Wat is de goedkoopste auto met Android Auto?

Als u wilt dat de goedkoopste auto beschikbaar met Android Auto rechtstreeks uit de fabriek, moet u dit artikel te lezen. Android Auto is een echt nuttig systeem voor degenen die graag hun telefoon apps te gebruiken voor al hun entertainment, communicatie en navigatie taken in de auto.

Dit betekent dat u apps zoals Google Maps, Waze, Audible, Spotify, Messenger, en nog veel meer rechtstreeks op het centrale infotainment scherm van uw auto kunt gebruiken. Zodra u Android Auto begint te gebruiken op een dagelijkse basis is het vrij moeilijk om terug te gaan naar het gebruik van het ingebouwde systeem van uw auto omdat het meestal achterloopt op Android Auto.

De Chevrolet Spark is de goedkoopste auto die je kunt kopen die standaard is uitgerust met Android Auto. De Mitsubishi Mirage is de tweede goedkoopste, terwijl de Kia Rio is de derde goedkoopste auto die je kunt kopen die ook wordt geleverd met Android Auto als standaard.

U moet ook overwegen de Nissan Versa of de Hyundai Accent te kopen omdat deze twee ook Android Auto als standaard bieden. Alle vijf van deze stelt u in staat om Android Auto te gebruiken in een gloednieuwe auto voor minder dan $ 20k.

Chevrolet Spark – $14k voor Android Auto

Omdat Android Auto nu zo populair is geworden bij kopers uit elke prijscategorie, doen autofabrikanten hun best om Android Auto zelfs voor de goedkoopste auto’s die er zijn in te bouwen en de Chevrolet Spark is het schoolvoorbeeld van een dergelijke filosofie.

De Spark is ontworpen voor stadsgebruik omdat hij klein, gemakkelijk te besturen en intuïtief is. Het systeem wordt aangeboden met een 7-inch infotainmentscherm met zowel Apple Car Play als Android Auto ondersteuning. Naast deze functionaliteiten, is de Spark een geweldige auto voor het geld, vooral als je op zoek bent naar een stedelijke dagelijkse bestuurder.

  Wat is de meest betrouwbare auto met vierwielaandrijving?

Mitsubishi Mirage – $15k voor Android Auto

De Mitsubishi Mirage is ook een ongelooflijk goedkope auto die wordt geleverd met Android Auto en Apple CarPlay ondersteuning. Hoewel de Mirage niets anders biedt dan deze twee systemen is het nog steeds je tijd waard als je op zoek bent naar een goedkope auto met Android Auto.

Hij positioneert zich min of meer in dezelfde hoek als de Chevrolet Spark, ook al verkoopt de Spark de Mirage met een flinke marge. De Mirage wordt geleverd met het Mitsubishi Smartphone Link Display Audio System met een 7-inch scherm met veel infotainment snufjes en smartphone integratie opties.

Kia Rio – $17k voor Android Auto

De Kia Rio is een uitstekend voorbeeld dat zelfs de goedkoopste auto’s op de markt kunnen komen met draadloze Android Auto en Apple CarPlay. Draadloze smartphone CarPlay of Android Auto mogelijkheden zijn meestal gereserveerd voor auto’s die 3 of zelfs 4 keer de prijs kosten, dus het overwegen van de Kia Rio is een must als u wilt genieten van deze systemen met het toegevoegde draadloze gemak.

De Rio in de basisuitvoering heeft standaard een 8-inch infotainmentscherm en een aantal handige extra functies. Hij overtreft ook zowel de Spark als de Mirage in het zijn van een all-around nuttigere auto die ook voor langere reizen kan worden gebruikt.

  Waarom zijn auto's uit de jaren '90 zo lelijk?

Nissan Versa SV – $18K voor Android Auto

De basisuitrusting van de Nissan Versa wordt niet geleverd met Android Auto of Apple Car Play, wat betekent dat u moet upgraden naar de SV-uitvoering van het middenniveau. De Versa werd geïntroduceerd voor het productiejaar 2021, maar het biedt geen draadloze Android Auto noch draadloze Apple CarPlay, die alleen maar herhaalt dat de Kia Rio is de meest geavanceerde auto op deze lijst.

De SV Versa wordt geleverd met een 7-inch infotainment scherm en is een betere optie dan de Rio als je je auto wilt gebruiken om passagiers te vervoeren omdat hij een klassiek mid-size sedan silhouet biedt.

Hyundai Accent SEL – $19k voor Android Auto

De Hyundai Accent ziet er beter uit en voelt beter aan dan alle andere auto’s op deze lijst, maar dat betekent niet dat hij wordt geleverd met Android Auto of Apple CarPlay vanuit de fabriek. Je zult moeten upgraden naar de middenklasse SEL, waarmee je bedraad Android Auto en Apple CarPlay krijgt.

Dit betekent dat de Kia Rio wel draadloze smartphone-integratie biedt, terwijl de “superieure” Accent dat niet doet. Hoe dan ook, de Accent is een betere auto dan alle eerder genoemde auto’s in dit artikel, dus zorg ervoor dat je er een uitprobeert.

FAQ Sectie

Heb ik Android Auto nodig?

Als u gewend bent aan het systeem of u bezit meerdere auto’s, kunt u door het kopen van een auto met Android Auto het systeem blijven gebruiken met uw nieuwe auto. Als u meerdere auto’s bezit, kunt u tussen alle auto’s hetzelfde systeem gebruiken, wat een van de belangrijkste voordelen is die systemen zoals Android Auto of Apple CarPlay bieden.

  Welke SUV heeft het minste weglawaai?

U kunt echter dezelfde ervaring hebben als uw Bluetooth heeft en u investeert in een goedkope telefoonhouder. Op deze manier zult u auto’s kunnen vaststellen met behulp van de luidsprekers van uw auto terwijl u Google Maps of Waze rechtstreeks op het scherm van uw telefoon gebruikt.

Zijn Android Auto en Apple CarPlay beter dan standaard infotainmentsystemen in de auto?

Apple CarPlay en Android Auto zijn inderdaad beter dan de meeste infotainmentsystemen in de auto, vooral omdat ze vertrouwen op de beste apps in de business. Autofabrikanten spenderen weliswaar grote sommen geld aan de ontwikkeling van dure en gesofisticeerde infotainmentsystemen, maar ze lopen altijd achter op de huidige smartphonetrends, althans voor een paar jaar.

Dit betekent dat sommige fabrikanten, zoals Tesla, Audi, BMW en Mercedes, wel systemen aanbieden die even nuttig zijn. Audi biedt voor hun navigatiesysteem al een paar jaar Google Earth aan.

Is Android Auto beter dan Apple CarPlay?

Als u een Android-gebruiker bent, zult u de voorkeur geven aan Android Auto. Gebruikt u daarentegen een iOS-toestel als dagelijkse smartphone, dan zult u waarschijnlijk de voorkeur geven aan Apple CarPlay. Beide zijn even geavanceerd en nuttig omdat ze min of meer hetzelfde niveau van functionaliteit bieden.

Welke van de twee beter is, hangt vooral af van je voorkeur voor het besturingssysteem.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts