De Lexus GX 2024 is geweldig

Lexus GX 2024

De Lexus GX van 2024 moet je echt zien – het is een beest met zijn twin-turbo 3,4-liter V-6 motor die een indrukwekkende 349 pk levert. Deze SUV is een echte terreinauto** met vierwielaandrijving, een versnellingsbak met laag toerental, een sperdifferentieel in het midden en een locker achter voor uitstekende tractie. Bovendien staan voorzieningen als Crawl Control en geavanceerde off-roadsystemen** garant voor uitmuntende prestaties op elk terrein. Klaar om grootsheid te ervaren achter het stuur?

Belangrijkste kenmerken

 • Twin-turbo 3.4L V-6 motor met 349 pk voor krachtige prestaties.
 • Geavanceerde off-road systemen zoals Crawl Control en Multi-Terrain Select voor ongeëvenaarde capaciteiten.
 • Het robuuste Land Cruiser DNA zorgt voor uitzonderlijke terreinvaardigheid.
 • Hoog prijskaartje positioneert hem als een top luxe SUV mededinger.
 • Combineert luxe design met off-road capaciteiten en zet daarmee een standaard in de markt.

3,4-liter V-6-twin-turbo-motor

Als u op zoek bent naar kracht en prestaties in uw volgende auto, kijk dan niet verder dan de twin-turbo 3,4-liter V-6 motor van de Lexus GX550 2024. Deze krachtpatser van Lexus belichaamt niet alleen luxe, maar brengt ook een ruige off-roader spirit op tafel. De 3,4-liter V-6-motor heeft 349 pk en geeft je de kracht die je nodig hebt om elk terrein dat op je pad komt te bedwingen. Of u nu over rotsachtige paden rijdt of door de straten van de stad, met de Lexus GX550 heeft u gegarandeerd het vermogen onder de voeten om alles aan te kunnen.

Op het gebied van terreincapaciteiten stelt de GX550 niet teleur. Met een vierwielaandrijving met lage versnellingsbak, sperdifferentieel en locker achter is deze Lexus klaar voor uitdagende landschappen. Het Multi-Terrain Select systeem en Crawl Control verbeteren de off-road prestaties nog verder, zodat je met gemak door ruig terrein kunt rijden. Lexus heeft de GX550 echt ontworpen als de ultieme metgezel** voor wie op zoek is naar avontuur en kracht tijdens het rijden.

349 pk en 479 Pound-Feet

Met een indrukwekkende 349 pk en een robuust koppel van 479 pound-feet is de Lexus GX550 van 2024 een formidabele kracht op het gebied van vermogen en capaciteiten.

Deze nieuwe Lexus GX is geen gewone SUV; het is een echte off-roader met Land Cruiser DNA door zijn aderen. Stelt u zich eens voor hoe spannend het is om de controle te hebben over zulke rauwe kracht binnen handbereik, klaar om elk terrein te veroveren dat u durft uit te dagen.

Met dit prestatieniveau kunt u vol vertrouwen door ruige landschappen en steile hellingen navigeren, wetende dat de Lexus GX550 achter u staat. Of u nu op avontuur gaat in het weekend of gewoon zin hebt in de adrenalinestoot van off-road rijden, deze SUV is uw perfecte metgezel.

Welkom in een wereld waar paardenkracht en koppel samenkomen met terreinvaardigheid** in de 2024 Lexus GX550. Ervaar de sensatie van dominantie bij elke druk op het gaspedaal.

Vierwielaandrijving met lage versnellingsbak

Omarm de ruige geest van de 2024 Lexus GX550 met zijn geavanceerde vierwielaandrijving met low-range versnellingsbak voor ongeëvenaarde off-road prestaties. Als het aankomt op het bedwingen van uitdagend terrein, blinkt de Lexus GX zonder twijfel uit. Dit is waarom:

 • Volledig vierwielaandrijving: De Lexus GX heeft een voltijds vierwielaandrijving die zorgt voor optimale tractie onder alle omstandigheden.
 • Lage versnellingsbak:** Met een lage versnellingsbak biedt de Lexus GX meer koppel bij lagere snelheden, perfect voor het manoeuvreren op steile hellingen en rotsachtige paden.
 • Geavanceerde controle: Dankzij het sperdifferentieel en de locker achter kunt u elk off-road obstakel met vertrouwen aan.
 • Multi-Terrain Select-systeem: Pas uw rijervaring aan met het Multi-Terrain Select-systeem, waarmee u de instellingen kunt aanpassen aan verschillende off-road scenario’s.

Ontketen de terreincapaciteiten van de Lexus GX en ervaar een luxueuze rit, zowel op als buiten de gebaande paden.

Middendifferentieel met vergrendeling en achtervergrendeling

Wanneer u ruw terrein verkent, kan een verbeterd off-road tractiesysteem zoals het vergrendelend middendifferentieel en vergrendeling achteraan op de Lexus GX 2024 het verschil maken.

Deze voorzieningen verbeteren niet alleen de wendbaarheid, maar dragen ook bij aan de algehele prestaties van de auto op veeleisend terrein.

Met het vermogen om obstakels met meer gemak te overwinnen, staat de Lexus GX garant voor een opwindende en capabele off-road ervaring.

Verbeterde off-road tractie

De Lexus GX 2024 activeert het volledige potentieel van zijn off-roadcapaciteiten. Het inschakelbare middendifferentieel en de locker achter bieden ongeëvenaarde tractie en controle op uitdagend terrein.

 • Bedwing rotsachtige paden met vertrouwen, want het sperdifferentieel in het midden garandeert dat het vermogen gelijkmatig over alle wielen wordt verdeeld.
 • Navigeer moeiteloos door modderige paden met de locker achter die de tractie verhoogt voor superieure handling.
 • Voel de spanning van off-road avonturen met het Multi-Terrain Select (MTS) systeem dat de prestaties in verschillende landschappen optimaliseert.
 • Ervaar soepele ritten op ruw terrein dankzij Crawl Control en E-KDSS die het scharnierpunt van de ophanging verbeteren.

Met deze innovatieve kenmerken verandert de Lexus GX elke reis in een opwindende offroad-escapade, waardoor hij de perfecte metgezel is om de ruige landschappen van de Catskills te verkennen en tegelijkertijd zijn ongeëvenaarde offroad-capaciteiten te tonen.

Verbeterde wendbaarheid

Verbeter uw off-road ervaring met de geavanceerde wendbaarheidsvoorzieningen** van de Lexus GX 2024, waaronder het vergrendelbare middendifferentieel** en de vergrendeling achter**, ontworpen om de controle en stabiliteit op uitdagend terrein te verbeteren.

Het sperdifferentieel in het midden verbetert de tractie en stabiliteit en zorgt voor een soepele navigatie op ruw terrein. De locker achter zorgt voor een betere controle over de wielen, zodat je moeiteloos kunt manoeuvreren in uiteenlopende off-roadomstandigheden.

Deze kenmerken vormen de kern van de uitzonderlijke off-roadprestaties** van de Lexus GX en geven u het vertrouwen om elk landschap met gemak te bedwingen.

Het Multi-Terrain Select (MTS) systeem van de Lexus GX vult deze capaciteiten aan, zodat u uw rijervaring kunt afstemmen op het terrein, waardoor uw offroadavonturen nog beter tot hun recht komen.

  Lexus HS Betrouwbaarheid

Ervaar het summum van off-road meesterschap met de Lexus GX 2024.

Verbeterde algehele prestaties

Geniet van de verbeterde prestaties van de Lexus GX 2024 dankzij het innovatieve sperdifferentieel en de locker achter, die ongeëvenaarde controle en wendbaarheid bieden voor het bedwingen van ruig terrein.

 • Het sperdifferentieel in het midden verbetert de tractie en controle in uitdagende off-roadomstandigheden.
 • Met de locker achter biedt de Lexus GX verbeterde handling op oneffen terrein.
 • Deze voorzieningen dragen bij aan de uitzonderlijke terreincapaciteiten van de Lexus GX, waardoor hij een topkeuze is voor liefhebbers.
 • Geavanceerde technologieën zoals het Multi-Terrain Select systeem en Crawl Control garanderen stabiliteit in diverse off-road scenario’s en versterken de reputatie van de Lexus GX als robuuste en betrouwbare SUV.

Geavanceerde off-road systemen

Voer je off-road avonturen op met de geavanceerde Advanced Off-Road Systems van de Lexus GX 2024, ontworpen om elk terrein te bedwingen met ongeëvenaarde precisie en controle.

De Lexus GX beschikt over volledige vierwielaandrijving met een versnellingsbak met lage overbrengingsverhoudingen, waardoor je verzekerd bent van topprestaties wanneer je je buiten de gebaande paden begeeft. Uitgerust met een sperdifferentieel in het midden en een locker achter, verbetert deze auto de tractie op zelfs de meest uitdagende terreinen, zodat u vol vertrouwen elk obstakel dat op uw pad komt kunt nemen.

De Crawl Control en E-KDSS technologieën werken harmonieus samen om de veeruitslag te verbeteren, voor stabiliteit en controle in ruige landschappen. Om zijn off-road capaciteiten nog verder te verbeteren, is de Lexus GX uitgerust met 33-inch Toyo modder-terrain banden die uitzonderlijke grip en tractie bieden.

Met deze geavanceerde off-road systemen tot uw beschikking is de Lexus GX 2024 klaar om u mee te nemen op spannende off-road escapades terwijl u verzekerd bent van een naadloze en opwindende rijervaring.

Multi-Terrein Selectiefunctie

Wanneer u de Multi-Terrain Select-functie** in de Lexus GX 2024 activeert, krijgt u toegang tot een wereld van terreinaanpassingsopties die uw off-road ervaring kunnen verbeteren.

Met modi als rots, modder en zand binnen handbereik kunt u de prestaties van de auto aanpassen om elk uitdagend landschap te overwinnen met verbeterde stabiliteits- en tractiecontrole.

Deze functie gaat niet alleen over rijden; het gaat erom dat je zelfverzekerd door alle obstakels kunt navigeren die de natuur je voor de voeten werpt.

Terrein aanpassingsopties

Ontdek de opmerkelijke capaciteiten van de Lexus GX 2024 met zijn Terrain Customization Options die worden aangestuurd door de innovatieve Multi-Terrain Select-functie. Met deze geavanceerde technologie kunt u uw rijervaring aanpassen aan elk landschap dat u tegenkomt. Dit is waarom de Terrain Customization Options op de Lexus GX zo bijzonder zijn:

 • Pas moeiteloos de instellingen aan voor verschillende terreinen zoals modder, zand of rotsen.
 • Optimaliseer de tractiecontrole en stabiliteit op basis van de geselecteerde terreinmodus.
 • Verbeter de off-roadprestaties door de juiste terreininstelling te kiezen.
 • Tackle uitdagende terreinen met gemak, wetende dat de Lexus GX goed is uitgerust voor elk avontuur.

Verbeterde off-roadprestaties

Maximaliseer het volledige potentieel van uw off-road avonturen met de innovatieve Multi-Terrain Select functie van de Lexus GX 2024. De Lexus GX tilt off-roadprestaties naar nieuwe hoogten met dit geavanceerde systeem waarmee u de voertuiginstellingen** kunt aanpassen aan verschillende terreinen zoals modder, zand en rotsen.

Door de tractiecontrole, gasrespons en vering aan te passen op basis van het terrein, garandeert de Lexus GX een zachte en gecontroleerde rit, zelfs in de meest uitdagende landschappen. Deze verbetering vergroot niet alleen de capaciteiten van de auto, maar ook het vertrouwen en de controle van de bestuurder, waardoor uw off-road excursies in de Lexus GX zowel plezierig als veilig zijn.

Ervaar de sensatie van het veroveren van elk terrein met de ongeëvenaarde off-roadprestaties** van de Lexus GX.

Kruipbesturing

Ervaar de ongeëvenaarde precisie en controle van de Crawl Control-capaciteit in de Lexus GX 2024 en navigeer moeiteloos over uitdagend off-roadterrein met deskundige vermogens- en remaanpassingen. Dit geavanceerde systeem verbetert je off-road avonturen door ultieme controle en vertrouwen te bieden in veeleisende omstandigheden.

Dit is waarom de Crawl Control functie in de Lexus GX zo bijzonder is:

 • Nauwkeurige snelheidsregeling: Met Crawl Control kun je een constante snelheid aanhouden op ruw terrein, zodat je soepel en gecontroleerd kunt rijden.
 • Vermogen en remmen aanpassen: Het systeem past automatisch de vermogensafgifte en het remmen aan, zodat u zich kunt concentreren op het sturen door obstakels zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de snelheidsmodulatie.
 • Verbeterde tractie en stabiliteit:** Door de krachtverdeling te optimaliseren, verbetert Crawl Control de tractie en stabiliteit, zodat je stevig aan de grond blijft op uitdagende ondergronden.
 • Ideaal voor verschillende off-road scenario’s:** Van steile hellingen tot rotsachtige afdalingen, deze functie is je vertrouwde metgezel om elke off-road uitdaging met gemak te overwinnen.

Ontdek een nieuw niveau van off-road capaciteiten en meesterschap met de Crawl Control functie in de Lexus GX 2024.

Soepele automatische transmissie met 10 versnellingen

De 10-traps automatische transmissie van de Lexus GX 2024 zal u verrassen met efficiënt schakelen voor een zachte rijervaring.

Deze geavanceerde transmissie verhoogt niet alleen uw rijplezier, maar draagt ook bij aan een verbeterd brandstofverbruik, waardoor elke reis kosteneffectiever wordt.

Bereid u voor op een verfijnde en luxueuze rit, allemaal dankzij de soepele werking van de indrukwekkende automatische transmissie van de Lexus GX.

Efficiënt schakelen

Hoe schakelt de Lexus GX 2024 soepel en efficiënt met zijn 10-traps automatische transmissie? Laten we eens kijken wat dit systeem zo bijzonder maakt:

 • Nauwkeurige koppelverdeling: Garandeert topprestaties, vooral tijdens off-road avonturen.
 • Comfort- en normale standen:**Zorgen voor een uitbundige rijervaring voor alle soorten reizen.
 • Uitstekende stuurprecisie:** Verbetert de bestuurbaarheid, waardoor elke bocht een genot wordt.
 • Indrukwekkende prestaties op de weg:** De Lexus GX blinkt uit op verschillende terreinen en toont zijn kracht.

De naadloze schakelovergangen in de Lexus GX optimaliseren niet alleen de prestaties, maar verbeteren ook uw rijervaring, of u nu over de snelweg rijdt of uitdagende offroadpaden bedwingt.

  Lexus LFA Betrouwbaarheid

Naadloze rijervaring

Met zijn soepele automatische transmissie met 10 versnellingen** tilt de Lexus GX 2024 uw rijplezier naar nieuwe hoogten, met naadloze schakelovergangen en topprestaties** op elk terrein. Of u nu door een stadje in de Catskills rijdt of off-road avonturen aangaat, deze transmissie levert een nauwkeurige koppelverdeling voor zelfverzekerd manoeuvreren.

Schakel tussen de standen Comfort en Normal om uw rijgedrag aan te passen en laat u onderdompelen in een luxe rijervaring. De uitzonderlijke stuurprecisie en zelfcentrerende eigenschappen van de Lexus GX maken het verkennen van diverse landschappen tot een fluitje van een cent. Het indrukwekkende rijgedrag onderscheidt hem van andere auto’s en staat garant voor veelzijdige rijprestaties die aan al uw wensen voldoen.

Kruip achter het stuur van de Lexus GX 2024 en geniet van een naadloze rijervaring die zowel comfort als spanning belooft.

Verbeterde brandstofbesparing

Dankzij de soepele 10-traps automatische transmissie** is de Lexus GX 2024 een nieuwe standaard voor zuinigheid en prestaties op de weg. De efficiëntie van de transmissie draagt bij aan de indrukwekkende prestaties van de GX op de weg en zorgt voor een luxueuze rit met verbeterde brandstofzuinigheid.

Bestuurders kunnen een precieze koppelverdeling verwachten die helpt om het brandstofverbruik te optimaliseren. Bovendien zorgt de geavanceerde transmissietechnologie niet alleen voor een lager brandstofverbruik, maar ook voor betere offroad-capaciteiten** van de GX.

Dankzij Lexus’ streven naar innovatie en luxe biedt de GX 2024 een naadloze rijervaring zowel op als naast de weg, waardoor elke reis een bevredigend avontuur wordt.

Nauwkeurige besturing

Voor bestuurders die op zoek zijn naar ongeëvenaarde controle, zowel op de weg als off-road, zet de Lexus GX 2024 met precise besturing een nieuwe standaard in reactiesnelheid en nauwkeurigheid. Het stuursysteem van de Lexus GX is ontworpen om uitstekend te reageren, zodat u met gemak over uitdagend terrein kunt navigeren. Of u nu over de snelweg rijdt of ruige paden trotseert, de nauwkeurige besturing van de Lexus GX garandeert dat elke bocht met vertrouwen en precisie wordt genomen.

Dankzij de nauwkeurige besturing van de Lexus GX kunt u genieten van een naadloze rijervaring waarbij zowel comfort als controle voorop staan. Het systeem biedt bestuurders de zekerheid om te kunnen omgaan met verschillende rijomstandigheden en verbetert de algehele rijdynamiek van de auto. Of u nu door krappe straten manoeuvreert of bestemmingen buiten de stad verkent, de nauwkeurige besturing van de Lexus GX zorgt voor een stabiele en veilige rit voor u en uw passagiers.

Ervaar het plezier om de weg te beheersen met precisie en nauwkeurigheid dankzij de geavanceerde stuurtechnologie** van de Lexus GX 2024.

Luxe rijervaring

Geniet van een weelderige rijervaring aan boord van de Lexus GX 2024, waar luxe en geavanceerde technologie samenkomen voor een ongeëvenaarde reis. De nieuwe Lexus GX staat garant voor een weelderige en comfortabele rit dankzij de eersteklas voorzieningen en aandacht voor detail. Dit is wat de rijervaring in de Lexus GX werkelijk uitzonderlijk maakt:

 • Kwaliteit materialen: Omring uzelf in weelde met luxueuze materialen die het interieur sieren en uw comfort naar nieuwe hoogten tillen.
 • Ruime zitplaatsen**: Plaats voor maximaal zeven passagiers in een ruime en gezellige omgeving, zodat iedereen van de rit geniet.
 • Soepel en comfortabel rijgedrag**: Ervaar een serene reis terwijl de Lexus GX moeiteloos over verschillende ondergronden glijdt, waardoor elke rit een plezier wordt.
 • Responsieve besturing en wegligging: Voel je zelfverzekerd achter het stuur dankzij de nauwkeurige besturing en stabiele handling, die zorgen voor een veilig rijgevoel dat ongeëvenaard is in zijn klasse.

Begin aan een reis waarbij elk moment gevuld is met luxe en verfijning in de Lexus GX 2024.

Betrouwbaarheid met Toyota-vrachtwagen

Er staat je iets te wachten als we het hebben over de betrouwbaarheid van Toyota-trucks!

De 2024 Lexus GX is een uitstekend voorbeeld van Toyota’s rotsvaste betrouwbaarheid, gemaakt om elk avontuur aan te kunnen.

De Lexus GX is gemaakt om elk avontuur aan te kunnen dat u hem toewerpt. Met geavanceerde off-road functies** en een erfgoed van taaiheid, kunt u op de Lexus GX vertrouwen voor al uw ruige avonturen.

Betrouwbaarheid Toyota Truck

Toyota’s legendarische reputatie op het gebied van duurzaamheid komt tot uiting in de robuuste constructie en stoere betrouwbaarheid van de Lexus GX 2024 en belichaamt de essentie van Toyota-truckbetrouwbaarheid. Als het gaat om de betrouwbaarheid van Toyota vrachtwagens, dan is dit waarom de Lexus GX eruit springt:

 • De 2024 Lexus GX belichaamt de betrouwbaarheid van Toyota-trucks met zijn erfgoed van robuustheid en betrouwbaarheid.
 • Toyota’s reputatie van duurzaamheid strekt zich uit tot de Lexus GX en garandeert langdurige prestaties op en naast de weg.
 • Liefhebbers waarderen de Toyota-truck betrouwbaarheid van de Lexus GX, waardoor het een populaire keuze is onder off-road liefhebbers.
 • De Toyota-truckbetrouwbaarheid van de Lexus GX blijkt uit zijn robuuste constructie en zijn vermogen om uitdagende terreinen met gemak aan te kunnen.

Ervaar de gemoedsrust die u ervaart als u een auto bezit die gebouwd is op Toyota’s nalatenschap van betrouwbaarheid.

Betrouwbare off-road prestaties

Voor degenen die op zoek zijn naar een opwindende off-road ervaring ondersteund door ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties, levert de Lexus GX 2024 een formidabele combinatie van robuuste capaciteiten en Toyota-truck betrouwbaarheid.

De Lexus GX blinkt uit in off-road prestaties met kenmerken als full-time vierwielaandrijving, een lage versnellingsbak en geavanceerde off-road systemen zoals Multi-Terrain Select (MTS) en Crawl Control.

Dit voertuig is ontworpen voor uitdagende terreinen en is uitgerust met een achterslot, een sperdifferentieel in het midden en 33-inch Toyo modderterrainbanden, die zorgen voor perfecte tractie en controle.

De Lexus GX staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid voor al uw off-road avonturen.

Ervaar de sensatie van verover elk terrein met vertrouwen in de Lexus GX 2024.

  Lexus RC F Betrouwbaarheid

Uitstekende prestaties

Ervaar de opwindende kracht en capaciteiten van de Lexus GX550 2024 met zijn indrukwekkende prestaties en off-road capaciteiten. De GX550 is een beest op de weg:

 • Een twin-turbo 3,4-liter V-6 motor die 349 pk en 479 pound-feet koppel eruit pompt, wat zorgt voor een spannende rit.
 • Geavanceerde vierwielaandrijving met lage versnellingsbak, sperdifferentieel, achterslot en Multi-Terrain Select (MTS) om elk terrein te bedwingen.
 • Soepele automatische transmissie met 10 versnellingen voor naadloos schakelen en nauwkeurige koppelverdeling voor off-road avonturen.
 • Innovatieve functies zoals Crawl Control en E-KDSS verbeteren de scharnierende werking van de ophanging, waardoor je uitzonderlijke rijeigenschappen krijgt, of je nu door een stadje in de Catskills rijdt of ruige trails aanpakt.

Met de Lexus GX550 rijdt u niet alleen; u ervaart ongeëvenaarde prestaties waardoor u zich verbonden voelt met de weg en de natuur.

Sluit je aan bij het elitegroepje avonturiers die waarde hechten aan zowel luxe als capaciteiten in hun voertuigen en laat de GX550 je rijervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Hoog prijskaartje

Dompel jezelf onder in de wereld van luxe SUV’s met de Lexus GX 2024 en ontdek hoe zijn hoge prijskaartje het toppunt van weelde en geavanceerde functies weerspiegelt. De basisprijs van $69.250 lijkt misschien hoog, maar elke dollar die je uitgeeft aan de Lexus GX is een investering in luxe en raffinement. De as-test prijs, die kan oplopen tot $71.620, laat de premium kwaliteit en geavanceerde technologie zien die in deze auto zijn verpakt.

Wie voor de Lexus GX kiest, koopt niet zomaar een auto, maar stapt een domein binnen van exclusiviteit en verfijning. Het hoge prijskaartje is een bevestiging van het vakmanschap en de aandacht voor detail dat het merk Lexus kenmerkt. Van het weelderige interieur tot de krachtige motor onder de motorkap, elk aspect van de Lexus GX straalt luxe uit.

Ondanks zijn prijs biedt de Lexus GX meer dan alleen weelde; hij levert uitzonderlijke off-road prestaties en een ongeëvenaarde rijervaring. De hoge prijs van de Lexus GX positioneert hem als een topconcurrent in de markt voor luxe SUV’s en stelt een standaard voor uitmuntendheid waaraan maar weinigen kunnen tippen.

Topconcurrent in de SUV-markt

De Lexus GX550 van 2024 is een geduchte kanshebber op de SUV-markt en zet een hoge standaard met zijn luxueuze design en uitzonderlijke off-roadcapaciteiten. Deze hoogwaardige auto is uitgerust met een krachtige 3,4-liter V-6-twin-turbo-motor die een indrukwekkende 349 pk en 479 pound-feet koppel levert.

De vierwielaandrijving, compleet met versnellingsbak met laag toerental, sperdifferentieel in het midden en locker achter, staat garant voor ongeëvenaarde terreinvaardigheid. Geavanceerde off-road technologieën zoals het Multi-Terrain Select (MTS) systeem, Crawl Control en E-KDSS zorgen voor nog betere prestaties op ruw terrein.

Ondanks zijn basisprijs van $69.250 (getest op $71.620) bewijst de Lexus GX550 een luxueuze en capabele SUV-optie op de markt te zijn, die weelde combineert met de betrouwbaarheid van een Toyota-truck.

 • Krachtige twin-turbo V-6 motor
 • Vierwielaandrijving met geavanceerde functies
 • Luxe design en off-road capaciteiten
 • Concurrerende prijzen voor het marktsegment

Indrukwekkende handling op diverse terreinen

Ga op expeditie naar onbekend terrein met de Lexus GX 2024 en ervaar zijn opmerkelijke handling prowess op diverse terreinen. De Lexus GX toont zijn off-road expertise met een geavanceerd veersysteem dat garant staat voor indrukwekkende rijeigenschappen, ongeacht het landschap. Of je nu over rotsachtige paden in de Catskills rijdt of over modderige paden, deze SUV biedt een nauwkeurige koppelverdeling voor topprestaties**. Zijn uitzonderlijke stuurprecisie en zelfcentrerend vermogen maken offroadavonturen soepel en gecontroleerd.

Dankzij voorzieningen als Multi-Terrain Select (MTS) en Crawl Control behoudt de Lexus GX zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden tractie en stabiliteit. Of je nu steile hellingen bedwingt of rotsachtige hellingen afdaalt, deze auto zorgt voor een zelfverzekerde rit. Het sperdifferentieel in het midden en de locker achter zorgen voor maximale controle, zodat je met gemak door ruw terrein navigeert. De Lexus GX 2024 is je ultieme metgezel om elke off-road reis met finesse en vertrouwen te overwinnen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilometer per liter verbruikt de Lexus GX Hybrid 2024?

Met de Lexus GX Hybrid 2024 rijd je ongeveer 30 mijl per liter. Zijn combinatie van V6-motor en elektromotor levert efficiënte prestaties. De elektromotor helpt bij het accelereren en verhoogt de brandstofefficiëntie door naadloos te schakelen tussen gas- en elektromotor voor een optimaal gebruik.

Waar wordt de Lexus GX gebouwd?

De Lexus GX wordt gebouwd in de prestigieuze Tahara-fabriek in Japan, die bekend staat om zijn hoge kwaliteitsnormen. Deze fabriek produceert de GX sinds 2002 en deelt zijn platform met de Toyota Land Cruiser Prado.

Wat is het trekvermogen van de Lexus Gx 2024?

U kunt erop vertrouwen dat de Lexus GX 2024 moeiteloos meer dan 6.500 kg trekt. Zijn grote trekvermogen is geschikt voor het trekken van aanhangers, boten of zware ladingen voor recreatief plezier of praktische transportbehoeften.

Heeft de Lexus GX een Hybrid?

De Lexus GX heeft op dit moment geen hybride optie. Het draait allemaal om benzinekracht voor prestaties en luxe. Maar misschien brengt Lexus binnenkort wel hybrideversies uit voor de milieuvriendelijke mensen.

Conclusie

Je zult versteld staan van het pure vermogen** en de off-road capaciteiten** van de Lexus GX 2024. Met zijn twin-turbo V-6 motor, geavanceerde off-road systemen en indrukwekkende rijeigenschappen is deze SUV een kracht om rekening mee te houden.

Hij heeft een hoog prijskaartje, maar de prestaties en voorzieningen maken hem een topper op de SUV-markt.

Kruip achter het stuur van de Lexus GX 2024 en ervaar hoe spannend het is om elk terrein met gemak te bedwingen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts