Cadillac XT5 Betrouwbaarheid

Dit is een SUV die gericht is op totale extravagantie en luxe met zijn extra ruimte voor bagage en passagiers. Hij is groter dan de XT4 en het is wereldwijd de best verkochte Cadillac in 2017 geweest. De XT5 is ook verkrijgbaar in een AWD-systeem met een geweldige rijdynamiek.

Overzicht

Geïntroduceerd in 2017, het heeft een 3,6 L V6-motor die 258 pk produceert en een 9-versnellingsbak systeem. er zijn vier trimniveaus aanwezig voor de auto. Het is ook betrouwbaar genoeg met al zijn geweldige specs en functies.

Betrouwbaarheid

Wat betrouwbaarheid betreft, is Cadillac een gemiddeld automerk geweest. Het is zeker de laatste tijd sterk verbeterd. De XT5 heeft een goede betrouwbaarheidsscore van 79 op 100. Dit is echt goed voor zijn categorie, maar de auto is nog steeds niet kogelvrij. Er zijn enkele klachten geweest over het remsysteem en het transmissiesysteem van de auto.

Wederverkoop

Het afschrijvingspercentage van auto’s zoals Cadillac is altijd hoog geweest. Na de eerste 5 jaar ligt de afschrijving rond de 52%. Dit is zeker goed voor de mensen die van plan zijn om de auto als tweedehands te kopen.

Veiligheid

De veiligheidsvoorzieningen van Cadillacs zijn altijd van topklasse geweest. De XT5 heeft een score van 5 sterren dankzij de uitstekende bouwkwaliteit en de vele standaard en beschikbare veiligheidsvoorzieningen. De XT5 heeft standaard veel bestuurdersassistentie zoals botsingswaarschuwing, lane-keeping assist, etc. Er zijn ook andere bestuurdersassistentie voorzieningen zoals dode hoek monitoring, adaptieve cruise control, etc.

  Cadillac Escalade betrouwbaarheid

Onderhoud en herstelling

De onderhoudskosten zijn altijd hoog voor luxe auto’s zoals de XT5. De XT5 heeft een goede garantiedekking, maar hij heeft nog steeds meer dan $1.000 per jaar nodig voor zijn onderhoud. Dat gezegd hebbende, zijn de onderhoudskosten afhankelijk van de eigenaar van de auto. Dit is zeker hoog, maar het is normaal in deze categorie.

FAQ

Is de Cadillac XT5 een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Cadillac XT5 is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Cadillac XT5?

De Cadillac XT5 is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Sport Utility Vehicles

Wat zijn de pk’s in een Cadillac XT5 en heeft hij een turbo?

De Cadillac XT5 heeft 310 pk en 271 lb-ft koppel. De motor is een gas V6 met een cilinderinhoud van 3.6L/ Het brandstofsysteem is: Directe Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Cadillac XT5?

19,81 cm.

Welk type wielen heeft het?

Cadillac XT5 heeft 20 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 20 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Welke problemen heeft de Cadillac XT5?

Er zijn verschillende problemen met de motor van de 2017 XT5. Sommige bestuurders rapporteerden clunkende geluiden die uit het motorcompartiment komen. Anderen meldden dat de motor hapert.

Heeft Cadillac XT5 problemen met de transmissie?

Het heeft inderdaad transmissie problemen. De AF50-8 8-versnellingsbak in de Cadillac XT5 is een nieuw model dat in 2017 werd geïntroduceerd in de compacte SUV. Hoewel het zeer technisch en geavanceerd is, zijn er veel NHTSA-klachten over de prestaties ervan. Deze omvatten moeilijk of ruw up/downshifting wanneer nieuw.

  Cadillac CTS betrouwbaarheid

Heeft de Cadillac XT5 premium gas nodig?

Nee, de Cadillac XT5 heeft gewone benzine nodig. Het wordt aanbevolen om premium benzine te gebruiken als u een beter kilometerrendement wilt.

Is de XT5 snel?

Hoewel de XT5 in een respectabele 7,1 seconden van 0-100 km/u kan rijden, voelt hij een beetje lui aan. Dus de meeste mensen zouden hem waarschijnlijk niet snel noemen.

Is de XT5 stil?

De Cadillac XT5 is stil. Het heeft Escalade-niveau luxe teruggebracht tot een kleinere auto met de 2022XT5, maar het heeft wat van zijn prestige verloren. Het exterieur van de XT5 is elegant en luxueus. Het goed uitgeruste interieur is stil tijdens het rijden en biedt voldoende ruimte voor vier volwassenen met hun bagage.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts