Jaguar F-Pace SVR Betrouwbaarheid

De SVR modellen zijn de Special Vehicle Racing auto’s modellen die de high-performance versie is van bepaalde automodellen van Jaguar Cars. Op dezelfde manier is de Jaguar F-Pace SVR het high-performance model van de Jaguar F-Pace. Het is een sportwagenmodel met vierwielaandrijving.

Overzicht

De SVR verbetert niet alleen de prestaties van de F-Pace door de aandrijflijn te verbeteren, maar verbetert ook de rijeigenschappen en biedt een veiligere en comfortabele rit. De Jaguar F-Pace SVR is een snelle sportwagen met een topsnelheid van 287 km/u. De Jaguar F-Pace SVR wordt geleverd met een krachtige supercharged 5,0-liter V-8 motor die in staat is om 550 pk te produceren. De gespierde motor wordt gekoppeld aan een automatische transmissie met acht versnellingen en vierwielaandrijving die het koppel verdeelt en naar alle vier de wielen stuurt.

Betrouwbaarheid

Qua stijl en luxe onderscheidt de 2022 Jaguar F-Pace SVR zich in zijn klasse als een van de beste compacte SUV’s. Zijn meest indrukwekkende kenmerk is echter zijn 550 pk sterke V-8 en brullende uitlaat. Jaguar’s F-Pace SVR heeft van CarAndDrive een 7,5 op 10 gekregen.

Veiligheid

De F-Pace SVR is uitgerust met een bestuurdersassistentiefunctie, zodat u geen gevaar loopt. Andere belangrijke veiligheidsfuncties van de F-Pace SVR zijn standaard hulp bij het volgen van de rijstrook en waarschuwing bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook, standaard automatische noodstop, en beschikbare adaptieve cruise control. Met een indrukwekkende score van 93% voor de bescherming van volwassen inzittenden, kreeg de Jaguar F-Pace de volle vijf sterren in onafhankelijke Euro NCAP-tests.

  Passen Mercedes velgen op Jaguar?

Afschrijvingspercentage

In termen van traag afschrijven staat de Jaguar F-Pace SVR op de 7e plaats van alle automerken, wat betekent dat zijn afschrijvingspercentage niet al te hoog is in vergelijking met andere luxe- of sportauto’s. Volgens een geschatte waarde heeft de F-Pace SVR een afschrijvingspercentage van 57,6% in 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

De autobezitters van sport- of luxeauto’s beschouwen de onderhouds- en reparatiekosten meestal niet als een groot probleem voor hen. In het geval van de Jaguar F-Pace is er echter een kans van 48,24% dat het voertuig gedurende 5 jaar een grote reparatie nodig zal hebben.

FAQ

Is de Jaguar F-Pace SVR een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Jaguar F-Pace SVR is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Jaguar F-Pace SVR?

De Jaguar F-Pace SVR is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat is het vermogen in een Jaguar F-Pace SVR en heeft deze een turbo?

De Jaguar F-Pace SVR heeft 550 pk en 516 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 5.0 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Jaguar F-Pace SVR?

71.8 Cubic Feet ( 2,033 m3 )

Welk type wielen heeft hij?

Jaguar F-Pace SVR heeft 21 X 9 inch Gesmede Aluminium Voorwielen en 21 X 10 inch Gesmede Aluminium Achterwielen.

  Welke Duitse auto is het meest betrouwbaar

Hoe goed is de Jaguar F-Pace SVR?

De F-Pace SVR is een geweldige auto voor rijplezier. Hij heeft een precieze besturing en een scherp weggedrag. Jaguar ontwierp de SVR om comfortabel te zijn op ruwe wegen waardoor het een goede keuze is voor dagelijks woon-werkverkeer.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts