Jaguar XK Betrouwbaarheid

Jaguar is het extravagantie automerk van Jaguar Land Rover, een Britse wereldwijde autoproducent met haar basiskamp in Whitley, Coventry, Engeland. De Jaguar XK is het tweede en laatste tijdperk van de Jaguar XK fabuleuze sightseer gemaakt en geadverteerd door de Britse autofabrikant Jaguar Cars onder de X150 binnen de opdracht. De fastback met drie ingangen verscheen op de Frankfurt Motor Show van 2005 met de 4,2-liter V8-motor van zijn archetype, en de cabriolet met twee ingangen verscheen in 2006 op de North American International Auto Show.

Overzicht

In 2010 voegde Jaguar het Speed Pack toe, met een gestroomlijnde bodykit en een snelheidsbegrenzer die werd uitgebreid tot 280 km/u (174 mph), en het Black Pack, met donkere pookjes. De Jaguar XK kan van 0 naar 100 km/u in 6,8 seconden, met een topsnelheid van 155 mijl per uur.

Betrouwbaarheid

De meest betrouwbare en bescheiden te onderhouden auto op elk punt geclaimd. Een uitzonderlijk mooie kleine traktatie voor zo’n dure en superieure uitvoering voertuig. Het brandstofverbruik is zeer goed, hoewel de benzinetank vervelend klein is voor een auto die over het algemeen een ideale Grant Tourer is. De betrouwbaarheidsscore van Jaguar is 2,5 op 5,0.

Veiligheid

NHTSA’s veiligheidsscore van 5 sterren helpt consumenten om de veiligheid van auto’s te vergelijken wanneer ze een auto zoeken. Meer sterren betekent veiligere auto’s. De aanbevolen veiligheidsscore voor de Jaguar XK is 3 op 10.

  Jaguar XF Sportbrake Betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

Een 2015 Jaguar XK heeft een geschatte verslechtering op lange termijn van 22%. In 5 jaar, zal zijn waarde ongeveer $9.334 verminderen van zijn huidige kosten van ongeveer $42.425 tot $33.092.

Onderhoud en reparatie

Jaguar modellen hebben normaal ongeveer $17.636 aan onderhouds- en reparatiekosten gedurende de eerste 10 jaar van hun levensduur. Dit is meer dan de bedrijfsnorm voor extravagante merken met $5.846. Bovendien is er een kans van 40,54% dat een Jaguar in die periode een grote reparatie nodig heeft.

FAQ

Is de Jaguar XK een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Jaguar XK is een auto met achterwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Jaguar XK?

De Jaguar XK is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Minicompact Cars

Hoeveel pk heeft een Jaguar XK en heeft hij een turbo?

De Jaguar XK heeft 385 pk en 380 lb-ft koppel. De motor is een Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5.0 L Het brandstofsysteem is: Benzine Directe Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Jaguar XK?

11,94 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Jaguar XK heeft 20 X 9 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 10 inch Aluminium Achterwielen.

Is Jaguar XK een goede auto?

Met zijn lichtgewicht, gelijmde, geklonken aluminium monocoque en aluminium carrosseriepanelen, is de Jaguar XK een goede keuze voor een gebruikte auto. Onder de lange motorkap ligt een betrouwbare 4,2-liter of 5,0-liter V8, die in de R-modellen van een supercharger kan worden voorzien. Hij is ook zeer betaalbaar voor slechts 6000 PS.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts