Ford Transit Connect Betrouwbaarheid

Ford is een van de grootste autofabrikanten in de VS, en ze staan bekend om hun budgetauto’s. De Transit Connect is een personenbusje dat 7 personen kan vervoeren. Ford is vooral bekend om zijn pick-up trucks, die geschikt zijn voor zowel commerciële als huishoudelijke doeleinden.

Overzicht

De bestelwagen is zeer geschikt voor commercieel gebruik met zijn reeks krachtige motoren. Het Cargo van model heeft een 3.5 L V6 motor, en andere modellen hebben nog grotere en krachtigere motoren. De bestelwagen is verkrijgbaar in drie dakhoogtes, drie carrosserietypes en twee motortypes.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een grote factor, en weten hoe betrouwbaar en duurzaam een auto is, is erg belangrijk. Ford is niet het meest betrouwbare merk, maar het heeft een aantal geweldige auto’s onder zijn paraplu. Het betrouwbaarheidscijfer van Ford is 3,5 op 5,0, en het staat op 21 van de 32 automerken. De Transit Connect bestelwagen is gemiddeld betrouwbaar met een score van 3,0 van de 5,0 van RepairPal.

Veiligheid

Veiligheid is een zeer belangrijke factor bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een auto. Ford is erg goed geweest op het gebied van veiligheid en hun auto’s worden regelmatig onderworpen aan crash-tests. De Transit Connect heeft een algemene veiligheidsscore van 4 op 5 van de NHSTA. Bovendien heeft hij vele andere veiligheidsvoorzieningen zoals zijgordijn airbags, noodremmen, curve control, etc.

  Chevrolet Corvette ZR1 Betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook zeer belangrijk omdat mensen geen auto willen kopen die niet voor een goede prijs zou verkopen. Ford auto’s presteren meestal goed in het behouden van hun waarde. De Transit verliest ongeveer 55% na 5 jaar, wat niet het slechtste is in bestelwagens.

Onderhoud en herstelling

De onderhouds- en herstellingskosten zijn voor Ford wagens hoger dan voor andere wagens. De gemiddelde onderhoudskosten van Ford auto’s liggen rond de $775. De Transit, een full-sized bestelwagen, kost gemiddeld $926 per jaar voor al zijn onderhoud en kleine reparaties.

FAQ

Is de Ford Transit Connect een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Ford Transit Connect is een auto met voorwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Ford Transit Connect?

De Ford Transit Connect is een auto met 6 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Special Purpose Vehicle 2WD

Wat zijn de pk’s in een Ford Transit Connect en heeft deze een turbo?

De Ford Transit Connect heeft 162 pk en 144 lb-ft koppel. De motor is een Regular Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Ford Transit Connect?

85.6 Cubic Feet ( 2,424 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Ford Transit Connect?

5,7 inch ( 14,48 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Ford Transit Connect heeft 16 X 6,5 inch Aluminium Voorwielen en 16 X 6,5 inch Aluminium Achterwielen.

  Ford Focus Electric Betrouwbaarheid

Is de Ford Transit Connect een goed voertuig?

Hoewel de 2022 Ford Transit Connect door zijn veelzijdigheid en wendbaarheid een uitstekende stadswagen is, laten zijn ongeraffineerde karakter en onopvallende motoren veel te wensen over. Die nadelen zouden niet al te moeilijk te slikken moeten zijn voor vaklui die er het meeste baat bij zullen hebben.

Welke problemen heeft de Ford Transit Connect?

Veel voorkomende Ford Transit Connect Problemen

  • Defecte transmissie.
  • Motorstoring.
  • Losse deurklink.
  • Defecte Air Conditioning (A/C) Unit.

Wat is het verschil tussen een Ford Transit en een Ford Transit Connect?

De Transit biedt plaats aan vijf tot vijftien passagiers en heeft een laadruimte van 246,7 tot 487,2 kubieke voet. -ft. maximale laadruimte. De 2020 Transit Connect biedt plaats aan vijf, zes of zeven passagiers en beschikt over 104,8 tot 122,4 cu. -ft.

Hoeveel kilometer is een Transit Connect goed voor?

Motor and Wheels schat dat de Ford Transit bestelwagen ongeveer 150.000 mijl mee kan gaan. Als u goed voor uw bestelwagen zorgt, kunt u tot 300.000 gaan. Eigenaars van bestelwagens melden dat hun bestelwagens tussen 10 en 15 jaar meegaan voordat ze grote reparaties moeten uitvoeren of iets moeten vervangen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts