Jaguar F Pace betrouwbaarheid

Jaguar F-Pace eigenaren vinden het een veilige en betrouwbare SUV, hoewel de betrouwbaarheid misschien niet zo groot is als sommige van zijn concurrenten. De Jaguar F-Pace is een compacte luxe crossover SUV die in 2016 in productie ging. Jaguar is bekroond met de World Car of the Year en World Car Design of the Year 2017 awards op de “2017 New York International Auto Show”.

Overzicht

De Jaguar F-Pace was het eerste model dat door Jaguar in de SUV-klasse werd gebouwd. De 5-deurs SUV is een 4*4 met vierwielaandrijving. De Jaguar F-Pace is uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en een 8-traps 8HP automaat. Hij bestaat uit een 2,0-liter Ingenium turbo I4-motor die 246 pk levert. De F-Pace is ook leverbaar met een veel krachtigere turbomotor en dat is een 3,0-liter inline-zes die 335 pk levert.

Betrouwbaar

Op het gebied van betrouwbaarheidsscores is de Jaguar F-Pace niet de meest uitmuntende optie onder de SUV’s, omdat veel klanten melding maken van verschillende elektrische storingen en problemen met de lay-out. Als het gaat om de voorspelde betrouwbaarheidsscore door J.D. Power, heeft de F-Pace een beoordeling van 79 op 100, wat gemiddeld is.

Veiligheid

De Jaguar F-Pace is overall een prima allrounder die een vlotte, comfortabele en makkelijke rit biedt. Qua veiligheidsscore is de F-Pace behoorlijk goed uit de bus gekomen met een algemene score van vijf sterren volgens de ANCAP safety rating.

  Is de Porsche Boxster een betrouwbare auto?

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage van een voertuig is van groot belang bij het voorspellen van de betrouwbaarheidsscore. De Jaguar F-Pace heeft een gemiddelde in bijna al zijn afdelingen. Hij zal 54% afschrijven na 5 jaar gebruik.

Onderhoud en reparatie

De onderhouds- en reparatiekosten van de Jaguar F-Pace liggen weer iets hoger dan de gemiddelde tarieven voor luxe SUV’s. Een Jaguar F-Pace zal ongeveer $16.103 kosten voor onderhoud en reparaties gedurende de eerste 10 jaar van zijn gebruik. Met deze hoge onderhoudskosten komt de Jaguar F-Pace op de lijst van minst betrouwbare SUV’s van alle merken.

FAQ

Is de F-Pace een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Jaguar F-Pace is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Jaguar F-Pace?

De Jaguar F-Pace is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Kleine SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een F-Pace en heeft deze een turbo?

De Jaguar F-Pace heeft 247 pk en 269 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 met een cilinderinhoud van 2.0 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injection.

Hoe groot is de kofferruimte van de Jaguar F-Pace?

71.8 Cubic Feet ( 2,033 m3 )

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Jaguar F-Pace?

8,4 inch ( 21,34 cm)

Wat voor soort wielen heeft hij?

Jaguar F-Pace heeft 19 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

  Bentley Arnage betrouwbaarheid

Is Jaguar F-Pace het kopen waard?

Het is nu een luxe SUV die er goed uitziet en goed rijdt. Als de F-Pace niet op uw radar stond toen u op zoek was naar een luxe SUV van gemiddelde grootte, dan zou dat nu wel moeten.

Heeft Jaguar F-Pace veel problemen?

Consumer Reports heeft de F-Pace het label van “minst betrouwbare voertuig” gegeven. Er zijn zorgen van consumenten geweest over het infotainmentsysteem, het geluid en de motorstop-startsystemen, evenals piepjes.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts