Mercedes Benz E klasse Stationwagon Betrouwbaarheid

Als Duitse autofabrikant is Mercedes al meer dan honderd jaar een van de meest luxueuze, premium en betrouwbare merken op de markt. De E-Klasse wagon auto’s zijn gemaakt voor extra laadruimte voor het hele gezin met dezelfde luxe interieur.

Overzicht

Mercedes E-Klasse Stationwagons maken al jaren deel uit van de E-Klasse Mercedes auto’s. De stationwagons hebben verschillende uitrustingsniveaus en de meest recente E450 heeft een 3,0 L Biturbo V6-motor die 357 pk levert. Er is ook een hybride versie van de auto genaamd de E 350e plug-in hybride.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid wordt vaak besproken als een van de belangrijkste zorgen van kopers voordat ze een voertuig kopen. Mercedes is al een tijdje op de markt en ze hebben hun sporen verdiend, maar de extreem luxueuze wagens hebben ook hoge onderhoudskosten. De E-Klasse stationwagens zijn behoorlijk solide geweest en ze hebben een betrouwbaarheidsscore van 75 op 100 door J.D Power.

Veiligheid

De veiligheidsfactor is een onderdeel van betrouwbaarheid en het is ook een deal-breaker voor veel mensen. Mercedes heeft, net als andere Duitse auto’s, een reputatie op het gebied van goede veiligheidsmaatregelen. De E-Klasse Stationwagons werden door de IIHS aan crashtests onderworpen en behaalden daarbij uitstekende resultaten. Bovendien werd de E-Klasse bekroond met de “Top Safety Pick+” award. De veiligheidsvoorzieningen omvatten Automatische noodstop, Forward collision warning, Mercedes Pre-Safe, enz.

  Welke SUV is beter - Cadillac of Mercedes?

Afschrijvingspercentage

Het afschrijvingspercentage is ook vrij belangrijk voor veel mensen omdat er veel auto’s zijn die hun waarde zeer snel verliezen. Mercedes heeft een goede reputatie op het gebied van waardevastheid en verliest ongeveer 45% van zijn oorspronkelijke waarde na 5 jaar. E-Klasse Stationwagens in het bijzonder verliezen ongeveer 50% van hun waarde na 5 jaar.

Onderhoud en herstelling

Onderhoudskosten zijn de belangrijkste factor van betrouwbaarheid van auto’s en veel mensen geloven dat Mercedes auto’s veel meer kosten in hun onderhoud dan hun andere rivalen in de VS. E-klasse auto’s hebben een gemiddelde onderhoudskost van ongeveer $900 per jaar.

FAQ

Is de Mercedes-Benz E-Klasse stationwagen een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon?

De Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA-classificatie voor deze auto is: Midsize Stationwagons

Hoeveel pk heeft een Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon en heeft hij een turbo?

De Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon heeft 362 pk en 369 lb-ft koppel. De motor is een Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 met een cilinderinhoud van 3.0 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon?

78.9 Cubic Feet (2.234 m3)

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon?

14,73 cm.

Wat voor soort wielen heeft hij?

Mercedes-Benz E-Klasse Stationwagon heeft 19 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

  Honda Accord betrouwbaarheid

Welk jaar is de E-Klasse het meest betrouwbaar?

De 2012 E-Klasse staat op nummer één in de U.S. News & World Report’s “Most Reliable Used Cars Below $20,000” lijst. Deze luxe sedan is een middelgrote luxe sedan. Het is duidelijk te zien waarom. De V6 standaard is niets om je voor te schamen, en de V8 twin-turbocharged heeft een serieuze kick.

Gaan Mercedes E-klasse lang mee?

De Mercedes E-klasse motoren zijn ontworpen om tussen 200.000 en 250.000, of 13 tot 17 jaar mee te gaan. Dit varieert naargelang het modeljaar en hoe goed de wagen onderhouden wordt. Deze kilometerstanden zijn mogelijk als u uw Mercedes goed onderhoudt.

Is de E-klasse beter dan de S-klasse?

De E-klasse heeft bijvoorbeeld meer beenruimte op de voorste en achterste zitplaatsen. Hoewel de S-Klasse op bepaalde gebieden voordelen heeft, biedt de S-Klasse aanzienlijk meer hoofdruimte voorin en veel meer laadruimte dan de E-Klasse.

Is de E-Klasse een goede auto?

De Mercedes-Benz E-Klasse is een goede keuze. Er zijn vier- en zescilinder turbocompressoren en een twin-turbo V8. De rijeigenschappen zijn uitzonderlijk, en er zijn maar weinig luxe middenklassers die kunnen tippen aan het luxueuze interieur van de Mercedes.

Heeft de Mercedes E stationwagon een derde rij?

Derde rij achteraan: De elektrische hefklep biedt een grote, flexibele cabine die van achteren toegankelijk is. Hij heeft een derde rij naar achteren en 40/20/40 tweede rijen. Er is ook 64 kubieke meter laadruimte.

  Waar staat SLK voor bij Mercedes?

Welke tweedehands E-Klasse is de beste?

  • 1992 E-Klasse 400E Sedan.
  • 2000 E-Klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klasse E320 Sedan.
  • 1994 E-klasse E420 Sedan.
  • 1985 E-Klasse 300CD Coupé.
  • 2010 E-Klasse Sedan.
  • 2008 E-klasse Sedan.
  • 2009 E-klasse Sedan.

Maakt Mercedes een stationwagon?

Mercedes verkoopt de E-Klasse stationwagon in de VS als de E450 All-Terrain wagon (boven), “quite possibly, the most brainy wagon of Earth” en de 2021 AMG E63S wagon (boven), “unexpectedly exotic”. Deze positieve commentaren zijn in lijn de officiële lijn van het bedrijf over de toekomst van Benz wagens hier in de VS.

Is een Mercedes E350 een goede auto?

De gemiddelde waardering voor de Mercedes-Benz E350 is een 4,4 van de 5 sterren. De Mercedes-Benz E350 krijgt een betrouwbaarheid van 3,0. Hij staat op de 27e plaats van alle 32 merken. Meer informatie over de betrouwbaarheidsbeoordelingen van de Mercedes-Benz E350.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts