Dodge Durango SRT Hellcat betrouwbaarheid

Dodge is tamelijk beroemd om zijn sportwagens, en dat is ook het geval met de Durango SUV. De Hellcat-versie van de auto is het snelste model van de auto met een van de snelste Dodge-motoren. De Hellcat-variant heeft onderdelen van de beste kwaliteit met vele andere geweldige functies en een interieur op premium-niveau.

Overzicht

De Hellcat is de auto met de hoogste prestaties in de line-up van Dodge. De Durango Hellcat heeft een extreem snelle 6.2 L V8 Hemi motor, die maar liefst 710 pk levert, en heeft een record van 0 tot 60 mph snelheid in slechts 3,4 seconden. De auto is uitgerust met alle premium Dodge voorzieningen met een AWD systeem.

Betrouwbaarheid

Dodge is de laatste tijd behoorlijk betrouwbaar geweest in de States. De betrouwbaarheidsfactor is echter niet het meest zorgwekkend bij zeldzame high-performance auto’s zoals de Durango Hellcat. De Durango heeft een geweldige betrouwbaarheidsscore van 81 op 100 door J.D power, en hij heeft een geweldige kwaliteit die de kans op grote reparaties minimaliseert.

Veiligheid

De veiligheid is altijd al goed geweest in Dodge auto’s, en het is nog beter in de high-performance modellen. De Durango heeft een algemene veiligheidsscore van 4 op 5 sterren. De Hellcat-versie heeft alle veiligheidsvoorzieningen van topkwaliteit, zoals cruise control, lane assist system, automatisch remsysteem, en nog veel meer standaardvoorzieningen in dit model.

  Dodge Challenger SRT Demon Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het hebben van een laag afschrijvingspercentage is een groot goed voor autobezitters, omdat op die manier hun auto’s niet snel afschrijven en ze gemakkelijk kunnen upgraden. De Durango heeft een extreem goede restwaarde, en hij is net 40% afgeschreven na 5 jaar in bezit te zijn geweest.

Onderhoud en reparatie

De onderhoudskosten van SUV’s zijn normaal gesproken iets hoger dan die van sedans, en het is zelfs meer voor auto’s met hoge prestaties. De Durango kost meestal ongeveer 675 dollar per jaar voor al zijn onderhoud, en de Hellcat zou meer dan dat kosten vanwege dure onderdelen. De kwaliteit van de onderdelen is echter geweldig in de Durango Hellcat.

FAQ

Hoeveel zitplaatsen zitten er in de Dodge Durango SRT Hellcat?

De Dodge Durango SRT Hellcat is een auto met 6 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: All Wheel Drive

Wat zijn de pk’s in een Dodge Durango SRT Hellcat en heeft deze een turbo?

De Dodge Durango SRT Hellcat heeft 710 pk en 640 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 6.2 L Het brandstofsysteem is: Sequential MPI.

Welk type wielen heeft hij?

Dodge Durango SRT Hellcat heeft 20 X 10 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 10 inch Aluminium Achterwielen.

Houdt de Durango SRT Hellcat waarde?

Is de Dodge Durango zijn waarde nog waard? Na twee jaar dienst verliest de Dodge Durango gemiddeld 40% van zijn waarde. Na vijf jaar daalt de waarde van de Dodge Durango met bijna driekwart van wat hij kostte bij aankoop.

  Dodge Caliber Betrouwbaarheid

Hoe zeldzaam is de Durango Hellcat?

Het is een van de zeldzaamste auto’s in het gamma van de Amerikaanse autofabrikant. De Durango SRT Hellcat heeft een oplage van ongeveer 3.000 stuks. Met 3.300 gebouwde exemplaren is de Dodge Challenger SRT Demon hot rod de enige in dezelfde reeks.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts