Jeep Liberty Betrouwbaarheid

Jeep komt van de tactische term GP, die staat voor General Purpose vehicles. Het merk is prestigieus voor zijn vermogen om voortdurend fantastische 4×4’s, SUV’s, en gaan 4×4 stoeien voertuigen te creëren. De Jeep Liberty, of Jeep Cherokee buiten Noord-Amerika, is een kleinere SUV die werd geleverd door Jeep voor de modeljaren 2002-2012 voor Amerikaanse consumenten. Het was de kleinste van de 4-entryway Jeep SUV’s totdat de voertuig-gebaseerde 4-entryway Compass en Patriot opdoken voor 2007. Net als de XJ Cherokee, de Liberty opgenomen unibody ontwikkeling.

Overzicht

Jeep liberty is uitgerust met de 3.7L “Power-Tech” V6 motor die 210 kracht produceert gekoppeld aan een 4-Speed Automatische Transmissie. De Jeep Liberty had echter een 2.4L I4 motor die ongeveer 150 kracht leverde met een automatische versnellingsbak met 4 versnellingen.

Betrouwbaarheid

De Jeep Liberty heeft normale scores behaald op alle belangrijke betrouwbaarheidsbeoordelingen. De Jeep Liberty heeft normale scores gekregen op alle belangrijke betrouwbaarheidsbeoordelingen. RepairPal geeft hem een 3,5 op 5, waarmee hij veertiende staat van de 26 middelgrote SUV’s.

Veiligheid

Veiligheid is de belangrijkste optie bij de aankoop van een voertuig. Antiblokkeerremmen, soundness control, dynamische voorhoofdsbeperkingen, elektronische rolbevangenheid en zijairbags zijn grotendeels standaard op de 2010 Jeep Liberty. De National Highway Traffic Safety Administration kende de Liberty een ideale vijfsterrenrating toe in zowel frontale als zijdelingse botsveiligheid.

  Hyundai Genesis betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

Een 2012 Jeep Liberty heeft een gemiddelde afschrijving op lange termijn van 14%. In 5 jaar tijd zal de waarde ongeveer $1.277 dalen van zijn huidige kostprijs van ongeveer $9.121 tot $7.844.

Onderhoud en herstelling

De normale absolute jaarlijkse kosten voor onderhoud en herstelling van een Jeep Liberty bedragen $674, tegenover een normale prijs van $573 voor SUV’s van gemiddelde grootte en $652 voor alle voertuigmodellen.

FAQ

Is de Jeep Liberty een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Jeep Liberty is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Jeep Liberty?

De Jeep Liberty is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility Vehicle

Hoeveel pk heeft een Jeep Liberty en heeft hij een turbo?

De Jeep Liberty heeft 210 pk en 235 lb-ft koppel. De motor is een Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.7L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Jeep Liberty?

19,81 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Jeep Liberty heeft 18 x 7.0 inch Aluminium Voorwielen en 18 x 7.0 inch Aluminium Achterwielen.

Wat is het beste jaar voor de Jeep Liberty?

Het modeljaar 2009 is ons favoriete jaar voor de Jeep Liberty. Het was de tweede generatie van de Liberty, en beschikt over top-tier veiligheid ratings, up-to-date technologie, en het allerbelangrijkste, het is gemakkelijk te gebruiken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts