Honda Element betrouwbaarheid

Honda is een wereldberoemd merk om zijn betrouwbaarheid en betaalbaarheid van auto’s. De Element is een kleine SUV plus pick-up truck, die beroemd is om zijn boxy design. De auto kan worden gebruikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik op klein niveau.

Overzicht

De Element werd aangeboden in zowel FWD als AWD systemen. Hij heeft een 2.4 L 4-cilinder motor, die een maximum van 156 pk levert. De auto heeft een maximaal trekvermogen van 1500 lbs. De auto heeft tientallen handige functies en het is nog steeds een goede optie voor een gebruikte auto.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is vaak een belangrijke factor voordat je een auto koopt. Een Honda kopen is altijd een veilige en geteste optie vanwege de extreem goede betrouwbaarheidshistorie. Honda wordt beschouwd als het meest betrouwbare automerk ter wereld. De Element heeft een uitzonderlijk goede betrouwbaarheidsscore van 80, waarbij 57 de gemiddelde betrouwbaarheidsscore is.

Veiligheid

Tegenwoordig wordt veiligheid hoog in het vaandel gedragen, en Honda’s zijn behoorlijk veilig voor gezinnen om mee te reizen. De Element is door IIHS aan een crashtest onderworpen en heeft van hen een perfecte score gekregen, inclusief de Top Safety Pick award. De auto heeft ook veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, elektronische stabiliteitscontrole, ABS, enz.

Afschrijvingspercentage

Mensen geven ook om de afschrijving van hun auto. Honda’s houden meestal hun waarde vast omwille van hun uiterst duurzame kwaliteitsonderdelen en bouwkwaliteit. Honda heeft een gemiddelde afschrijving van 40% na 5 jaar. De Element is een oude auto, die in het verleden zijn prijs goed heeft kunnen vasthouden. Hij verloor slechts 20% na zijn 5 jaar.

  Honda S2000 betrouwbaarheid

Onderhoud en reparatie

Een van de grootste voordelen van het bezitten van een Honda zijn de lage onderhoudskosten en de gemakkelijke reparaties. Gemiddeld kosten Honda auto’s rond de 428 dollar, wat lager is dan veel andere concurrenten. Bovendien heeft de Element een gemiddelde onderhouds- en reparatiekost van $490 per jaar.

FAQ

Is de Honda Element een voorwielaangedreven, achterwielaangedreven of vierwielaangedreven auto?

De Honda Element is een vierwielaangedreven auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Honda Element?

De Honda Element is een auto met 4 zitplaatsen. De EPA classificatie voor deze auto is: 4WD Sport Utility

Wat zijn de pk’s van de Honda Element en heeft hij een turbo?

De Honda Element heeft 166 pk en 161 lb-ft koppel. De motor is een Gas I4 met een cilinderinhoud van 2.4L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Honda Element?

17,53 cm.

Welk type wielen heeft hij?

Honda Element heeft 16 x -TBD- inch Aluminium Voorwielen en 16 x -TBD- inch Aluminium Achterwielen.

Gaan Honda Elements lang mee?

De Honda Element is gebouwd om lang mee te gaan en kan tussen de 250.000 en 300.000 gaan. Dat is ruwweg 15 tot 20 jaar betrouwbare service, bij verstandig rijgedrag en goed onderhoud. Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde jaarkilometrage van een Amerikaan van 15.000 mijl.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts