Wat zijn de beste compacte auto’s qua veiligheid en betrouwbaarheid?

Compacte auto’s zijn goedkoper met lage gebruikskosten. Maar als de auto onbetrouwbaar is, maakt dat niet uit want dan bent u misschien wel meer kwijt. Maar welke compacte auto’s zijn veilig en betrouwbaar?

De beste compacte auto’s op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid zijn de Honda Insight, Mazda 3, Lexus ES, Subaru Impreza, Honda Civic en Kia Soul. Deze auto’s zijn niet alleen betrouwbaar, ze zijn ook zuinig en stressvrij in het bezit. De meeste van hen passen gemakkelijk op parkeerplaatsen en zijn betaalbaar.

Om het leven gemakkelijker te maken, hebben we 10 van de beste compacte auto’s geselecteerd op veiligheid en betrouwbaarheid, zodat u meerdere opties hebt om uit te kiezen. De meeste van deze auto’s zijn door instanties als Consumer Reports, IIHS en NHTSA getest op veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn dus getest en bewezen.
Hier is een lijst van de beste compacte auto’s voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Honda Insight

De beste compacte auto voor veiligheid en betrouwbaarheid is de Honda Insight. Als u het zat bent om vaak naar de garage te moeten, zal de Honda Insight u redden. Deze auto scoort hoog op de meeste veiligheids- en betrouwbaarheidsbeoordelingen van verschillende bureaus.

De Honda Insight is een middelgrote auto die ongeveer 24.125 dollar kost. Hij is echter uitgerust met top-notch functies die hem leuk maken om te rijden. En aangezien hij tot 5 passagiers kan vervoeren, is dit een leuke gezinswagen die u op lange termijn niet veel zal kosten.

Mazda 3

De Mazda 3 is een andere compacte kwaliteitsauto om in te rijden. Bovendien is hij veilig en betrouwbaar; dus een favoriet onder gezinnen. Uitgerust met een 3.0-liter loodvrije inline-4 motor, presteert deze auto goed en is hij zuinig in het verbruik. Hij heeft een EPA brandstofverbruik van 26 in de stad en 35 op de snelweg.
Met een vanaf prijs van ongeveer $ 23.845, dit is een van de veiligste en meest betrouwbare compacte auto’s een persoon kan bezitten. Hij is ook uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals een automatische noodstop, dodehoekbewaking, lane-keep assist, adaptieve controle en nog veel meer.

  Welke kleine auto is het best voor heuvelachtige gebieden?

Lexus ES

Je kunt het niet over veilige en betrouwbare compacte auto’s hebben zonder de Lexus ES te noemen. Deze auto is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar hij behoort ook tot de meest degelijk gebouwde compacte sedans op de markt. Bovendien straalt hij luxe uit en heeft hij een uitzonderlijk rijgedrag, waardoor het een leuke auto is om in te rijden.

Honda Civic

De Honda Civic scoort hoog bij de meeste veiligheids- en betrouwbaarheidsbeoordelaars zoals Consumer Reports. Over het algemeen is het een uitstekende auto met soepele rijeigenschappen en een ruim interieur. De auto mist echter comfort, wat de enige tegenvaller is die aan te wijzen valt. Hij heeft ook een fantastisch brandstofverbruik.

Subaru Impreza

De Subaru Impreza is een van de best presterende sedans op de markt. Met een basisprijs van $21.020 is deze auto met vierwielaandrijving ideaal voor alle weersomstandigheden. De auto beschikt ook over verschillende veiligheidsfuncties zoals lane departure warning, adaptieve cruise control, lane keep assist en automatische noodstop.

Hyundai Veloster

De Hyundai Veloster is een van de meest unieke compacte auto’s op de markt. Dit toestel heeft drie deuren – één aan de bestuurderskant en twee aan de passagierskant. Omdat de auto compact is, verbruikt hij minder brandstof en is hij gemakkelijk te parkeren. Hij is ook veilig en zeer betrouwbaar, waardoor hij geschikt is voor het drukke stadsleven.

  Jaguar vs. Mercedes: Betrouwbaarheid

Kia Soul

De Kia Soul wordt nooit oud vanwege zijn unieke vorm. Wat deze auto echter zo bijzonder maakt, is hoe veilig en betrouwbaar hij door zijn eigenaars wordt geprezen. Bovendien heeft deze auto een ruim en comfortabel interieur met een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem. Hij heeft een vanaf prijs van $22.965.

Toyota Corolla

Toyota Corolla heeft in het afgelopen decennium vele prijzen gewonnen in verschillende categorieën. Maar wat hem zo speciaal maakt, naast zijn comfortabele interieur en rijeigenschappen, is hoe veilig en betrouwbaar hij is. Bovendien beschikt hij over diverse veiligheidsvoorzieningen zoals dynamische radar cruise control, lane departure alert en pre-collision met voetgangersdetectie.

Nissan Leaf

Nissan Leaf is een van de meest betaalbare elektrische auto’s op de markt. Hij heeft lage gebruikskosten, vervuilt het milieu niet en is stil in gebruik. Wat veel mensen echter niet weten, is hoe veilig en betrouwbaar de Nissan Leaf is.

Kia Forte

Als u een dagelijkse forens bent of graag lange afstanden aflegt, is de Kia Forte de auto voor u. Deze auto biedt niet alleen een comfortabele rit, maar is ook nog eens zuinig in het verbruik. Bovendien zit deze compacte auto boordevol veiligheidsvoorzieningen die de inzittenden zo veel mogelijk veiligheid bieden bij een ongeval.

FAQ

### Wat is de meest betrouwbare en zuinige kleine auto?
De Skoda Fabia is de betrouwbaarste en zuinigste kleine auto op de markt. Bovendien is hij leuk om te rijden en zuinig. Bovendien is het een degelijke auto die bij goed onderhoud vele jaren meegaat.

  Alfa Romeo 4C betrouwbaarheid

Welke compacte auto heeft de beste veiligheidsscore?

Als u een familiemens bent en de veiligste auto voor uw gezin wilt, is de Nissan Sentra een uitstekende keuze. Uitgerust met meerdere veiligheidsvoorzieningen, zal deze auto u veilig houden bij een ongeval. Hij wordt geleverd met functies zoals lane departure warning, automatisch remmen achter en automatische noodstop.

Welke kleine auto’s hebben een veiligheidsscore van 5 sterren?

Niet alle auto’s zijn veilig om in te rijden. Dus, als u wilt weten welke auto’s veilig zijn om in te rijden, kijk dan naar hun veiligheidswaardering. Sommige auto’s zijn zeer veilig omdat ze zijn beoordeeld met een 5-sterrenclassificatie. Dergelijke auto’s zijn onder andere Kia Rio, Ford Fiesta, Nissan Micra, Toyota Yaris, en VW Polo.

Slotgedachten

Compacte auto’s zijn niet alleen betaalbaar, maar ook gemakkelijker te onderhouden. Ze zijn ook zuinig met brandstof, makkelijk te parkeren en comfortabel om in te rijden. Ze zijn echter niet allemaal even veilig en betrouwbaar. Maar met onze lijst hierboven, hoeft u zich geen zorgen te maken over het bezitten van een onbetrouwbare compacte auto.
De veiligste en meest betrouwbare compacte auto is de Honda Insight. Hij wordt op de voet gevolgd door de Mazda 3 en de Lexus ES. Hoewel deze auto’s compact zijn, zitten ze vol met hoogwaardige functies en zijn ze comfortabel. Daardoor zijn ze uitstekende gezinsauto’s.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts