BMW 7 serie betrouwbaarheid

BMW staat bekend om luxe auto’s met een extreem hoog niveau van motoren en stabiliteit op de weg, en dat is waar het bij de 7-serie om gaat. De 7-serie omvat full-sized luxe auto’s. Deze zijn verkrijgbaar in benzine, diesel en plug-in hybride systeem. De 7-serie is een luxe auto op volledig corporate niveau met extreem soepele ritten.

Overzicht

De souplesse die de 7-serie biedt is ongeëvenaard. Het interieur is ook enorm premium in kwaliteit en biedt 2 displays vooraan. Als we het hebben over de rijervaring, dan heeft de auto een scala aan motoren van een 2.0 L turbo motor tot de high-performance 6.6 L V12 motor geproduceerd door Alpina.

Betrouwbaarheid

Op het gebied van betrouwbaarheid heeft de 7-serie geen enkel compromis gesloten. Van de kwaliteit van de motor tot de duurzaamheid van de auto-onderdelen, deze auto is uiterst betrouwbaar. Je kunt zelfs een oude generatie 7-serie kopen en die zou ook perfect lopen.
Als we het hebben over de betrouwbaarheidsbeoordelingen, dan heeft de auto 3,5 van de 5 sterren. Dit is een zeer goede score in termen van een full-sized luxe auto. Gewoonlijk hebben dit soort luxe auto’s geen goede betrouwbaarheidsscores zoals Jaguar of Bentley, maar BMW heeft zeer goede resultaten laten zien.

Veiligheid

Duitse auto’s staan bekend om hun veiligheid en crash management voorzieningen. Ook de 7-serie doet niet onder voor anderen. De auto heeft zes dual-stage airbags om bescherming te bieden bij een eventuele crash. Er zijn nog andere preventieve veiligheidsvoorzieningen zoals een antiblokkeerremsysteem, tractiecontrole, Lane Departure Warning, enz.

  Wat is BMW's kleinste auto?

Onderhoud en herstelling

Het onderhoud van de 7 serie is meer dan andere kleine luxe voertuigen zoals de 5 serie. Dit is een zorgwekkende factor. De 7-serie heeft extreme zorg en tijdig onderhoud nodig om de auto in goede staat te houden. Dit is echter zeer kostbaar en er is zelfs meer dan $ 1.000 per jaar nodig in de eerste vijf jaar en ongeveer $ 2.000 per jaar na de eerste vijf jaar.

FAQ

Is de BMW 7 Reeks een Voorwielaandrijving, Achterwielaandrijving of een All-Wheel-Drive wagen?

De BMW 7 Reeks is een All Wheel Drive wagen.

Hoeveel zitplaatsen heeft de BMW 7 Reeks?

De BMW 7-Serie is een auto met 5 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: Grote Auto’s

Wat is het aantal pk’s in een BMW 7-Serie en heeft deze een turbo?

De BMW 7-Serie heeft 523 pk en 553 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-8 met een cilinderinhoud van 4,4 L Het brandstofsysteem is: Directe Benzine Injectie.

Hoe groot is de kofferruimte van de BMW 7-Serie?

18.2 Cubic Feet (0,515 m3)

Welk type wielen heeft hij?

BMW 7-Serie heeft 19 X 8,5 inch Aluminium Voorwielen en 19 X 8,5 inch Aluminium Achterwielen.

Heeft de BMW 7-serie problemen?

De 7 Reeks heeft zeer weinig gerapporteerde problemen gehad, terwijl de vorige generatie een goede reputatie had op het gebied van betrouwbaarheid. De auto kwam niet voor in ons laatste betrouwbaarheidsonderzoek, maar zijn kleinere broer, de 5 Serie, wel.

  Welke BMW heeft een V6 motor?

Hoeveel kilometer gaat een BMW 7 Serie mee?

Een BMW die goed onderhouden en regelmatig geserviced wordt, zou meer dan 100.000 mijl moeten meegaan. Sommige BMW eigenaars hebben hun BMW al meer dan 250.000 mijl in hun bezit. Ze gaan lang mee als ze goed onderhouden worden.

Waarom is een 7 Reeks BMW zo goedkoop?

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de BMW 7 Reeks beduidend minder kost dan een ouder model. Het is een luxewagen. Zelfs als de auto slechts een jaar oud is, zullen autobezitters niet de hoofdprijs betalen om verouderde technologie in hun tweedehands auto’s te krijgen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts