Hyundai Veracruz Betrouwbaarheid

Hyundai is het topmerk als het gaat om betaalbaarheid en betrouwbaarheid. De Veracruz is een andere klassieke mid-size crossover SUV die in 2006 door Hyundai op de markt werd gebracht. De Veracruz is een goede betrouwbare keuze op basis van zijn prijs en efficiënte motor.

Overzicht

De Hyundai Veracruz is een 5-deurs SUV met zowel voorwiel- als vierwielaandrijving. Ze kenden hem ook als ix55 in Europa en Rusland. De Veracruz bood 3 modellen aan tijdens zijn generaties met GLS, SE, en luxueuze gelimiteerde modellen. Met een 3.8 L 260pk (190kW) V6 motor en een zestraps Shiftronic automatische transmissie is de Veracruz snel en krachtig.

Betrouwbaarheid

De Veracruz stelt ook niet teleur als het op betrouwbaarheid aankomt, want hij is een van de meest efficiënte auto’s onder de midsize SUV’s. De betrouwbaarheidsscore van Hyundai Veracruz is 4.0 op 5.0, wat helpt bij het rangschikken van het voertuig op de 4e plaats van 26 midsize SUVs. De zuinige motor en de gemiddelde onderhoudskosten maken het een zeer betrouwbare keuze om te bezitten.

Veiligheid

Er zijn nauwelijks klachten over de veiligheidsmaatregelen of -voorzieningen van Hyundai. Ze hebben ook de Hyundai Veracruz uitgerust met alle essentiële functies. Deze kenmerken hebben de Veracruz geholpen om een goede algemene beoordelingsscore van IIHS te scoren. De 5-deurs SUV is zeer betrouwbaar en efficiënt in bijna elke afdeling.

  Audi RS5 Sportback Betrouwbaarheid

Doorverkoopwaarde

De restwaarde van auto’s hangt meestal af van de staat waarin ze verkeren en de staat van de motor. Daarom, in vergelijking met zijn eigendomskosten, houdt de Veracruz zijn waarde wanneer hij goed wordt verzorgd. De restwaarde van de Veracruz ligt nog steeds rond de $7-10k, afhankelijk van de staat van het voertuig. Ze voorspellen dat de afschrijving van de Veracruz na 5 jaar ongeveer 8% zal bedragen.

Onderhoud en kosten

Afgezien van het feit dat de Veracruz uit productie is genomen, is het nog steeds geen dure auto om te onderhouden en zijn de onderhoudskosten betaalbaar. De gemiddelde jaarlijkse onderhoudskosten van de Hyundai Veracruz liggen rond de $524. De reparatie- en onderhoudskosten kunnen echter variëren, afhankelijk van de staat, locatie en problemen.

FAQ

Is de Hyundai Veracruz een auto met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving?

De Hyundai Veracruz is een All Wheel Drive auto.

Hoeveel zitplaatsen zijn er in de Hyundai Veracruz?

De Hyundai Veracruz is een auto met 7 zitplaatsen. De EPA Classificatie voor deze auto is: AWD Sport Utility

Wat zijn de pk’s in een Hyundai Veracruz en heeft deze een turbo?

De Hyundai Veracruz heeft 260 pk en 257 lb-ft koppel. De motor is een Gas V6 met een cilinderinhoud van 3.8L/ Het brandstofsysteem is: Elektronische brandstofinjectie.

Hoeveel bodemvrijheid heeft de Hyundai Veracruz?

20,57 cm.

  Hyundai Sonata betrouwbaarheid

Welk type wielen heeft hij?

Hyundai Veracruz heeft 18 x 7 inch Aluminium Voorwielen en 18 x 7 inch Aluminium Achterwielen.

James May

James' grote passie is auto's. Hij publiceert inhoud op Cars A2Z sinds de site in het voorjaar van 2021 werd gelanceerd.

Recent Posts