Ford Flex betrouwbaarheid

Ford is een van de oudste autofabrikanten ter wereld, en ze hebben de wereld gerevolutioneerd met hun in massa geproduceerde budgetauto’s. De Flex is een full-size SUV, die meer weg heeft van een wagon, en hij kan ongeveer 7 passagiers tegelijk vervoeren. De Flex is een goede optie als je op zoek bent naar een auto met veel binnenruimte.

Overzicht

De Flex heeft een 3.5 L twin-turbocharged motor, die 355 pk produceert en hij heeft een automatische 6-versnellingsbak. Hij werd ook aangeboden in een AWD-systeem, dat voor goede off-road ervaringen kan zorgen. Het werd stopgezet in 2019, maar het kan nog steeds worden gevonden op de markt van tweedehands auto’s, en het is een goede koop.

Betrouwbaarheid

Ford is beroemd om veel dingen, maar betrouwbaarheid is niet een van hen. Ford auto’s hebben in het verleden te maken gehad met tientallen problemen, maar sommige auto’s zijn beter dan andere. De Flex heeft een goede betrouwbaarheidsscore van J.D Power van 4,0 op 5,0. RepairPal heeft de auto een 3,5 van de 5,0 toegekend.

Veiligheid

Auto’s van Ford hebben een goede staat van dienst op het gebied van veiligheid en crashtests. De Flex presteerde ook goed in zijn crashtests, en IIHS gaf de auto een algemeen goede beoordeling in zijn crashtests. De NHTSA beloonde de auto ook met 4 van de 5 sterren. Dit maakt hem veel betrouwbaarder.

  Ford Fiesta ST betrouwbaarheid

Afschrijvingspercentage

Een ander aspect van betrouwbaarheid is het afschrijvingspercentage van auto’s, en gelukkig houden auto’s van Ford hun waarde meestal erg goed vast. De Flex is uit productie genomen, maar heeft een afschrijvingspercentage van ongeveer 50% na 5 jaar.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie van SUV’s zijn meestal hoger dan van kleinere auto’s. De Flex is een full-size SUV, en hij heeft bovengemiddelde onderhoudskosten van bijna $700 per jaar. Daarnaast hoeft de auto ook niet vaak naar de service stations.

FAQ

Is de Ford Flex een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Ford Flex is een auto met vierwielaandrijving.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Ford Flex?

De Ford Flex is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: Standaard SUV 4WD

Wat zijn de pk’s in een Ford Flex en heeft deze een turbo?

De Ford Flex heeft 365 pk en 350 lb-ft koppel. De motor is een Twin Turbo Premium Unleaded V-6 met een cilinderinhoud van 3,5 L Het brandstofsysteem is: Benzine Direct Injectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Ford Flex?

5,9 inch ( 14,99 cm )

Welk type wielen heeft hij?

Ford Flex heeft 20 X 8 inch Aluminium Voorwielen en 20 X 8 inch Aluminium Achterwielen.

Hoeveel kilometer gaat een Ford Flex mee?

Een Ford Flex kan tot 200.000 mijl meegaan indien hij goed onderhouden wordt. De eigenaars van Flex-voertuigen die al zo lang meegaan, vertellen hun verhalen over hoe ze die warm houden in de wintergarages. De Ford Flex heeft slechts kleine reparaties nodig om de kaap van 200.000 mijl te bereiken.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts