat is het moeilijkste om aan een auto te repareren?

Toyota Prius Prime (2017 of nieuwer)

Over het algemeen maakt Toyota een aantal van de meest betrouwbare auto’s op de markt. Het is dus geen verrassing dat drie van de best gebruikte auto’s voor veiligheid en betrouwbaarheid op onze lijst afkomstig zijn van Toyota. De Toyota Prius Prime is een andere betrouwbare en veilige auto voor beginnende bestuurders. Een gebruikte Toyota Prius Prime gaat voor ongeveer $ 20.000.

De Toyota Prius Prime is de best gebruikte hybride auto voor veiligheid en betrouwbaarheid. Dus, als je op zoek bent om te gaan groen, maar hebben niet het geld te besteden aan een nieuwe auto, dit is de beste keuze. Niet alleen beschikt hij over uitzonderlijke veiligheidsvoorzieningen, maar hij levert ook de beste kilometerprestatie in zijn klasse: 133 MPGe.

Volkswagen Jetta (2016 – 2018)

De Volkswagen Jetta is het populairste Volkswagen-model van het voorbije decennium. Bovendien is het samen met de Volkswagen Passat een van de veiligste en meest betrouwbare Volkswagen-modellen. Wat meer is, dit model verkoopt tegen een uitstekende prijs op de tweedehands automarkt rond de $ 21.000.

Wat de Volkswagen Jetta onderscheidt van andere auto’s in zijn klasse is zijn mooie en elegante design. Daarnaast is de auto ruim met veel ruimte voor 5 passagiers. Een andere bijzondere eigenschap van de Jetta zijn de intuïtieve infotainment functies. In tegenstelling tot de meeste auto’s in zijn klasse, is dit model zeer zuinig met brandstof.

## Mazda 3

Als u de beste auto voor een onervaren bestuurder wilt, is de Mazda 3 hatchback of sedan de beste keuze. Deze kleine auto scoort hoog op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en brandstofefficiëntie. Bovendien heeft hij een fantastische wegligging, een uitstekend vermogen en is hij leuk om mee te rijden. Een gebruikte Mazda 3 kost rond de $19,500.

  Zijn hybrides goed voor de lange afstand?

Honda Accord Sedan (2013 of nieuwer)

Een goede gebruikte Honda Accord kost rond de $25.000. Ook al is deze prijs iets hoger in vergelijking met de gebruikte auto’s op deze lijst, je krijgt waar je voor betaalt. De Honda Accord is luxueuzer, ruimer, en presteert beter dan de meeste voertuigen. Bovendien is hij veilig, betrouwbaar en efficiënt.

## Subaru Impreza (2014 of nieuwer)

De Subaru Impreza is een andere kwaliteit gebruikte auto voor veiligheid en betrouwbaarheid. Uitgerust met een all-wheel-drive aandrijflijn, kan deze auto gemakkelijk cruisen op verschillende terreinen, waardoor het de beste all-weather gebruikte auto op deze lijst is. Een gebruikte Subaru Impreza kan rond de $20,500 kosten.

Toyota Avalon

Voor de liefhebbers van grote sedans, de Toyota Avalon is de beste gebruikte grote sedan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Het is ook de grootste sedan op deze lijst en beschikt over een verscheidenheid aan veiligheidsvoorzieningen. Bovendien is hij ruim, luxueus en betrouwbaar. Dankzij zijn lagere onderhoudskosten. Een gebruikte Toyota Avalon kost rond de $19,000.

## Buick LaCrose

Last but not least, de Buick LaCrose is een andere uitstekende gebruikte auto met goede veiligheid en betrouwbaarheid ratings. Daarnaast heeft hij ook een luxueus interieur dat kan wedijveren met luxe sedans. Ondanks de vele fantastische kenmerken is een gebruikte Buick LaCrose betaalbaar en gaat voor ongeveer $21.000.

## FAQ

### ### Welke tweedehands auto’s zijn onbetrouwbaar?
Als u op zoek bent naar een tweedehands auto, zijn er een aantal auto’s die u beter kunt vermijden. Deze auto’s zijn zeer onbetrouwbaar en zullen u op de lange termijn nog meer kosten. Daartoe behoren de 2008 Dodge Avenger, Audi A6, Mitsubishi Mirage, Jaguar XJ, Mercedes-Benz C-Klasse, Peugeot 308 en KIA Picanto.

  Wat zijn de beste luxewagens qua veiligheid en betrouwbaarheid?

### Wat zijn de beste tweedehands auto’s voor tieners?

Als ouders een auto voor hun tieners kopen, zoeken ze altijd naar een veilige, betrouwbare en betaalbare auto. Aangezien tieners onervaren zijn en in de verleiding kunnen komen om snel te rijden, is het kopen van een snellere auto voor hen helemaal niet aan te raden.
Dus, als u wilt dat uw tieners veilig en zeker als ze leren hoe om te rijden, koop ze een zeer betrouwbare en veilige auto. De beste auto’s voor tieners zijn 2011 of nieuwer Mazda 3, 2012 of nieuwer Honda Accord, 2011 tot 2015 Ford Taurus,

### Wat moet u vermijden voordat u een tweedehands auto koopt?

Veel kopers van tweedehands auto’s maken een aantal fouten die hen uiteindelijk op de lange termijn duur komen te staan. Wanneer u een tweedehands auto koopt, vermijd dan dat de verkoper u opjaagt om de auto te kopen. Neem de tijd om de auto te inspecteren en te testen. Controleer ook altijd het VIN en de geschiedenis van het voertuig voordat u afrekent.

## Conclusie

Nu u weet wat de beste tweedehands auto’s zijn op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid, moet het kiezen van de beste auto voor uw behoeften en budget geen probleem meer zijn. Alle auto’s die we hebben opgesomd zijn betaalbaar en zeer betrouwbaar. Zorg er gewoon voor dat u een auto kiest die bij uw smaak en persoonlijkheid past.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts